Psychologiemagazine.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Psychologiemagazine.nl

Ben je geïnteresseerd in psychologie? Zou je hier wel een tijdschrift over willen lezen? Wellicht is Psychologie Magazine dan een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit blad en bedrijf bekend zijn.


Wat is Psychologie Magazine?


In het Psychologie Magazine lees je artikelen over ons brein, persoonlijkheid, relaties, werk en gezondheid. Het blad heeft eveneens een eigen website waarop veel bijdragen zijn te lezen. Via het tijdschrift kun je leren welke dingen er echt voor je toe doen. Mensen leren zichzelf via het magazine kennen. Het versterkt hun plek in de wereld van nu en zorgt voor specifieke inzichten om verder mee te komen. Er wordt ook zelfhulp, training en verdieping geboden.


Abonnementen


Overweeg je om abonnee van het Psychologie Magazine te worden? Dan kan het raadzaam zijn je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Er worden op dit moment verschillende abonnementstypen aangeboden. Zo kun je de keuze maken voor een honderd procent digitaal abonnement. Je ontvangt dan onmiddellijk het meest actuele nummer. Het is mogelijk om artikelen online en onbeperkt te lezen. Je hebt overal en altijd toegang. Deze abonnementsvorm is makkelijk op te zeggen. Je kan ook voor het kortingsabonnement kiezen. Dan krijg je het tijdschrift thuisbezorgd. Je hebt ook de optie om deze digitaal te lezen en het abonnement is eenvoudig stop te zetten. Op dit moment is de meest gekozen lidmaatschap die met cadeau. Je zal dan het tijdschrift thuis ontvangen. Je kunt deze eveneens via internet lezen. Abonnees zullen een leuk cadeau ontvangen. Voor de exacte prijzen en details verwijzen we je naar de website van Psychologie Magazine.


Adviezen


Op de website zijn allerlei adviezen te lezen. Met het advies dat wordt gegeven kun je misschien je voordeel doen. Als je met een vraag zit kun je die stellen aan een van de experts. Deze mensen geven gratis hun visie over psychologische vraagstukken. Er wordt onder andere geadviseerd over zaken zoals angst, autisme, burn-out, depressie en vele andere psychische onderwerpen. Er wordt ook geschreven over liefde, relaties, opvoeden, seks en vriendschap. Als je hier inhoudelijk meer over wil weten dien je de artikelen zelf te lezen.


Extra informatie


De verschijningsdata van iedere nieuwe editie staan vermeld op de website van Psychologie Magazine. Jouw welkomstcadeau ontvang je 7 dagen nadat je betaling is ontvangen. Het cadeau zal dan wel op voorraad moeten zijn. Mocht je gaan verhuizen dan kun je je adres wijzigen in je profiel. Abonnementen lopen automatisch af. Je zult deze dus niet zelf hoeven stop te zetten. Het is eveneens mogelijk om je vanuit het buitenland te abonneren. Er wordt dan aangegeven wat de extra bezorgkosten zijn. Je kunt dan zelf bepalen of je het de moeite waard vindt. Heb je onverhoopt het magazine niet ontvangen? Dan dien je contact op te nemen met de klantenservice. Zij gaan er dan voor zorgen dat je jouw missende editie alsnog ontvangt. Wil je contact opnemen om over de mogelijkheden van adverteren te spreken? Dan dien je contact op te nemen met de medewerkers van het bedrijf Value Zipper. Zij zijn telefonisch en per e-mail te bereiken.


Klantervaringen


Heb jij je al geabonneerd op Psychologie Magazine? Lees je dit blad al een tijdje? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. We stellen het enorm op prijs als je je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)