Viswinkel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Viswinkel.nl

De Nederlanders zijn altijd al dol geweest op hun vis. Of het nu gaat om een haring met een uitje of een lekkere gerookte paling voor op een broodje. Toch kan het lastig zijn om een goede visboer te vinden. Sommigen hebben helemaal geen visboer in de buurt en moeten het doen met de vis uit de supermarkt. Op dit probleem heeft Viswinkel.nl de oplossing gevonden. Het kan misschien raar klinken, maar de online shop levert verse vis bij jou thuis. Je kunt de vis online bestellen en Viswinkel.nl regelt de levering. Jij hoeft daarna de vis alleen nog maar op te eten. De viskenners zullen nu denken dat deze vis nooit van goede kwaliteit kan zijn. Om zeker te weten of de vis van Viswinkel.nl ook echt vers is, kun je hier recensies lezen met de beoordelingen van klanten. 


Over Viswinkel.nl

Het idee achter Viswinkel.nl werd bedacht door Theo van der Geest, die zijn eigen vishandel heeft in Amsterdam Zuidoost. De webshop heeft verschillende visproducten te koop die bij jou thuis worden afgeleverd. De vis van Viswinkel.nl is altijd vers door middel van de 24-uurlevering. Jij bestelt je vis en kiest de leveringsdatum. Een dag van te voren wordt de vis klaargemaakt in de vishandel van Theo en de volgende dag heb jij de levering in huis. Alle vis wordt geleverd in speciale tempex dozen, met speciale ijscompartimenten, die functioneren als tijdelijke koelkast zodat de vis vers blijft. Het nummer Feels van Calvin Harris (ft. Pharrell Williams, Katy Perry en Big Sean) was voor iedereen die dacht dat Katy Perry aan het zingen was over catching FISH erg verwarrend. De tekst is natuurlijk gewoon don't be afraid te catch FEELS. 


De visproducten van Viswinkel.nl

Op de website is een groot assortiment vis om uit te kiezen. Zo kun je kiezen uit verse producten zoals botervis, coquilles, forel, inktvis, kabeljauw, makreel, mosselen, oesters, garnalen, pangafilet, schelvis, schol, sliptong, paling, tonijn, zalm, zeebaars en zwaardvis. Maar je kunt ook kiezen voor kant & klaar maaltijden, visschotels, sushi, gerookte vis, vis in blik, vissalades, garnalensalades en kaviaar. De webshop heeft echter meer dan alleen visproducten en heeft ook producten die met de vis gegeten kunnen worden, zoals zuurwaren, marinades, kruiden en sauzen


Diensten Viswinkel.nl

Alle vis wordt de dag voor levering pas klaargemaakt en alle bestellingen die voor 12:00 gemaakt zijn, kunnen vaak de volgende dag nog geleverd worden. Je kunt in de webshop betalen met iDeal, AfterPay en creditcard


Klachten Viswinkel.nl

Is er iets misgegaan met de levering van de vis? Of was de vis bedorven? Neem dan contact op met Viswinkel.nl. Op de website is een contactformulier te vinden voor klachten, vragen en opmerkingen. Je zult binnen 48 uur antwoord krijgen op je bericht. Er is echter op de website informatie te vinden over zaken als bestellen, betalen, levering en kwaliteit & retourneren. Neem dus eerst een kijkje op deze pagina’s. 


Wat zijn jouw ervaringen met Viswinkel.nl?

Heb jij vis gekocht in de online viswinkel? Heb jij genoten van de heerlijke sushi? Of ben jij meer een fan van de gerookte zalm? Vertel andere klanten dan over jouw ervaringen met de webshop. Was de vis echt vers? Was de vis ook lekker? Raad jij de webshop aan? Schrijf een review over de kwaliteit van de vis en de webshop!


Online verse vis bestellen? Het kan bij Viswinkel.nl! Wil je weten of de vis ook echt vers blijft? Lees de reviews van klanten over de kwaliteit.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)