Typhone kortingen & aanbiedingen telefoons

Geweldige telefoon-aanbiedingen bij Typhone


Wil je het nieuwe jaar beginnen met een nieuwe telefoon, dan kan je nu bij Typhone je slag slaan. De komende dagen heeft Typhone een aantal hele mooie aanbiedingen waar je kan profiteren. Typhone heeft drie toestellen in de aanbieding en eigenlijk is er voor elk wat wils, want het zijn drie toptoestellen waar je uit kunt kiezen.

Pure kracht: de Huawei P8 Lite

Huawei is een telefoonfabrikant die steeds actiever wordt op de Europese markt. Dat is ook niet zo gek: ze leveren voor weinig geld echt goede toestellen. De Huawei P8 Lite is een voorbeeld van een dergelijke krachtpatser. De Huawei P8 Lite beschikt namelijk over een zogenaamde octacore processor, een 13 megapixel camera en een groot LCD-scherm van 5”.

Typhone biedt je deze telefoon nu aan met een voordelig abonnement van de betrouwbare provider KPN. Je kunt deze telefoon krijgen met een 1 jarig abonnement en je betaalt maar €23,00 per maand. Normaal gesproken zou je dan nog €50,00 voor het toestel moeten betalen, maar van Huawei krijg je nog eens €50,00 Cashback. Bij dit abonnement krijg je maar liefst 700MB internet met een zeer hoge snelheid. Daarnaast krijg je nog eens 100 belminuten erbij! Stel dat je over je internetbundel heen bent, dan kan je gewoon door blijven internetten, maar dan met een veel lagere snelheid!


De Samsung Galaxy S6 met VR bril voor €39,00 per maand
De Samsung Galaxy S6 is op zichzelf al een geweldig toestel. Het heeft een groot Quad HD-scherm (5.1”), waardoor je alles op je telefoon onwaarschijnlijk precies kunt zien. Daarnaast heeft het een intern geheugen van 32GB, dus je kunt er ontzettend veel foto’s, muziek, games en apps op kwijt. De camera heeft een resolutie van 16MP en maakt scherpe foto’s, zowel overdag als ‘ nachts. Als je een dergelijk toetstel bij een tweejarig abonnement voor €39,00 per maand zou kunnen krijgen, maak je eigenlijk al een goede deal. Typhone maakt de
aanbieding echter nog mooier. Als je nu de Samsung Galaxy S6 bij Typhone koopt, krijg je er een gratis Samsung Gear VR-bril ter waarde van €99.95 bij. De Samsung Gear VR-bril zorgt ervoor dat je de wereld om je heen in een totaal ander perspectief ziet. Met de Gear VR Bril zie je voor je ogen wat je normaal op je scherm zou zien. Je kunt games in 3D spelen en je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om 360 graden video’s te bekijken!

De Samsung Galaxy S6 met deze virtual reality bril komt met een 2-jarig

Vodafone abonnement voor €39,00 per maand. Hiervoor krijg je 2GB aan data en 300 belminuten! De iPhone 5S 16 GB voor €26,00 per maand bij Typhone Ben je toch niet zo’n fan van de Samsung of Huawei? Geen probleem! Typhone heeft nu een schitterende deal met de iPhone 5S voor je in de aanbieding. Bij een tweejarig Ben abonnement voor €26,00 per maand krijg je nu de iPhone 5S 16GB gratis! Bij dit abonnement krijg je 1500MB aan 4G data en 300 belminuten of SMS’jes.


De iPhone 5S wordt gemaakt door Apple en is gewoon een heel fijn toestel. Het iOS besturingssysteem is stabiel, gebruiksvriendelijk en snel. De camera op de iPhone 5S heeft een resolutie van 8MP en presteert erg goed in omstandigheden met weinig licht! Daarnaast is het toestel voorzien van een sterke accu die bovendien behoorlijk snel oplaadt! Zo kan je maximaal van je iPhone gebruik maken!

Over Typhone

De aanbiedingen die je hierboven ziet zijn beschikbaar bij Typhone. Typhone is een speler met ruime ervaring op de telecommarkt. Het bedrijf is al sins 2000 in deze branche actief en zet deze jarenlange ervaring in ten behoeve van haar klanten. Typhone won in 2014 de award voor Beste Telecom E-tailer! Typhone heeft geen contract met een specifieke provider. Daardoor kunnen ze een ontzettend gevarieerd aanbod aanbieden met een ruime keuze uit verschillende toestellen en telecomproviders. Regelmatig heeft Typhone scherpe aanbiedingen waar je van kunt profiteren.


Daarnaast heeft Typhone een redelijke klantenservice. Op de website van Typhone is te lezen dat ze binnen 5 dagen met een reactie op je klacht komen. Dit is wel redelijk lang, maar veel klanten bij Typhone geven aan dat in de praktijk er veel sneller een reactie komt. Meestal binnen 2 werkdagen.


Bekijk alle ervaringen van alle mobiele maatschappijen hier.


Share