TaartenWinkel.nl

6.9

Bestellen

4.7

Service

5.1

Prijs

4.2

Levering

36.4%

Zou hier weer kopen

TaartenWinkel.nl

Verjaardagen kunnen soms zo stressvol zijn. De hele familie komt langs, dus het hele huis moet van onder tot boven schoongemaakt worden. Je schoonmoeder ziet stof al van kilometers afstand liggen, dus het hele huis wordt gereinigd. Daarna moet je nog alle versieringen ophangen, hapjes klaarmaken en natuurlijk een taart kopen, misschien zelfs wel meer dan één. Taartenwinkel.nl hoopt met hun dienst de stress voor het vinden van de perfecte taart vast weg te nemen. Bestel eenvoudig online al je taarten en ze worden gewoon thuis bij je afgeleverd. Wil je eerst zeker weten dat de taarten veilig aankomen? Lees dan hier de reviews over de ervaringen van andere klanten met Taartenwinkel.nl!


Over Taartenwinkel.nl

De grootste online banketbakker van Nederland, zo staat Taartenwinkel.nl bekend. Elke dag maakt de banketbakker de lekkerste traktaties en stuurt ze op de post naar het huis van de klant. Of je nu op zoek bent naar een taart voor een verjaardag, een vriend wilt bedanken, de geboorte van je kind wilt vieren of een uniek relatiegeschenk wilt sturen, bij Taartenwinkel.nl hebben ze altijd een leuke traktatie om te geven. Bij Taartenwinkel.nl maken ze overigens niet zomaar taarten. Ze hebben een uitgebreid assortiment met de lekkerste taarten om uit te kiezen. Een aantal van de favorieten zijn de cheesecake, dudok chocolade truffeltaart, caramel crush cake, appeltaart, gluten free naughty chocolate cake en de monchoutaart, maar ze maken nog veel meer heerlijke smaken. De Instagram van Taartenwinkel.nl geeft je vast een voorproefje van de heerlijke taarten die bij Taartenwinkel.nl te koop zijn.
Hoe werkt het?

Het online bestellen van een taart kan eigenlijk niet makkelijker gemaakt worden. Je kunt op de website eenvoudig door het assortiment zoeken. Van de foto’s van de taarten begin je direct te kwijlen. 


Zodra je een taart gevonden hebt, krijg je de mogelijkheid om de taart te personaliseren. Je kunt ervoor kiezen om een foto, logo of tekst toe te voegen, maar je kunt ook een kaartje meesturen. 


De taart wordt vervolgens ’s nachts vers gemaakt en de volgende dag geleverd. De levering kan binnen één werkdag, maar het is ook mogelijk om zelf een bezorgmoment te kiezen. De taarten worden gekoeld verzonden om de verse kwaliteit te behouden. 


Overigens kunnen de taarten ook in het buitenland verstuurd worden om familie in het buitenland te verrassen of om internationale zakenrelaties een geschenk te sturen.


Neem contact op met Taartenwinkel.nl

Heb je vragen over de levering van een taart? Of waren er problemen met de bestelling en wil je een klacht melden? Neem dan contact op met de klantenservice van Taartenwinkel.nl. Je kunt gebruikmaken van het contactformulier, het e-mailadres en het telefoonnummer of je kunt langsgaan bij het bedrijf in Utrecht. Je kunt ook contact opnemen via Social Media door een bericht te sturen via Facebook.


Geef jouw mening over Taartenwinkel.nl!

Werd jouw taart op tijd geleverd? Werd de taart vers geleverd? En was de taart nog lekker? Geef jouw mening over Taartenwinkel.nl en laat andere klanten weten wat zij kunnen verwachten. Zijn de taarten duur? En wat vond je van de service van de webshop? Schrijf een review en vertel over jouw ervaringen met Taartenwinkel.nl!


Blijven de taarten goed tijdens de levering? Zijn de taarten lekker? En zijn de taarten duur? Lees de reviews over de ervaringen met Taartenwinkel.nl.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Taart

Nooit taart gehad en we krijgen geen geld terug.

M

Maas

13-06-2023

1

marsepeintaart

grote teleurstelling niet over de taart die heb ik niet mogen ontvangen dus kan er niet over oordelen maar wel balen op je verjaardag dat je taart gewoon niet komt

K

kelly

20-08-2022

0

Niet ontvangen

Ik had iemand willen verrassen met een taart voor hun trouwdag. Helaas kreeg ik op de ochtend waarop de taart bezorgd had moeten worden een telefoontje. De taart was aan de andere kant van het land… Dit kan gebeuren, maar er werd vervolgens niet naar een andere oplossing gekeken. Ik vind dit een beetje jammer, ik had het paar beloofd dat er wat lekkers zou worden bezorgd voor bij de koffie. Beetje lullig gevoel dan… Nu bijna 1 week verder, mijn geld nog niet terug op de rekening

Y

Yvonne

30-03-2022

0

Taart

Wat een ongelofelijk prutsbedrijf. Ze wisselen twee taarten om en bieden vervolgens geen oplossing. Blamage!

A

Albert

25-01-2022

0

verjaardagstaart

Een dag voor het leveren hoorde ik dat de bestelde taart is niet leverbaar, moest ik kiezen voor iets anders. De geleverde taart was niet gaar, vers en luchtig alsof het uit de friezer gehaald was! De bestelde kaarsen waren niet meegeleverd! En de foto zat er los en scheef op de taart!!!!! Ik vond het heel jaammer want ik had al eerder besteld bij taartenwinkel.nl en was toen super tevreden mee! Dit keer te duur voor de geleverde service en teleurstellend!

F

F. F.

21-04-2021

0

Taart

Zojuist een prachtige taart bezorgd vanuit Nederland, helemaal in Noord-Duitsland! Wat een geweldige service! Veel dank daarvoor.

M

M.

30-03-2021

0

Taart van bakkerij vd Berg

Taart voor je verjaardag? Dan kun je maarbeterom 8.00 op de stoep staan want om11.00 is al het Jumbogebak op en mag je voor want over is (2 lullige doosjes) de volledige prijs betalen, jarig of niet. Jammer!

E

Erika Klijnstra

18-07-2020

0

Red velvet macarons

Taartenwinkel.nl heeft helaas de verkeerde macarons geleverd, omdat deze niet meer voorradig waren. Ik heb gevraagd of ze alsnog het goede product (red velvet macarons) konden leveren, maar dit kon helaas niet, omdat deze de komende tijd niet leverbaar zijn. Best gek, want ze zijn nog steeds te bestellen via de website. Taartenwinkel.nl zou binnen 5 a 10 werkdagen het geld terugstorten. Na 10 dagen heb ik nog niets ontvangen en een mail gestuurd. Op die mail kwam geen reactie. 2 dagen later (vandaag) gebeld en nu zeiden ze dat ze de financiele afdeling gaan mailen, waar blijkbaar mijn mail al naar toe was gestuurd. Graag zo snel mogelijk het geld terugstorten en niet communiceren dat je bepaalde producten kan leveren die niet meer voorradig zijn.

V

Vivianne

08-04-2020

0

Petit fours

We hebben vandaag de taart ontvangen. Lekker op tijd bezorgd en ze zien er echt uit als een plaatje!! De verpakking is ook nog eens een feestje om uit te pakken. Goed bedrijf om een taart te bestellen met een super snelle levering :) :)

C

Carien Waaijer

28-02-2020

0

Yellow velvet

Wat een baggerzaak. Bestel je een dure taart met foto: geen foto. Taart scheef en beschadigd in de doos. Op zaterdag geen klantenservice te bereiken, dus daar gaat je verrassing. De 16 jaar wordende dochter in tranen. Kan net zo goed een drol op een bord presenteren. Had me ook nog eens €50 gescheeld. Nou nog vechten over geld terug.

J

Job

13-07-2019

0

prachtige taart voor onze jarige

zag er echt SUPERMOOI uit. smaakte ook wel lekker enzo, maar vooral het uiterlijk was een feestje voor onze kleine jarige man!!

L

lydia

23-01-2018

0