Uitgelicht: Voordeeluitjes.nl

De tijden dat we alleen in de zomer op vakantie gingen zijn definitief voorbij. Steeds vaker permitteren we ons een kleine break, zomaar in het najaar of in de meivakantie. Gewoon omdat het kan én omdat bekende reisaanbieders als Voordeeluitjes.nl het hele jaar door voordelige arrangementen bieden. Zo wordt vaker eropuit wel heel aantrekkelijk! In de afgelopen tijd is de arrangementenspecialist uit Lochem uitgegroeid tot een grote en geliefde speler op het gebied van de beste hotel- en vakantieparkarrangementen, in eigen land én daarbuiten. Niet voor niets heeft Voordeeluitjes.nl meermaals de felbegeerde Zoover Award in de wacht gesleept!     


Wintersportvakanties

Het aanbod bestaat onder andere uit leuke wintersportbestemmingen in Tirol, het Salzburgerland, Karinthië en Stiermarken. Heb jij nog geen plannen voor de winter en wil je voor een prikkie de zekere sneeuw van Oostenrijk opzoeken? Neem dan eens een kijkje op de site van Voordeeluitjes.nl. Lekker ontzorgd op wintersport naar de Alpen? Dat kan bijvoorbeeld bij het uiterst stijlvolle Alpenhotell Fall in Love - met uitgebreide wellness - in het mondaine skidorpje Seefeld, nabij de pistes en op steenworp afstand van Innsbruck. Mooie wellnessfaciliteiten vind je ook bij het exclusieve hotel Alpenhaus Kaprun, dat zich te midden van de hoge bergtoppen in het Salzburgerland bevindt. Ben je uit op een bijzondere skivakantie op onontdekte pistes en loipen? Overweeg dan eens een voordeeluitje naar Stiermarken. Het Gasthof Eisenerzer Hof in Eisenerz bijvoorbeeld, staat nabij het leuke en veelzijdige skigebied Präbichl, waar je rustige skikilometers kunt maken in een fraai landschap.


Unieke hotels 

Voordeeluitjes.nl heeft altijd voordelig vakantieplezier in de aanbieding, in de vorm van stedentrips, familie-uitjes, zonvakanties, fietstripjes en wintersportvakanties. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te boeken. Alhoewel, het kan uiteraard altijd gekker. Wat zeg je van luxe overnachten op een imposant cruiseschip, dat vroeger als oceaanstomer op Amerika heeft gevaren? Bij het SS Rotterdam beleef je de maritieme sferen van de vijftiger jaren. Je ligt voor anker, maar je beleeft wel een prachtige reis aan de kade met schitterende uitzichten op de skyline van de wereldhavenstad. In je comfortabele hut met echte patrijspoorten ‘zeil je heerlijk weg’. Er zijn meer bijzondere overnachtingen mogelijk. Zo kun je prinsheerlijk resideren op een prachtig landgoed nabij het Veluwemeer of slapen in een knusse houten ‘cocon’ in de Duitse regio Vulkaneifel.


Vakantieparken; interessant voor de hele familie!

Voordeeluitjes.nl staat niet alleen bekend als aanbieder van goedkope hoteldeals, maar ook als aanbieder van unieke vakantieparkarrangementen. Op diverse populaire locaties in Europa - nabij mooie natuurgebieden, aan de kust of dicht bij leuke attracties - nodigen de mooiste vakantieparken of bungalowparken je uit, een heerlijke vakantie te vieren in een compleet ingerichte safaritent, een vakantiehuis of een mobile home. Voor kinderen is er vaak van alles te doen. Is er geen animatieteam aanwezig, dan houdt uw kind zichzelf wel bezig in het indoor speelparadijs of het (subtropische) zwembad. En je weet het; als je kroost zich vermaakt, vermaak jij je ook! 


Last Minute Deals

Dagelijks kun je bij Voordeeluitjes.nl de leukste aanbiedingen bekijken. Of je meldt je aan voor de nieuwsbrief van deze kampioen in arrangementen. De gezelligste familievakantieparken - vaak met restaurant en allerlei sport- en spelfaciliteiten - alsmede de leukste hotels in onder andere Nederland, Duitsland, België, Italië, Oostenrijk en Kroatië, worden daarin aangeprezen met leuke kortingen. Ben jij een snelle beslisser, dan heb je in no time een voordelige last minute geboekt!  


Ervaringen met een voordelig uitje via Voordeeluitjes? Bezoek hun pagina op NederlandReview en laat jouw review achter!


Op de foto de SS Rotterdam, open voor boekingen. Foto: Kees Torn


Share