Het belang van reviews voor de advocatuur

Ben je op zoek naar een goede loodgieter of wil je weten of de bakker op de hoek goed gebak maakt, dan is het internet de place tot be. Tegenwoordig kun je reviews geven voor alle diensten en producten, van restaurants tot zelf advocatenkantoren!
Het belang van goede reviews is van groot belang voor iedereen, voor zowel de persoon die zoekt naar een letselschade advocaat in Amsterdam als voor de advocaat zelf. Want met louter negatieve reviews kun je als advocaat net zo goed stoppen.

Hoe krijg je reviews als letselschade advocaat?

Het verkrijgen van goede reviews is niet eenvoudig. Want hoe zorg je er nu voor dat je een goede review ontvangt van een cliënt? En hoe weet je eigenlijk of een cliënt tevreden is over jou als letselschade advocaat?
Van belang is vooral dat je ervoor zorgt dat je gewoon goed je werk doet! Want als je er alles aan doet om een letselschade slachtoffer van een verkeersongeluk of bedrijfsongeval te helpen, dan volgt de tevredenheid vaak vanzelf. Zo ontvangen advocaten ook vaak een cadeautje aan het einde van een letselschade zaak. Het is uiteraard goed om juist deze mensen om een goede review te vragen.
Een andere manier om een review te vragen is om een tevredenheidsonderzoek in de stellen. Hierbij kan de cliënt aangeven hoe hij de dienstverlening heeft ondervonden. Mensen die aangeven een positieve ervaring te hebben, zijn vaal wel genegen om een positieve review achter te laten en wellicht zelfs een mooi verhaal te schrijven over wat zij vooral zo prettig vonden aan de samenwerking.

Waar let je op bij reviews?

Bent u op zoek naar een goede letselschade advocaat? Dan kunnen review voor u als rechtszoekende uiteraard ook van groot belang zijn. Want na een ongeluk in het verkeer of op het werk kunt u letselschade oplopen. Uiteraard wilt u deze schade verhalen op de aansprakelijke persoon of diens letselschade verzekering. Dan is het wel zo fijn als u een beroep kunt doen op een letselschade advocaat met veel kennis en ervaren.
Van belang is om een letselschade advocaat op internet te vinden die meerde reviews heeft. Let daar niet zozeer op wat mensen zeggen over hoe mooi het kantoor is of hoe vriendelijk de receptioniste u ontving. Uiteraard fijn als de letselschade advocaat in Amsterdam in een mooi pand zit en de receptioniste of secretaresse vriendelijk is, maar dat is niet het belangrijkste. Belangrijk is met name de kwaliteit en ervaring van een letselschade advocaat. Kijk dus goed wat mensen hierover zeggen in een review. Bijvoorbeeld dat de letselschade advocaat veel kennis had van het recht op dat deze een goed onderhandelingsresultaat voor u geboekt heeft. U weet dan zeker dat u te maken heeft met een goed letselschade advocaat.

Waar kan ik nog meer op letten bij mijn keuze?

Een review is uiteraard van belang bij het kiezen van een letselschade advocaat voor het verhalen van letselschade. Maar u kunt ook naar andere zaken kijken. Zo is het van belang om te weten of een letselschade advocaat is aangesloten bij diverse keurmerken. Zo is er het keurmerk van de LSA, de vereniging van letselschade advocaten. Dit zijn ervaren en deskundige advocaten met geruime kennis en ervaring op het gebied van het letselschade recht.
Wilt u weten wat een goede letselschade advocaat is? Lees dan de reviews over de desbetreffende letselschade advocaat goed door en onderzoek de deskundigheid en ervaren van deze persoon alvorens ermee in zee te gaan.

Share