KaasKraam

2

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

KaasKraam

Of je nu van jonge of oude kaas houdt, of van komijnekaas, goudse kaas of geitenkaas, bij KaasKraam kun je deze en nog veel meer soorten online bestellen. Ook voor een nieuwe kaasschaaf of een kaasfondueset kun je in de webshop terecht. Wat de klanten van KaasKraam vinden van de kwaliteit van de producten en de service van het bedrijf lees je hier.


Over KaasKraam

 
KaasKraam is in 2015 ontstaan uit een passie voor kaas. Met het doel om deze passie voor ambachtelijke producten met de consument te delen. Ze willen een inspiratie zijn voor liefhebbers van kaas en hen laten ontdekken hoeveel verschillende smaken en soorten er te vinden zijn. Daarom bieden zij naast hun producten op hun website ook de nodige achtergrondinformatie en adviezen over kaas. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen worden de kazen op bestelling vers gesneden en vacuümverpakt verstuurd. Ook kun je bij hen o.a. kaasgereedschap en spulletjes voor een kaasfondue bestellen.
Diensten

 
Bij KaasKraam kun je allerlei verschillende soorten kaas bestellen. In de webshop kun je deze kiezen op type of land. In de categorie landen kun je bijvoorbeeld Hollandse schapenkaas of rookkaas vinden, maar ook Franse Emmentaler, Italiaanse Pecorino of Zwitserse Gruyère kaas. Onder de verschillende type kazen vind je bijvoorbeeld pittige of pikante kaas, maar ook geitenkaas en kazen die gesorteerd zijn op het soort bier of wijn waar ze bij passen. Daarnaast vind je in de webshop een aantal kaasplankjes die je kunt bestellen zodat je meteen meerdere verschillende stukken kaas hebt voor bij de borrel bijvoorbeeld. Verder bieden ze bij KaasKraam ook verschillende kaaskado’s aan waarbij de kazen mooi verpakt worden om ze te kunnen schenken, je vindt er kazen die speciaal geschikt zijn voor de kaasfondue en je kunt er ook de nodige kaasgereedschappen bestellen. Denk hierbij aan een kaasschaaf, kaasmes, kaasrasp, etc.


Levering en betaling

 
Wanneer je op werkdagen voor 13.00 uur besteld, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. De verzendkosten voor Nederland zijn € 3,95. Wanneer je voor meer dan € 40,- besteedt, dan is het verzenden gratis. Je kunt je bestelling op verschillende manieren betalen, onder andere via PayPal, iDeal of Creditcard.


Klachten

 
Mochten er vragen of problemen zijn, dan kun je telefonisch of via de e-mail contact opnemen met KaasKraam. Ingediende klachten worden binnen 14 dagen beantwoord. Gaat dit voorzienbaar langer duren, dan zal KaasKraam binnen de termijn van 14 dagen een bericht van ontvangst sturen en een indicatie over wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. Kom je er in onderling overleg niet uit, dan kun je naar de geschillencommissie gaan.


Wat is jouw ervaring met KaasKraam?

 
Heb jij al eens kaas besteld bij deze webshop en hier heerlijk van zitten smullen of viel jou de kwaliteit van het product toch tegen? Laat het hier weten zodat andere klanten hier ook wat van op kunnen steken! 


Worden de kazen van de KaasKraam echt vers van het mes aan huis geleverd, of valt dit in de praktijk tegen wanneer klanten hun bestelling ontvangen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Kaas

Slechte diensten. De informatie op de website over verse biologische kaas is onjuiste informatie. Als je belt, neemt niemand de telefoon op. Weigering om uw geld terug te geven als u niet tevreden bent met hun producten De man genaamd Rieke is arrogant. Klantenservice bestaat niet. Ik raad deze winkel niet aan!!!

E

Erica Bessem

13-01-2022

0