Gefelicitaart

5.7

Bestellen

4.2

Service

4.3

Prijs

4.3

Levering

36.8%

Zou hier weer kopen

Gefelicitaart

Wat?? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over gefelicitaart.nl. Gefelicitaart.nl is de website om een taart, vlaai, gebak, cupcake of om er chocolade te krijgen. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij kunt genieten van een heerlijk stukje gebak. We weten zeker, dat ook jij hier van kunt genieten. Ontdek de mogelijkheden om een heerlijk stuk gebak te eten bij Gefelicitaart.nl. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via gefelicitaart.nl. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Bedankt alvast!  

Over gefelicitaart.nl

Gefelicitaart.nl is de online taarten winkel van ons land. Er is een centrale bakkerij in Sloterdijk waar de banketbakkers al het lekkers maken en bakken. Heerlijke verse taarten en overheerlijke traktaties voor anderen. Weet hoe ook jij al dit lekkers mag opsmikkelen.  Het maakt niet uit of het om een geboorte van een zoon of dochter gaat, een blijk van waardering of een nieuw product, verjaardag of jubileum. Natuurlijk kun je de taart ook voor jezelf kopen. Er zijn volop mogelijkheden om te genieten van een heerlijke traktatie. Het wordt altijd met zorg gemaakt en er wordt altijd geluisterd naar speciale wensen.  

Diensten van gefelicitaart.nl

Er zijn volop verschillende taarten te bestellen bij Gefelicitaart.nl. Denk hierbij onder andere aan de volgende lekkernijen: 

 • Taart
 • Slagroom
 • Marsepein
 • Chocolade
 • Fruit
 • Geboorte
 • Sarah & Abraham
 • Divers
 • Kindertaart
 • 3D
 • Slagroom
 • Marsepein
 • Kinder-Verjaardagstaart
 • Frozen Taart
 • 3D Frozen-Taart
 • Vlaai
 • Geboorte
 • Verjaardag
 • Fruit
 • Chocolade
 • Abrikozenvlaai
 • Abrikozenvlaai-met-Slagroom
 • Gebak
 • Divers
 • Petitfours
 • Koek & Cake
 • Slagroomgebak
 • Assortiment luxe gebakjes
 • Gesorteerd bavarois gebak
 • Cupcakes
 • Variatie
 • Geboorte
 • Verjaardag
 • Speciaal

Er is nog veel meer! Er zijn volop chocolade producten en ook zijn er chocolade telegrammen welke je kunt bestellen bij ze. Er is simpelweg teveel lekkers om bij weg te watertanden. 


Klachten, tips en complimenten over gefelicitaart.nl

Heb je een klacht over hun of een opmerking? Dan kun je ze natuurlijk altijd bellen, mailen of schrijven. Het is dan mogelijk voor ze om je klacht of opmerking op te lossen. Tips en complimenten kun je natuurlijk ook aan hun geven.  Laat je hierna trouwens ook nog een reactie achter op NederlandReview?

Heb jij ervaringen bij gefelicitaart.nl

Ken jij gefelicitaart.nl? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van gefelicitaart.nl. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.  


Gefelici-wat?? Ontdek alles over gefelicitaart.nl. Gefelicitaart.nl is de website om een taart, vlaai, gebak, cupcake of om er chocolade te krijgen. Maar lees eerst ervaringen voordat u een taart bestelt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (19)

Taart

G

G Ten Cate

06-11-2023

0

Taart Verjaardag

Onder geen beding hier kopen, klantenservice is waardeloos en ze nemen 0 verantwoordelijkheid voor de dure en slechte taart.

N

Niet kopen!

30-08-2023

0

Taart 50 jarig huwelijk schoonouders

KOOP HIER NOOIT. Bestel ik een taart met een afbeelding voor het 50 jarig huwelijk van mijn schoonouders, zit er een grote luchtbobbel op de foto. De oplossing van Felicitaart is dat ik het onderdeel foto gecrediteerd krijg a 5 euro. De taart zelf was eetbaar dus we kregen geen nieuwe. In hun klachtenprocedure zeggen ze het is een fout in de afbeelding en dit koppelen ze los van de taart. Alsof je iets aan de taart hebt als de afbeelding niet goed is.......

I

Ilse Jacobs

17-04-2023

0

Verjaardagtaart

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Voor mijn verjaardag een taart besteld voor mijn collega's in de ochtendploeg die tot 11 uur werken. Ik zag op de website dat bezorging mogelijk was tussen 8 en 11 uur tegen een betaling van 15,99 bezorgkosten, belachelijk duur ook, om 11.30 uur kreeg ik een telefoontje van mijn collega; waar blijft je taart man? we moeten naar huis. De taart werd een uur te laat bezorgd toen iedereen vertrokken was, contact opgenomen met klantenservice en zij zei dat ik 6 euro bezorgverschil terug krijg. Aan de taart had ik uiteindelijk niets gehad en ik heb de 6 euro nooit gezien, ik was de hele dag boos, en dat op mijn verjaardag! de bestelling had binnen de afgesproken tijd geleverd moeten worden. nooit meer gefelicitaart.

F

Firoz

09-12-2022

0

Aardbeien taartje 6 pers.

Zeer slechte ervaring vandaag. Taart bestelt voor schoonmoeder omdat wij in Spanje wonen. Volgens gefelicitaart is de chauffeur aan de deur geweest en er werd niet opengedaan. Schoonmoeder gebeld en zij heeft niemand aan de deur gehad. Er staat dat er in dat geval een kaartje van niet bezorgd wordt achtergelaten. Geen kaartje! Email ontvangen ik moet 8 euro zoveel bijbetalen voor bezorging morgen. Zij is vandaag jarig! Zeer slechte service, al 3 keer bij hen bestelen het ging meestal wel goed. Nooit meer deze service gebruiken, 38 euro voor een taartje op de verkeerde dag, ik ben woest.

A

Alida Martens

27-09-2022

0

taartjes

Ze hadden mijn bestelling afgeleverd aan PostNl en die hebben het vervolgens niet bezorgd maar bij de AH gebracht zonder het ons te laten weten. GefeliciTaart zegt dat dit niet hun fout is en het boeit ze totaal niet dat we onze bestelling niet hebben. Ik vind dat als je een bestelling plaatst zij verantwoordelijk behoren te zijn tot het geleverd is. In plaats van dat ze klanten tevreden willen houden, blijven ze zeggen dat zij niet verantwoordelijk zijn. Dus: geheel op eigen risico!! je taart kan dus wegschimmelen bij de plaatselijke supermarkt zonder dat je het weet....

N

Nelie

18-07-2022

0

Taart

Slechte service, als je het al service kan noemen!!! Ik bestel een taart voor 17 augustus. Op de dag zelf krijg ik te horen dat de taart tussen 12:45 en 13:30 bezorgd zou worden. Deze kwam niet, 15 uur was deze er nog steeds niet. Heb toen zelf moeten bellen. Dan moet ik eerst de vervoeder bellen en dan hoor ik hij om rond 16:45. Veel ste laat. Wij wilde weg maar nee wij wachten tot deze is bezorgd. Om 16:20 is de taart bij ons bezorgd met een "klein deukje". Nadat is deze zie is de bovenkant helemaal kapot. De taart is dan ook niet meer hygiënisch, wie weet wat er in heeft gezeten, deze is ook plat voor een een deel (zie foto). Hierna bel ik ze, de taart word opgehaald en ik krijg mijn geld terug en heb een hele verjaardag zonder taart, want wij wachten er op. En dan is die kapot. Ik heb aangeven dat ik het wel te makkelijk vind, echter bieden ze niks anders. Vervolgens word in plaats van de terug betaling, de betaling dubbel afgeschreven. Zij zeggen hier niks aan te kunnen doen. ING gebeld en inderdaad het ligt aan het bedrijf. Vervolgens weer gefelicitaart gebeld, de gene die er iets mee kan doen is nog 2 weken op vakantie. Echt waar zo slecht heb ik het niet veel bedrijven zien doen.

B

Beau van Rouwendal

20-08-2021

0

taart en bloemen voor verjaardag moeder

Beter kan eigenlijk niet !! altijd super produkten.. en sublieme service... voorbeeld bestelling was misgegaan... door omstandigheden... aangegeven.. en zij sturen... gratis een correctie superlief.. zeer fijn voor speciale gelegenheden.. en zo makkelijk blij mee!!

A

alex Poot

05-07-2021

0

Jubileum taart- niet geleverd

Taart besteld met verzoek rekening naar de zaak te sturen. Op de dag van levering krijgen we bericht dat betaling op factuur bij een 1e bestelling niet mogelijk is waardoor we geen taart hadden voor onze jubilaris

T

T.

04-01-2021

0

Taart

Geen logo en veel te laat geleverd dikke afknapper

J

Jan

02-10-2020

0

Chocoladetaart

Alles bagger. Tijdslot van 10:00 - 17:00 uur is al belachelijk en dan krijgen ze het nog voor elkaar om te laat re komen met een taart die door elkaar is geschud. Advies niet hier bestellen.

D

Dennis

02-05-2020

0

Knutseltaart

Dit was zo’n perfect leuk idee! Kinderen die zelf hun taartje kunnen bouwen met deze verrassing, heeft super leuke foto’s opgeleverd en heel veel plezier. Helemaal in deze rare Coronatijd, waarin veel niet mag en kan is dit een superleuke afleiding. Topidee!

M

Marjon

21-04-2020

0

aankoop was slecht

slechte service en slechte smaak

S

Sam

06-03-2020

0

cupcakes

niet te eten, terwijl je best veel betaald. Daarnaast niet op afgesproken tijd.

D

Daniel

06-03-2020

0

een taart

een taart bestelt als bedankje..Levering ging mis aan hun kant. Dus taart niet geleverd want ze stonden bij het verkeerde adres. Ik kon het wel een dag erna laten leveren (op een zaterdag bij een bedrijf). Andere opties waren er niet, jammer geld weg geen taart en geen service. Ga er nooit meer bestellen.

M

M

06-03-2020

0

Taart besteld

Voor de verjaardag van mijn neefje een grappige taart laten maken bij gefelicitaart. Het zag er echt superleuk uit in het echt, mijn neefje werd helemaal wild omdat hij het zo leuk vind. Vond de taart niet echt superlekker zelf, maar voor mijn neefje maakte dat echt niks uit.

M

Mira Goede

27-01-2017

0

veel mogelijk en leuk om te doen

er is heel veel mogelijk en het bestellen was best wel makkelijk. en leuk om te doen!!

A

andrien

08-08-2016

0

Geweldig

Ik heb een heeerlijke taart besteld bij gefelicitaart. Je kan de taart helemaal aanpassen aan jouw eisen en het smaakt ook nog eens verukkelijk. Ik heb er één besteld voor mijn 10 jarig jubileum met mijn vrouw en we hebben lekker van de taart gesmikkeld!

J

Jamie van Abcoude

13-04-2016

0

Gefelicitaart levert snel

Was voor de verjaardag van mijn zoontje helemaal vergeten om gebak te halen. Winkels waren al dicht, maar dit was een prima oplossing. Denk dat ik het zeker vaker zo ga doen! Toppie!

G

gast

09-03-2016

0