NederlandReview

  Ervaringen Webvitaal

  Webvitaal.nl is een webwinkel met hoogwaardige voedingssupplementen van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Lees hier de reviews van consumenten die ervaring hebben met online winkelen voor voedingssupplementen van topmerken.

  Over Webvitaal.nl

  Sinds 2005 is Webvitaal.nl een feit. Steeds meer mensen zijn zich steeds bewuster van hun gezondheid en de positieve invloed die voedingssupplementen daarop kunnen hebben. Voor sommige supplementen kun je tegenwoordig al terecht bij de supermarkt, andere vind je bij de drogist en voor sommige merken moet je naar een natuurwinkel of een andere specialist. Shop jij liever online? Dan is Webvitaal.nl de winkel voor jou. Deze webshop heeft een enorme voorraad met veel topmerken. Onder andere:

  • NOW Foods
  • Orthica Vitals
  • Plantina
  • AOV
  • A. Vogel
  • Bloem
  • En nog heel veel andere merken.


  'Heb ik supplementen nodig?' De gezondheidsfreaks leggen uit!

  Online voedingssupplementen shoppen

  Je voedingssupplementen hoef je tegenwoordig niet meer bij de drogist, supermarkt of natuurwinkel te kopen. Je bent nu dus nooit meer afhankelijk van de openingstijden van deze fysieke winkels. Gedurende de periodes dat jouw gezondheid wel wat extra ondersteuning kan gebruiken, shop jij gewoon 24 uur per dag, zeven dagen per week, online bij Webvitaal.nl. In de overzichtelijke webshop vind je snel en makkelijk wat je nodig hebt. Je vindt er heel veel merken, en ook de merken die door dokters, therapeuten en artsen worden voorgeschreven. Bestellingen die voor 16.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog aangeboden aan PostNL. PostNL bezorgt jouw bestelling dan meestal de volgende dag al!

  Exclusief online

  Doordat Webvitaal.nl alleen online verkoopt, kunnen ze hele scherpe prijzen bieden. Zo zitten ze met bijna alle voedingssupplementen 15% onder de publieksprijzen die gelden. Tel daar de aanbiedingen bij op en je bent zelfs nog goedkoper uit. Naast het feit dat deze webshop vriendelijk is voor je portemonnee, zijn ze ook exclusief distributeur van de producten van de merken NOW en VitOrtho. VitOrtho is het eigen merk van Webvitaal.nl. Deze eigen lijn heeft onder andere een eigen range aan multivitaminen. Naast de algemene serie 'Meer-in-1-lijn', zijn er verschillende meer gespecialiseerde versies ontwikkeld. Zo is er een speciale 'Meer-in-1' voor vrouwen, mannen, tieners, kinderen, 50-plussers en zwangere vrouwen. Bij het ontwikkelen en samenstellen van deze multivitamine wordt altijd uitgegaan van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van voeding en gezondheid. Ook is er bij de ontwikkeling van deze lijn van Webvitaal.nl rekening gehouden met vegetariërs.

  Niet tevreden?

  Als je ergens niet tevreden over bent, helpt het ook hier om het te laten weten. Neem contact op met het team van Webvitaal.nl en zij zullen er alles aan doen om je klacht te verhelpen. Heb je geen klacht, maar wel een verbeterpunt? Laat dit dan ook zeker weten. Ze gaan dan aan de slag met jouw informatie om ervoor te zorgen dat jij de volgende keer nog gemakkelijker jouw voedingssupplementen online kunt bestellen.

  Reviews Webvitaal.nl

  Veel online shoppers gingen je voor. Sommige hadden alleen maar goede ervaringen, andere kregen ook te maken met mindere ervaringen. Wil je weten hoe Webvitaal.nl de verzending verzorgt, hoe snel pakketjes geleverd worden of hoe een klacht wordt opgelost? Lees dan nu de reviews over Webvitaal.nl

  Echte mensen geven hun mening en ervaringen met Webvitaal.nl. Hoe snel wordt er geleverd en zijn de supplementen wel goed? Lees de reviews!

  Webvitaal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  9.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Webvitaal

  Uw beoordeling

  Tevreden klant

  Tegenwoordig zijn veel van de merkartikelen verkrijgbaar bij de apotheek of de winkel van de natuurdrogist, Echter wat het verschil maakt met Webvitaal is: De prijs. Op een artikel scheelt soms een paar euro in het voordeel van de klant. In deze tijd dat alles steeds duurder wordt, is elke euro die men kan besparen meegenomen.

  Dit vind ik werkelijk top. Ik hoop dat dit ook in de toekomst zo blijft en zal dan ook regelmatig mijn bestelling(en) blijven plaatsen.

  Door: Juul14-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  slaapproblemen vitamine tekort supplementen

  al lange tijd last van slaapproblemen. met de informatie van webvitaal heb ik hier van alles over kunnen vinden, bedankt daarvoor, erg informatief voor mij en ik denk dat het probleem bij mij zeker te maken kan hebben met tekorten van bep. vitamines. heb wat dingen besteld, wat niet baat schaadt ook niet denk ik dan maar.

  bestelling snel in huis en bestelling gaat wel makkelijk

  Door: rogier07-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Voedingssupplementen

  Snel even besteld, snel en correct geleverd.
  en fijn, de duidelijke informatie over welke voedingssupplementen en wat ze voor je doen en niet doen
  goede webwinkel naar mijn idee!

  Door: Jelte26-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Webvitaal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Webvitaal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Webvitaal actief?

  Webvitaal is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness), Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Webvitaal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.