Mister Flavor

7.3

Bestellen

2

Service

4.7

Prijs

2

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Mister Flavor

Wie wil er niet wat meer spice in het leven? Elke dag weer die wekker, dan naar werk of school, boodschappen doen, koken, nog even TV kijken en dan snel weer naar bed. De volgende dag begint het allemaal weer opnieuw. Wat extra spice kan dan nooit kwaad. Doe een keer gek! Ik heb het trouwens niet over spice in het liefdesleven. Wat er in jullie slaapkamer gebeurt mag in de slaapkamer blijven, of keuken, of badkamer. Ik heb het over spice voor het eten. Heerlijke kruiden om het eten wat meer smaak te geven. Bij Mister Flavor bestel je allerlei soorten kruiden gewoon online en wordt het thuis afgeleverd. Wil jij eerst weten of Mister Flavor betrouwbaar is? Dan zit je hier op de goede plek! NederlandReview verzamelt de ervaringen van echte klanten. Vind hier recensies van klanten van Mister Flavor.


Over Mister Flavor

Mister Flavor is begonnen met het online verkopen van kruiden op 1 mei 2015. Het begon allemaal onder de naam Flavor King, maar met de nieuwe naam wil het bedrijf zich onderscheiden van anderen. Verder belooft het bedrijf een unieke uitstraling en speciale smaken. De kruiden zijn echter niet alleen uitzonderlijk in smaak maar zijn ook gezond. De kruiden zijn glutenvrij, suikervrij, Paleo vriendelijk, bevatten geen toegevoegde kleurstoffen, MSG of GGO en zijn 100% natuurlijk. De kruiden zijn perfect voor sporters en foodies en kunnen ook gebruikt worden als toevoeging aan ieder dieet. Overigens kunnen de kruiden ook gebruikt worden in de dagelijkse keuken. 
De soorten kruiden van Mister Flavor

In de webshop kunnen de kruiden in verschillende pakketten besteld worden. Er is keuze uit het combo pack, large pack, ultra pack, special pack en sweet pack. De verschillende kruiden worden in deze pakketten gecombineerd om de klant de mogelijkheid te geven alle smaken te proberen. Er zijn op dit moment 9 verschillende soorten te koop:
– Stunning Garlic
– Cinnamon Cookie
– Sturdy BBQ
– Smokey Honey
– Sassy Spicy
– Sweet Lemon
– Crunchy Chocolate
– Supreme Pizza
– Tasty Taco
Iedere smaak is te herkennen aan het bijzondere logo. 


De extra’s van Mister Flavor 

Aan iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief wordt een kortingscode cadeau gegeven die meteen in de webshop te besteden is. De website heeft ook verschillende recepten waar de kruiden in gebruikt zijn om inspiratie op te doen. Er kan op de website betaald worden met iDeal, PayPal, sofort banking of Bancontact/Mister Cash. De verzending van de pakketten is boven de 40,- gratis en wordt binnen 24 uur verstuurd.


Complimenten of klachten voor Mister Flavor?

Voor klachten kun je terecht bij het contactformulier op de website. Het is ook mogelijk om direct een mail te sturen naar info@misterflavor.eu of om een brief te sturen naar Koninginnelaan 26-05, 3762 DE in Soest. Voor vragen kun je eerst de FAQ-pagina even doorlezen. Complimenten kun je natuurlijk altijd mailen, maar ook via Facebook en Instagram is Mister Flavor actief. Maak dan vooral gebruik van #MisterFlavor!


Let’s taco ‘bout it!

Heb jij kruiden besteld bij Mister Flavor en heb jij nu wat meer flavor in je leven? Of waren deze kruiden toch iets te spicy? Schrijf een review en laat weten wat jij vindt van Mister Flavor.


Wat zijn de ervaringen van de klanten van Mister Flavor? Kiezen zij voor Crunchy Chocolate of toch voor Sassy Spicy? Lees reviews of beoordeel zelf!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Meer dan 30€ besteld

Heb meer dan 30€ besteld en een mail eraf betaling ontvangen bestelling in behandeling genomen maar nooit ontvangen . Meerder mail gestuurd geen reactie ook niet via Facebook . Nu claim ingediend Paypal nog geen reactie . Maar ze zeggen tegen Paypal hebben verstuurd . Ik heb mail gehad bestelling verstuurd track and trace maar post nl heeft het pakken nooit ontvangen ze hebben enkel een pakket aangemaakt maar nooit verstuurd . Nog steeds geen antwoord via mail of messenger zijn niet te bereiken

J

Josco de coninck

16-05-2020

0

Kruiden

Voor ruim €30,00 besteld. Nooit ontvangen. Hebben op 1 mail gereageerd dat er iets mis was gegaan en dat ze het gaan verwerken. Vervolgens nog niks ontvangen en reageren nergens op. Heb al meerdere mails gestuurd, formulier ingevuld en op Facebook een bericht gestuurd. Geen reactie terug en geld weg.

T

Tessa Bonné

12-05-2020

1

Wel betaald, geen levering, geen contact

Niets meer van gehoord. Ook op mail krijg ik geen antwoord. Kan niet anders concluderen dan dat ik ben opgelicht. Wees waakzaam

N

Nathalie

22-11-2018

1