NederlandReview

  Ervaringen VIALET

  Ben je op zoek naar een app waarmee je jouw Mastercard kunt beheren? Wellicht is VIALET een mooie uitkomst voor jou. Bekijk via NederlandReview wat de objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews over dit bedrijf zijn.

  Wat is VIALET?

  VIALET is een app waar je je Mastercard rekening kunt beheren. Je kunt de app gebruiken via je tv, iPAD, iPhone, Watch, TV, Music en Atbalsts. Dit is papierloos, gemakkelijk en snel. Je kunt ook via de app betalen en geld ontvangen. Het bedrijf stelt dat het hier gaat om een eenvoudige niet-bancaire oplossing. Ook wordt er aangegeven dat het opzetten van je gratis, digitaal beheerde en eigen internationale IBAN account sneller is dan verliefd worden. Je dient ongeveer een minuut de tijd te nemen om je aan te melden, je account te verifiëren en je eigen gratis contactloze Mastercard te bestellen. Het bedrijf geeft aan dat dit een financiële tool is voor mensen met een moderne levensstijl. Het is een beschermde, Europese particuliere zichtrekening, beheerd met de flexibiliteit van een digitale app. Volgens het bedrijf beheer je jouw financiën vanuit het comfort van je eigen smartphone.

  TEDxSF - Jill Vialet - 11/17/09

  Apparaten

  Een Macintosh of kortweg Mac is een serie computers, op de markt gebracht door het Amerikaanse bedrijf Apple. De iPhone is een smartphone van Apple. Met de iPhone is het onder meer mogelijk te bellen, sms'en, mailen, internetten, muziek te beluisteren, foto's en video's te maken en te bekijken, en games te downloaden en te spelen. Dit apparaat was met de HTC Touch een van de eerste smartphones met een on-screen-toetsenbord.

  De Apple Watch is een smartwatch gemaakt door Apple. Het horloge bevat allerlei fitnessfuncties maar je kunt er ook allerlei notificaties op ontvangen en je kunt er apps op installeren. Apple TV+ is een dienst waarop enkel content van Apple verschijnt. Vanaf 1 november 2019 wordt deze dienst gelanceerd in 100 verschillende landen, ook in Nederland. Deze dienst is beschikbaar in de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod Touch en Mac.

  Apple Music is een door Apple Inc. ontwikkelde streamingmuziekdienst die is gelanceerd op 30 juni 2015. Sinds november 2015 is het ook voor Androidgebruikers mogelijk om muziek te streamen met Apple Music. Apple Music is daarmee de eerste dienst van Apple die ook op Android werkt.

  Voordelen

  Het bedrijf beschrijft voordelen op haar eigen website. Zo kun je binnen 1 minuut je account openen. Je hebt geen last van wachtrijen. Je verzend en ontvangt direct geld. Als klant heb je in één oogopslag toegang tot transacties. Het herladen van accounts gaat volgens het bedrijf eenvoudig. Je kunt 3D-veilige online aankopen doen. Er wordt ook aangegeven dat het geen kosten en geen gedoe met zich meebrengt. Dat wil zeggen geen kosten voor internationale betalingen. Geen kosten voor het openen van je account. Geen kosten voor het bestellen van een contactloze Mastercard.

  Via VIALET reis je volgens het bedrijf slim en veilig. Kaartblokkering en deblokkering schijnt eenvoudig te zijn. De app wordt wereldwijd geaccepteerd in 200 landen. Klanten kunnen gratis SEPA betalingen uitvoeren.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je al klant bij VIALET? Heb je al ervaringen met deze app? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. We stellen het zeer op prijs als jij je klantervaringen bij VIALET deelt op deze pagina. Jouw mening is goud waard. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

  VIALET
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VIALET

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is VIALET een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over VIALET. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VIALET actief?

  VIALET is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Creditcards & Bankpassen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VIALET gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.