Dit zijn de voordelen van een NewMotion laadpaal

Ben je aan het kijken naar een nieuwe laadpaal of laadpunten voor onderweg? Dan kom je er al snel achter dat er veel verschillende soorten laadpalen beschikbaar zijn. Ieder model laadpaal kan weer andere functionaliteiten bieden. Je moet daarom goed naar het merk kijken dat het beste bij jouw behoeften en wensen aansluit. Een van de modellen waar je veel plezier aan kan beleven is een NewMotion laadpaal. Maar wat zijn dan de voordelen van dit model? En wat kan je hier nog meer van verwachten? Hieronder staan enkele voordelen op een rij.

Een eenvoudige installatie van de laadpaal

Een van de grootste voordelen van een NewMotion laadpaal is de eenvoudige installatie van deze oplaadpunten. De laadpunten zijn namelijk ontworpen om zo veel mogelijk gebruiksgemak te ervaren, zowel bij de openbare laadfaciliteiten als bij jou thuis. De installatie wordt uitgevoerd door professionals, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Hiervoor kiest de professional eerst een plek waarmee de laadpaal zo min mogelijk ruimte in beslag neemt en toch zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Ook sluit de professional alles aan op het energienetwerk. Vanaf het moment dat deze geïnstalleerd is, kan je er gelijk gebruik van maken.

Een uitgebreid netwerk door heel Europa

Een ander voordeel van de laadpalen van NewMotion is dat je hiermee een uitgebreid laadnetwerk hebt. Er zijn namelijk meer dan 200.000 laadpunten te vinden door heel Europa. Of je nu jouw voertuig op wilt laden voor dagelijks gebruik of tijdens het maken van een langere reis, je kan altijd bij jouw favoriet terecht. Zelfs de langste afstanden kan je afleggen zonder je zorgen te hoeven maken om de accu. En het fijne eraan is dat je ook de laadsnelheid zelf nog kan bepalen. Snelladen is namelijk ook mogelijk met het merk.

Veiligheid gegarandeerd tijdens het opladen

Als je gebruik maakt van een NewMotion laadpaal ben je ook verzekerd van veel veiligheid. De laadpalen zijn namelijk uitgerust met technologieën die zorgen voor de bescherming van het voertuig en de laadpaal. Bij kortsluiting of overbelasting schakelt het laadpunt vanzelf uit, zodat er geen schade is aan de auto. Externe partijen voeren kwaliteitscontroles uit om dit te waarborgen. De betrouwbaarheid die hiermee gepaard gaat, zorgt ervoor dat je deze laadpalen kiest voor het opladen van jouw elektrische voertuigen. Ieder laadmoment is veilig en je bent tevreden met de eindresultaten.

Behoud de controle over de laadpalen

Een laatste voordeel van de laadpalen van NewMotion is dat je hiermee ook veel controle behoudt. Als je de laadpaal hebt geïnstalleerd bepaal je namelijk zelf wie toegang heeft tot het netwerk. Dit is niet alleen handig voor het thuis opladen van jouw voertuigen, maar ook voor bedrijven. Bedrijven zorgen er hiermee voor dat alleen medewerkers gebruik maken van de palen en deze niet onnodig bezet worden door anderen. Bij de openbare laadpalen kan je vooraf een reservering maken, zodat je ook zeker weet dat jouw auto van een volle accu wordt voorzien en je snel weer de weg op kan.

 

 

Share