De Gratis Smart TV Black Friday Deal die je niet mag missen 

Attentie: liefhebbers van Smart TV opgelet. Solcon start vanaf vrijdag 18 november met een wel heel bijzondere Black Friday Deal. Een overeenkomst die je eigenlijk niet mag missen. Bij het afsluiten van een nieuw 1-jarig internetabonnement van Solcon ontvang je gratis een LG 43” Smart TV t.w.v. € 499,-.Deze Black Friday Deal zorgt ervoor dat klanten nog meer plezier zullen ervaren van hun lidmaatschap via Solcon. Belangrijk om te weten: er zit een limiet op de voorraad dus OP=OP. Kortom: zorg dat je er snel bij bent. 

Ga direct naar de actie.

Wat is een LG 43” Smart TV?

Een LG Smart TV is ideaal voor TV-liefhebbers. Een dergelijk apparaat biedt niet alleen inhoud zoals live tv en streamingsdiensten zoals Netflix. Er kunnen ook uitdagende en leuke games op gespeeld worden. Zo kan jij zorgeloos genieten van de leukste films, games en series.

Dit doe je zonder dat de hele woonkamer in beslag wordt genomen door de TVtv. Een LG 43 is groot genoeg voor een meeslepend beeld en subtiel in te passen in ieder interieur. Volgens kenners ogen deze apparaten fraai en voegen ze daarom ook nog eens wat toe aan de uitstraling van de woonkamer. 

Internetabonnementen 

Bij Solcon kunnen verschillende internetabonnementen worden afgesloten. Er wordt aangegeven dat een abonnement zorgt voor snel & stabiel internet. Kijk vooral op hun website om te zien welk abonnement passend is bij jouw situatie. Jij zal uiteindelijk de keuze moeten maken voor hoeveel internet er het beste gekozen kan worden. Hierin speelt bijvoorbeeld mee of je online moet zijn gedurende de hele dag of alleen op specifieke momenten. Andere factoren die mee kunnen spelen zijn bijvoorbeeld of je alleen woont of samen met een gezin.

Wat is glasvezel internet?

Doe de postcodecheck op de website en ontdek of er al glasvezel internet beschikbaar is op uw adres. Glasvezel is een hele dunne vezel welke wordt gecreëerd met een bijzonder soort glas. Door glasvezeldraad gaat een laserlicht dat snel uit- en aan knippert. Het knipperen van de laser zorgt ervoor dat mensen razendsnel kunnen internetten.

Zo kan er constant gebruik gemaakt worden van internet welke supersnel is. Wil je een film kijken? Dan is er niet veel tijd nodig om deze te laden. Ben je iemand die voor werk thuis vaak moet deelnemen aan videocalls? Dan zorgt glasvezel internet ervoor dat er tijdens de sessies geen storingen optreden en je goed beeld hebt. Met glasvezel internet haalt u supersnel internet in huis. Daarnaast is het stabiel, kan het hele gezin tegelijk online zijn en worden bestanden snel gedownload. Is er nog geen glasvezel internet beschikbaar op uw adres? Geen zorgen, gelukkig is er dan ook gewoon snel DSL-internet mogelijk.

Share