TVFilm

4.4
4.8

Bestellen

4

Service

4.3

Prijs

4.8

Levering

62.5%

Zou hier weer kopen

TVFilm

Sommige mensen vinden het handig om van tevoren te plannen wat je wilt kijken op televisie. Of ze willen wat meer achtergrondinformatie bij de programma’s en films en dergelijke. Dan kun je een abonnement nemen op een programmablad. Eén daarvan is TVFilm, een tweewekelijkse versie die ook veel informatie over films geeft. Wat de ervaringen zijn van de abonnees van deze gids lees je hier op NederlandReview.

Over TVFilm

TVFilm is een uitgave van AVROTROS. Het is een tv-magazine dat iedere twee weken uitgebracht wordt en dat de meeste tv- en filminformatie biedt voor de laagste prijs. Momenteel is het in de winkels de bestverkochte tv-gids. tweewekelijkse tv-magazine dat de meeste tv- en filminformatie biedt voor de laagste prijs. De toon, onderwerp- en beeldkeuze in TVFilm wordt omschreven als stoer, eigenzinnig en humoristisch, een manier die iedereen in het gezin aanspreekt.


Diensten

TVFilm is vooral een magazine dat dus iedere twee weken opnieuw alle informatie verschaft over wat er op televisie komt aan programma’s, film, documentaires en dergelijke. Het blad biedt veel informatie omdat het veel zenders in de programmalijst heeft staan.

Extra’s

In TVFilm kun je recensies en toplijsten vinden van films op tv, in de bioscoop, op dvd en on demand. Ook geven ze je tips over de nieuwste games en gadgets. Daarnaast hebben ze vaak prijsvragen waar je mooie prijzen mee kunt winnen.

Abonnement

Een jaarabonnement op TVFilm kost momenteel (2017) € 38,82 wanneer je betaalt met automatische incasso of iDeal. Wanneer je met acceptgiro betaalt is dit € 40,82. Bij een halfjaarlijkse betaling is dit respectievelijk € 21,27 of € 23,27. Losse nummers die in de winkel verkrijgbaar zijn kosten € 1,56. Een proef- of kennismakingsabonnement stopt automatisch na de opgegeven periode. Ieder ander abonnement wordt na de aangegeven periode automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Deze kun je dan met een opzegtermijn van één maand beëindigen.

Klachten

Als je je gegevens wilt veranderen of de gids niet of beschadigd hebt ontvangen kun je bij TVFilm inloggen en dit zelf regelen. Ook kun je voor deze en andere zaken, zoals klachten over het programmablad zelf contact opnemen met het Klant Contact Centrum via (035) 672 69 70 of je vult het online contactformulier in.

Laat ook jouw mening hier achter!

Heb jij een abonnement op TVFilm? Hoe bevalt het blad jou, en wat zijn volgens jou eventuele verbeterpunten? Of wat vindt je er juist zo goed aan? Schrijf hier ook jouw review, zodat anderen van jouw ervaring kunnen profiteren.

Wat zijn de ervaringen met TVFilm, wordt hij keurig op tijd bezorgd? Klopt alle informatie die in de gids staat vermeld goed? Lees hier alle reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Anderen bekeken ook

close

TVFilm

Vergelijk reviews en bekijk TVFilm