Wil het afvallen ook in 2018 maar niet lukken?

De eerste maand van 2018 is bijna voorbij. De tijd gaat ook zo snel! Hoe gaat het nu met jouw goede voornemens? Ben jij al die extra kilo’s van de feestdagen al kwijt? Of blijven er alleen maar kilo’s bijkomen? Er is nog geen reden voor paniek. De eerste maand is misschien bijna voorbij, maar er zijn nog elf maanden om toch die kilo’s nog kwijt te raken. We hebben weer een aantal bedrijven voor je gevonden die je kunnen helpen om je gezondheid te verbeteren. Of je nu serieus wilt afvallen of actief wilt gaan sporten. Met deze bedrijven zet je de eerste stap in de goede richting.

Afvallen, diëten en gezonder eten

In vier fasen naar een dunner leven
Het eerste dieet dat bij de bezoekers van NederlandReview populair is, is het proteïnedieet van Protislank. Protislank heeft hun dieet in vier fasen opgedeeld om het diëten te vereenvoudigen. Protislank maakt de doelen haalbaar waardoor het diëten ook veel leuker wordt. Het begint allemaal met de eerste fasen waarin 70% van het totale streefgewicht kwijtgeraakt moet worden, tijdens de volgende fase gaat het om 20% en tijdens de derde fase wordt de overige 10% afgevallen. Je begint tijdens de eerste fase met vijf Protislankproducten per dag en 250-500 gram groenten. Bij elke nieuwe fase nemen het aantal Protislankproducten af en het ‘gewone’ eten toe. De laatste fase helpt je om te wennen aan jouw nieuwe levensstijl. Er is geen tijdsframe waarbinnen je de fasen moet afronden. Sommigen zullen sneller naar de volgende fase kunnen, dan anderen.

Doe het samen!
Samen afvallen is niet makkelijker, maar het maakt het wel een stuk leuker. Ga daarom Afvallen met Nederland. Het dieet is favoriet bij veel bezoekers van NederlandReview. Dit dieet is ingedeeld in twee perioden waarbij wel een tijdsframe van toepassing is. Beide perioden duren 13 weken. Tijdens de eerste periode wordt er een strikt eiwitdieet gevolgd. Dit dieet boekt snel resultaat en de kilo’s zullen in deze eerste 13 weken snel verdwijnen. De tweede periode gaat om de stabilisatie. Het eiwitdieet is nog altijd de basis, maar nu wordt er vooral gefocust op het opbouwen van een constante eetgewoonte die ook na het dieet doorgezet kan worden. Afvallen met Nederland biedt naast het dieet ook oefeningen en informatie om het dieet te ondersteunen.

Sporten, zweten en gezonder leven

Waarom naar de sportschool als het ook thuis kan?
Niemand zit er tegenwoordig nog op te wachten om naar een overvolle sportschool te gaan waar een muffe zweetlucht hangt en gelukkig hoeft het ook niet meer! Bij FitnessDelivery vind je een uitgebreide keuze aan fitnessapparatuur om je oude slaapkamer te transformeren in een privé sportschool. Ze hebben gewichten om die spieren eens goed aan het werk te zetten. Train jij het liefst met dumbells, wallballs of kettlebells? Bij FitnessDelivery hebben ze het allemaal. Voor iedereen die liever niet met gewichten gooit, heeft de webshop ook fitnessmatten voor yoga of pilates. En voor de sporters die hun cardio willen verbeteren, heeft de webshop hometrainers zoals fietsen, loopbanden en crosstrainers. 

Hou je lichaam gezond!
Ons lichaam krijgt veel te verduren tijdens al die uren in de privé sportschool. Het kan daarom geen kwaad om je spieren wat extra te helpen met sport- en spiervoeding. Webvitaal weet hoe belangrijk het herstel van je spieren is na een intense work-out. Ze hebben daarom verschillende producten om te helpen bij de genezing en opbouw van je spieren. Je bent er dan elke dag weer klaar voor om er keihard tegenaan te gaan. Je wilt je lichaam namelijk ook tijdens het sporten gezond houden.

Wij hopen dat je er met deze tips weer tegenaan kan. Sommige dingen lukken namelijk niet in één keer en hebben wat meer tijd nodig!

Foto: grobery

Share

Recent toegevoegd