Protislank

8.5

Bestellen

8

Service

6.5

Prijs

8.5

Levering

87.5%

Zou hier weer kopen

Protislank

Snel afvallen is iets wat iedereen graag zou willen. Er zijn verschillende webwinkels waar je allerlei producten kunt kopen om snel en gezond af te vallen. Protislank is daar één van. Om erachter te komen of de producten en diensten van deze webshop iets voor jou zijn, kun je hier alle reviews lezen. En anders is het natuurlijk ook mogelijk je eigen ervaringen op NederlandReview achter te laten.


Over Protislank

Het doel van Protislank, gevestigd in Den Helder, is om mensen via een proteïne dieet snel, simpel en gemakkelijk af te laten vallen. Het idee is om niet alleen van de overtollige kilo’s af te komen, maar om dit te bereiken terwijl je ook van heerlijk eten kunt blijven genieten. Protislank wil top producten bieden, tegen een uitermate scherpe prijs. Ook is het hun doel om klanten van tips en gratis begeleiding te voorzien. Dit kan via e-mail, maar ook telefonisch, zolang dit tijdens openingstijden gebeurt. Zo is het volgens Protislank gemakkelijk om zelfstandig met het dieet aan de gang te gaan. 
Diensten

Bij Protislank kun je dus terecht voor een proteïne dieet. In de webwinkel kun je erg veel producten vinden die met dit dieet te maken hebben. Hierbij kun je denken aan proteïne broden en proteïne crackers, complete proteïne maaltijden, ontbijtjes en nog veel meer. Ook is het mogelijk om voordeelpakketten te kopen, zoals een voordeel brood pakket, waarmee je direct 10% bespaart. Naast het proteïne dieet biedt Protislank ook andere soorten diëten aan, waaronder het koolhydraatarm dieet, een suikervrij dieet en een vegetarisch dieet. Verder kun je producten filteren op prijs. Het proteïne dieet wordt tevens in fases 1 t/m 4 onderverdeeld. In de webshop kun je per fase producten filteren en bestellen, wat het een stuk eenvoudiger maakt.


Ervaringen en tips

In de webwinkel van Protislank kun je ook succesverhalen van meerdere klanten lezen. Ook worden er door Protislank zelf een aantal handige tips gegeven, waardoor het afvallen misschien makkelijker gaat, of beter vol te houden is.


Klachten

Misschien bevalt het proteïne dieet niet of zijn er andere klachten. Mensen met klachten kunnen contact met de klantenservice van Protislank opnemen. Hier kun je ook terecht met eventuele suggesties. De klantenservice is via de e-mail te bereiken, maar uiteraard ook telefonisch. De laatst genoemde optie is alleen mogelijk op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. Als je in het weekend een klacht bent tegengekomen die je direct in wilt dienen, dan kan dat dus alleen via e-mail.


Ben je van plan gezond snel af te vallen en spreken de producten en diensten van Protislank je aan?

Misschien wil je eerst weten hoe anderen deze webwinkel hebben ervaren. Lees dan de ervaringen en reviews. En misschien heb je zelf al de nodige ervaringen, dat kan uiteraard ook. Deel ze dan met anderen, zodat ook zij daardoor duidelijk kunnen beslissen of ze wel of geen gebruik van Protislank willen maken.


Ervaringen van echte klanten van Protislank met het proteïne dieet. Werkt dit echt: val je hier vanaf? Is het wel gezond? Zijn er risico™s aan verbonden?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

aantal kilo afgevallen maar moeilijk

Ik ben een aantal kilo afgevallen met Protislank maar ik vond het moeizaam gaan en helaas hield ik steeds een hongergevoel. Dus het werkt wel een beetje voor mij, maar het blijft gewoon lastig, ik kan dit gewoon niet volhouden. Jammer!!

G

Gile

15-09-2017

0

koekjes!

Ok, ik ben dus tussendoor alleen de koekjes (Proteine koekjes Chocolade) gaan eten ipv gewone koekjes. Dus alsnog tussendoor kunnen snacken, wat mij weerhoud om andere dingen te eten. Was een beetje een test en wat wil..ik eet voorderest gewoon en val (heeeeeel langzaam) iets af. Zal wel iets met teveel suiker eten daarvoor te maken hebben. Welke kleine dingen al niet een verschil kunnen maken. Je eet onbewust anders toch elke dag net iets teveel. En elke dag een paar (normale) koekjes per dag, maakt heel veel koekjes in 365 dagen van het jaar. Dus voor mij een aanrader! Niet de allergoedkoopste koekjes trouwens (logisch) maar is het wel waard.

A

Angela

10-07-2017

0

Tweede keer dieet bij Protislank, 12 en 4 kilo afgevallen

De tweede keer dat ik een dieet doe bij Protislank. Bij de eerste ben ik in totaal 12 kilo kwijt geraakt, daarna heb ik een pauze genomen. Ik ben in die tussentijd wel iets aangekomen weer, maar niet eens zoveel. Nu ben ik net met een tweede keer bezig. Tot nu toe al 4 kilo kwijt, dus ik ben nog niet klaar. Het is relatief eenvoudig te volgen, maar je moet wel blijven opletten. Ik heb helaas veel aanleg om aan te komen en val over het algemeen moeilijk af. Bij dit dieet heb ik tot nu het meest resultaat weten te boeken.

M

Mariska

10-06-2017

0

Geweldig

Ik bestel wel geregeld bij Protislank en kan het iedereen aanraden! Daarnaast kun je altijd extra korting krijgen door gebruik te maken van de code, hopelijk hebben jullie hier ook iets aan!

M

Mariet

18-05-2017

0

Samen met vriendin dieten

Ik moet zeggen dat het best moeilijk was om te beginnen aan dit dieet, want je moet gewoon echt even volhouden. Maar toen is een van mijn beste vriendinnen mee gaan doen, die wilde ook een paar kilootjes kwijt. En samen gaat het gewoon een stuk makkelijker, dan kun je elkaar een beetje aanmoedigen en samen eten enzo. DUs mijn tip is echt : doe het samen! Ik ben al ruim 8 kilo lichter en mijn vriendin zit op 5 kilo (die hoeft ook minder) en we zijn nog niet klaar.

M

Margot

29-04-2017

0

Al 12 kilo afgevallen!

hallo allemaal, ik ben al 12 kilo afgevallen met het dieet van protislank en zit al bijna op mijn streefgewicht van 75 kilo! ik merk dat ik veel minder een hongergevoel heb gehad dan bij andere diëten. je moet wel soms even sterk zijn, vooral als je vrienden uit eten willen en dat soort dingen. voor mij werd het gek genoeg hoe langer ik het deed hoe makkelijker... ik heb er vertrouwen in dat die laatste kilo's ook nog lukken en dan nog volhouden

G

G. Temming

11-04-2017

0

Grote voorraad en snel geleverd

De grootste voordelen van Protislank zijn de grote voorraad en de snelle levering. Heb nu al meerdere malen een bestelling geplaatst en telkens was het product de volgende dag in huis (wel bestellen voor 17.00 uur). De kwaliteit is ook prima, al had ik wel verwacht dat ik wat sneller mijn kilo's zou verliezen. De producten zijn lekker en er is een groot aanbod. Het grootste nadeel is in mijn ogen de prijs die je betaalt. Wanneer je een proteïnedieet goed wilt volgen, moet je veel producten kopen en deze zijn vaak niet goedkoop. Verzenden is overigens gratis vanaf 50 euro, maar hier zit je zo aan wanneer je een paar producten bestelt.

K

Kimberly Stuiver

24-03-2017

0

Proteïnedieet gevolgd en snel afgevallen

Door de jaren heen diverse afvalmethode en diëten geprobeerd, maar allen zonder succes. Het begin was telkens veelbelovend, maar ik kon het niet volhouden. Op advies van een goede vriend een proteïnedieet gaan volgen bij Protislank. Nu, een paar maanden verder, ben ik al heel wat kilo's kwijt en het is eveneens makkelijk vol te houden. Je raakt niet alleen snel kilo's kwijt, maar kunt ook nog lekker blijven eten. Bij Protislank zijn diverse producten te koop, zoals speciale proteïnekoekjes. Wanneer je het dieet lang volgt, kost het je behoorlijk wat geld in vergelijking met andere diëten. Maar ik weet dat het echt effect heeft, dus heb ik het er graag voor over.

M

Mariska Helwegen

13-03-2017

0