NederlandReview

  Ervaringen Santander

  Er staan onderhand zoveel financiële producten dat je door de bomen het kredietbos niet meer ziet. Wat onderscheidt de een nu van de ander? Ze beloven allemaal gouden bergen, eenvoud en lage rente. Wie houdt zich aan deze belofte en wie maakte van een droom een nachtmerrie? Hier lees je reviews van ervaringen met de persoonlijke kredieten en aanverwante verzekeringen van Santander. Uiteraard kun je hier ook zelf jouw mening en beoordeling kwijt in een recensie. Daarmee help jij weer geïnteresseerden bij het maken van hun keuze.

  Onvoorziene kosten

  Het overkomt ons allemaal wel eens; de wasmachine gaat stuk, de auto is rijp voor de schroot, een noodzakelijke verbouwing aan het huis of de Belastingdienst komt met een onaangename verrassing. Misschien heb je verantwoord een spaarpotje achter de hand, maar ook dat kan tekort schieten. Helaas kunnen niet alle aankopen of rekeningen vooruit geschoven worden naar een moment dat het financieel wel uit komt. Als je voor je werk afhankelijk bent van eigen vervoer, is dat bijvoorbeeld een grote aanschaf of reparatie die je zo snel mogelijk zult moeten regelen. In dat geval kun je het lenen van geld overwegen.

  Het draait uiteindelijk altijd toch om geld, dus dan kun je het maar beter goed regelen

  Geld lenen voor een goed leendoel

  Als je een lening afsluit, doe je dat het liefste bij iemand die veilig, verantwoord en betrouwbaar is, en geen bizar hoge rente rekent. Het moet per slot van rekening wel te doen blijven. Een lening sluit je namelijk niet zomaar af en krom liggen om het te kunnen afbetalen, helpt niet echt. Geld lenen, kost al geld, maar liever niet te veel. Je wilt per slot van rekening ook nog op reis kunnen voor je pensioen.

  Nabestaanden verantwoordelijk

  Op het moment dat je een lening afsluit, ga je er niet vanuit dat je binnen de aflossingsperiode komt te overlijden. Helaas heb je dat niet altijd in de hand. Wist je dat de partner of naaste familie na jouw overlijden verantwoordelijk worden gehouden voor het aflossen van jouw schuld? Dat wil je ze waarschijnlijk niet aan doen. Gelukkig zijn er tegenwoordig verzekeringen die dit voorkomen en de achterblijvers nabestaandenbescherming biedt. Vaak gaat het hier om een klein percentage van het leenbedrag, eenmalige bemiddelingskosten en de poliskosten van de verzekeraar. Afhankelijk van het financiële product waarbij zo’n verzekering is afgesloten, wordt een bepaald bedrag uitgekeerd.  Ongevallenverzekering: dood of blijvend invalide

  Een ongeluk zit in een klein hoekje, zowel gewoon thuis, als onderweg of op vakantie in het buitenland. Dit kan niet alleen fysieke en emotionele gevolgen hebben, maar ook financiële. Aangezien niemand doorgaans bewust een ongeval krijgt met blijvende invaliditeit of zelfs de dood tot gevolg, is het lastig hier financieel rekening mee te houden. Dat is het moment waarop zo'n speciale verzekering zal uitkeren, om het financiële leed van een gezin enigszins te verzachten. Een zorgverzekering vergoed namelijk niet alles en in het geval van invaliditeit moeten er thuis waarschijnlijk aanpassingen gedaan worden, wat meerdere uitgaven en hoge kosten met zich mee kan brengen.

  Santander

  Dit is een van de kredietverleners op het gebied van consumer finance, oftewel leningen voor particulieren. Je kunt bij dit bedrijf terecht voor een doorlopend krediet en het oversluiten van een lopende lening. De bedragen van de kredieten zijn relatief klein, namelijk tussen de 1.500 en 50.000 euro. Via een account of rekening kun je daarna al je geldzaken bij hen regelen en inzien. Naast het verstrekken van kredieten, kun je hier ook en aantal financieel-gerelateerde verzekeringen afsluiten, zoals de Nabestaandenbescherming, Familie Zorgplan en Verzekering Blijvende Invaliditeit. Alle producten zijn via de website af te sluiten.

  Recensies voor en door consumenten

  Als je door de aanbieders het bos niet meer kunt zien, is het handig als (oud)leners en verzekerden hun mening en ervaring beschreven hebben in een review. Op die manier kun je snel achterhalen of het afsluiten echt zo eenvoudig ging en het product in de praktijk net zo voordelig en goed was als op het beeldscherm. Wil je straks ook de klanten na jou helpen? Kom dan gerust nog eens terug om zelf een beoordeling te schrijven! Alvast bedankt!

  Santander
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

  5.2
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Santander

  Uw beoordeling

  PL

  Ik ben geholpen door M Hees. We hebben een tijdje mailverkeer gehad, echter hadden we nog concreet iets afgesproken. Dat lag aan mijzelf, omdat er nog geen noodzaak was om iets te wijzigen. Ik heb vervolgens maanden later weer per mail contact gezocht met M Hees met een verhaal over dat mijn situatie gaat wijzigen en ik behoefte heb aan een PL met een korte looptijd. De heer Hees was meteen bereid om mij te helpen en samen hebben we een afspraak gemaakt. Op woensdag 29 januari 2020 heb ik met hem mijn contract doorgelopen. Hij kon mij zelfs een aanbod doen die qua rente onder Freo en ING lag. Op 31 januari 2020 heb ik al gezien dat mijn lening goedgekeurd was. Ik kreeg namelijk een klein gedeelte op mijn lopende rekening en ik zag al dat mijn ING lening was ingelost. Ik ben derhalve ook zeer tevreden over het aanvraagproces. Over het beheerproces (tijdens de looptijd) kan ik nog weinig zeggen, omdat ik dat nu ga ervaren. Ik verwacht echter niet dat dit heel anders zal zijn dan bij andere banken. Ik zorg gewoon dat de betaling geïncasseerd kan worden, dan verwacht ik niet dat er belemmeringen zullen volgen.

  Door: A. H.01-02-2020
  Manfred 24-08-2020

  Ik heb gisteren een kleine lening aangevragen maar vanaf waneer hoor ik dat het kan want er staat binnen 24 uur dus hoor ik dan vandaag iets mvg

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Lening

  Het aanvraagproces van Santander mag van mij zeker wat minder omslachtig en langdradig. Ik vond dat ik veel papieren moest overleggen en dan niet in een keer, maar telkens een nieuwe.

  MAAR:
  Mijn lening was uiteindelijk goed geregeld. Daar was ik wel echt blij mee. Misschien wel extra doordat het langer duurde ;). Het ging niet om een groot bedrag, maar ik had het wel echt even nodig. Heb het inmiddels al weer kunnen aflossen.

  Al met al dus wel tevreden met Santander, maar ik hoop dat ze het aanvraagproces verbeteren want dat zou zeker helpen.

  Door: Leo Vrieze07-02-2020
  Truus 04-03-2020

  Hallo Hoelang heeft u uiteindelijk moeten wachten

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Wij zijn zeer tevreden met Santander

  Wij hebben al een tijd een lening lopen via Santander. Ik moet zeggen dat ik mij niet herken in sommige verhalen van hieronder. Alles is echt keurig geregeld voor ons, we hebben goed contact met Santander.

  Een lening afsluiten vond ik destijds een hele onderneming, daarom hebben wij veel navraag gedaan om ons heen en zo kwamen we bij Santander terecht. En dat is ons niet tegengevallen.

  Ze denken goed met je mee en alles klopt gewoon verder met de afhandeling. Wij zijn dus erg tevreden met de geleverde service.

  Door: Menno21-12-2018
  joke31-01-2020

  ben het niet slechte ervaring met ze

  jan31-01-2020

  slechte ervaring met Santander wordt goed gekeurd kom je krijg je niets moeten ze weer wat andere papieren

  rr15-07-2020

  Naa veel geshopt te hebben bij diverse banken, ben ik door eens op internet gaan kijken en ben bij Satander terecht gekomen. wat

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Lening met lage rente

  Mijn lening is uiteindelijk goed geregeld. Ik had het geluk net op een rustiger moment te komen denk ik. De rente is relatief laag.
  Wel moest ik vrij lang wachten voor dat het geregeld was. Dat zorgt voor best wat spanning. Maar ik vond ze wel goed bereikbaar. Je krijgt inderdaad niet telkens dezelfde persoon te pakken, maar voor mij hoefde dat ook niet. Dus ik ben wel tevreden, al mag het van mij wel wat sneller geregeld worden allemaal.

  Door: Gerry12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Lening voor auto

  Ik wacht al een week dat hun de autobedrijf betalen zodat ik mijn auto kan ophalen !!! Zeer ontevreden!!! Als ik jullie was zou ik nooit via hun auto financieren!

  Door: Orrie18-03-2021
  Orrie18-03-2021

  Is gefixt!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Aanvraag persoonlijke lening

  Na invullen van gegevens op de website kwam
  ik voor een lening in aanmerking. Deze is achteraf afgewezen omdat er een betalingsregeling (van een jaarrekening van de energienota) te zien was op mijn bankrekening en er een kind onder de 18 is. Mijn inkomen werd ineens anders bekeken (pensioenbijdrage wordt er afgetrokken en je salaris wordt een stuk lager neergezet dan het werkelijk is).

  Ik heb geen negatieve codering bij BKR. Na de afwijzing van Santander kan ik nu ineens nergens meer met Klarna / afterpay betalen (waar ik ook geen bedragen open heb staan en waarmee ik af en toe wel eens een aankoop deed).

  De aanvraag heeft mijn financiële status alleen maar benadeeld en ik heb hier spijt van dat ik hier een aanvraag heb gedaan. Ik raad Santander niet aan.

  Door: A16-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Persoonlijke lening

  Voor een grote uitgave op zoek gegaan naar een persoonlijke lening en beland bij Santander. Nooit van gehoord daarvoor. Aanvraagproces: prima.
  We moesten wel even wachten op de goedkeuring, dat was wat onhandig, want je wilt weten waar je aan toe bent, maar kennelijk hoort dat erbij. Veel om uit te zoeken waarschijnlijk.
  Uiteindelijk gelukkig goedgekeurd en dan gaat het vrij vlot. Nette afhandeling.

  Door: Rogier07-12-2019
  Ali08-05-2020

  Mijn vraag is, hoe lang moest u ongeveer wachten op goedkeuring?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  lening

  We hadden 10duizend euro extra nodig voor verbouwing. Na veel zoeken kwamen we bij Santander uit via vergelijk site Bankr. Aanvragen van de lening was makkelijk. We werden snel gebeld om alles door te spreken. Wel veel documenten opsturen ,dat was wel minder. Enige echte minpunt is de rente, die is hoger dan bij Freo of MoneYou, maar die doen moeilijker.

  Door: Andre25-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Lening voor verbouwing

  Lening afgesloten voor een grote verbouwing die wij volgend jaar gaan uitvoeren. Het geld was uiteindelijk snel geregeld, maar wel een tijdje spannend geweest of het geld wel zou komen. Gerust dat dat nu achter de rug is. Wel goed geholpen.

  Door: Nina31-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  mijn doorlopend krediet was snel geregeld

  mijn doorlopend krediet was snel geregeld en ze hebben goede informatie gegeven
  tevreden klant

  Door: e. vd l22-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  fiets

  Verschrikkelijk ervaring met hun.wilde een aankoop doen en kon niet ben niet geregistreerd bkr heb geen andere leen samen met me partner hebben we vrij hoog inkomen en het enige antword van hun " uw punten zijn niet genoeg en wij werken met een score sistem en hoe die precies werkt kunen we niet zeggen" mijn mening over dit is dat dit is puur bullshit. Als ik ben nergens geregistreerd en jullie geven geen duidelijke uitleg ik begrijp niet waroom ik kan geen klant worden. Bij deze horibile service,klanteservice zeer onvriendelijk, informatie zero. 1 word :teleurgesteld

  Door: remus09-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Lenen

  Slecht service, maand geleden heb ik lenen aangevraagd, ik kreeg te horen dat aanvraag goedgekeurd was. Uiteindelijk niks gekregen.

  Door: Yassine 03-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Autofinanciering

  Slecht klantenservice. Weten niet hoe omgaan met betrouwbare klanten, na 5 jaar klanten zijnde bij Santander, altijd netjes betaald en altijd op tijd, nu bijna klaar met afbetalen van de ouder krediet wil de auto inruilen, wordt het de krediet afgewezen.... Antwoord op het aanvraag heeft meer daan een week geduurt zonder iets te laten zien weten, moest zelf naar een week contact opnemen met klanten service om daar achter komen na diverse keer gebeld met diverse medewerkers niet niets visten over de aanvraag.

  Door: R. F Adriano de Almeida27-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Inderdaad te mooi om waar te zijn...

  Bij contact weten ze je zo een lening aan te smeren, alles gaat heel makkelijk, zo geregeld, binnen een paar dagen je geld. Maar dan...: Ik heb een PL en een DK bij hun lopen van resp. ruim 8 en 9%. Omdat het leasecontract van mijn auto bijna afloopt, wilde ik deze leningen graag samenvoegen en/of een lagere rente. Zo hoopte ik extra geld vrij te kunnen maken voor mijn maximale leasebedrag. 'vanwege strengere regels en door Corona' kunnen ze mij hier niet mee helpen. Best vreemd, want ik leen de bedragen nu ook al. Een andere partij wijst mijn aanvraag ook af, omdat de PL door de gerekende rente heel hoog ingeschreven staat. Hierdoor kan ik nagenoeg niets meer. Bedankt Santander! Gelukkig dat mijn leasemaatschappij wel meedenkt en ik mijn huidige contract met een jaar kan verlengen, en dat is dan direct opzegbaar. Zo snel mogelijk dus eea inlossen, in de hoop dat ik niet temaken krijg met betaalsituaties zoals in eerdere ervaringen beschreven...

  Door: Sigrid28-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  the_letterbox@hotmail.com

  Jarenlang trouwe klant geweest bij Santander met een doorlopend krediet. Nu gillend hard weggerend naar de concurrent. Zonder opgave van reden is de mogelijkheid om geld op te nemen geblokkeerd. De communicatie is heel slecht met Santander. Ze reageren niet op berichten verzonden via de eigen website. Na heel veel bellen bleek dat ik mijn inkomsten en lasten opnieuw moest doorgeven. Kreeg het formulier niet doorgestuurd zoals aangegeven. Weer bellen, weer geen formulier ontvangen. Pas bij de derde keer. Wijzigingen worden niet doorgevoerd of gesprekken zijn niet goed in het systeem vast gelegd. Dus eerst sta je een kwartier in de wacht om dan voor de tweede keer door te geven dat je bankrekening is gewijzigd. Ik ga nooit meer terug naar Santander.

  Door: Alex08-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  krediet

  de levering was vlot de service in het verloop vervelend verwarrend en onprettig de afwikkeling een ramp duurde ruim 5 weken om over te kunnen sluiten en aflossen zelfs de rabobank kontact moeten op laten nemen om de zaak op te lossen ....zou nooit iemand uw maatschappij adviseren ....sterker nog afraden

  Door: gerda groeneveld07-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  persoonlijke lening

  Leuk om af en toe ook een positieve review te lezen. (Dat zijn dan de gelukkige)
  Maar helaas, ook voor mij geld, spijt dat ik met deze partij in zee bent gegaan, slechte service, als je het al service moet noemen.
  2 weken verder, en nog steeds niets, inmiddels al 4 telefoontjes verder, steeds maar weer een ander persoon aan de telefoon, maken excuses, maar daar kom ik niet zoveel verder mee.
  Los de problemen op Santander!!! en zorg ervoor dat je een betere naam krijgt in de markt.
  Mijn advies, niet aan beginnen!! Ik moet sterren invullen, anders kan ik het niet verzenden, maar ze verdienen helemaal geen sterren. dus dan maar 1 ster, en leveren hebben ze nog steeds niet gekund, het is er erg druk.

  Door: Mira18-10-2019
  Ann03-07-2020

  ik heb net hetzelfde aan de hand. Ik had 10000 euro geleend en nu moet ik bijna 15000 euro terug betalen dat is een rente van 50% nooit meer!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Doorlopend krediet

  Na jarenlang een doorlopend krediet te hebben ineens zonder aankondiging geblokkeerd.Na 1 telefoontje van mij om de mogelijkheid te hebben om mijn krediet met €250,= te verhogen.Dat deden ze niet,kleine bedragen.Kwam op een andere afdeling terecht,kreeg de vraag of ik betalingsproblemen had,mijn antwoord nee,en ook geen achterstanden.Mijn verbazing was groot,dat deze meneer mij heeft geblokkeerd.Ik belde voor het 1 en krijg het ander.Spijt van dat telefoontje.Dat kan toch niet zo maar,na een jarenlange overeenkomst.Zonder reden.Ben nu in de klachtenprocedure.Heel vervelend.Zo gä je niet met klanten om.

  Door: Rina de Vries07-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Via mediamarkt in 10 maanden betalen

  Via mediamarkt een bestelling geplaatst. Ik wilde een laptop van 1299,- euro in 10 maanden betalen via Santander. 20 augustus een bestelling geplaatst.
  Formulieren naar santander toegestuurd. Ik had al een mail gekregen dat de lening goed gekeurd was. Na een week stond er bij mediamarkt nog steeds dat de bestelling op goedkeuring wachte. Die week heb ik 2x contact gezocht met mediamarkt en santander. Mij werd door santander verteld dat de gegevens nog goedkeurd moeten worden.
  Het was druk en daarom duurde het iets langer, zeiden ze. Normaal streven we naar 48 uur mevrouw! Ik wachte al een week!!! Na twee weken nog steeds geen goedkeuring bij mediamarkt. Weer gebeld met mediamarkt, die gaven aan dat ze afhankelijk waren van de goedkeuring van santander. Ik vroeg of ik de laptop nog wel zou krijgen als die uitverkocht zou zijn. Dit was dus niet zo. Als het product uitverkocht is dan krijg je hem niet meer of je wordt op de lijst gezet voor als het product weer leverbaar is. Ik heb aangegeven dat ik dit erg vervelend vond omdat ik hem al na twee weken nodig heb voor school. Ik heb na het gesprek weer contact gezocht met santander. Weer mijn verhaal uitgelegd, dat ik van hun afhankelijk ben om mijn laptop te krijgen. Ik hoorde tot mijn verbazing dat na twee weken mijn gegevens nog steeds niet bekeken waren. Er zijn twee mensen die mijn lening moeten goedkeuren. Er was nog geen 1 die het bekeken had. Ze geven aan dat ik nog maar even moet wachten. Nog een week gewacht. Na een week zag ik dat de laptop uitverkocht was. 1 dag daarna was mijn lening goedgekeurd door santander. 3 weken heeft dat geduurd. Mediamarkt weer gebeld. Het product was uitverkocht en ik stond nu op de lijst voor als het product weer op voorraad is. Ze konden me niet beloven dat ik de laptop op tijd zou krijgen voor als ik naar school ga. Ik had nu al spijt dat ik de laptop niet in 1 keer betaald had. Ik dacht dat het makkelijk zou zijn om het in 10 maanden te kunnen betalen met 0% rente. Zo had ik geld over om nog de boeken te betalen voor school en andere dingen, omdat het toch wel een hoog bedrag is om in 1 keer te betalen. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling bij mediamarkt geanuleerd en heb ik ergens anders mijn laptop gekocht. Dank je wel Santander dat mediamarkt zo zijn klanten kwijt raakt. Nooit meer santander voor mij.

  Door: Janet Balkestein06-09-2019
  Santosh16-09-2019

  Same bad experience !

  Jacqueline23-09-2019

  Hier ook dezelfde zeer slechte ervaring met Santander. Na 4 weken heeft Mediamarkt zelf mijn order geannuleerd omdat ik niets opgestuurd zou hebben naar Santander, ongelofelijk slecht dit. Wijze les, blijf ver weg van Santander en Mediamarkt! Er valt niks te verdienen aan klanten die renteloos in 10 maanden afbetalen...

  Sulaika 23-07-2020

  Geen goede ervaring, proces duurt nu al 2 weken, krijg steeds verzoeken om documenten up te loaden die ik sinds het indienen van de aanvraag heb gestuurd. Hel lijkt gewoon een manier om tijd te winnen omdat zij onvoldoende capaciteit hebben?. Heb met ze gebeld, weer excuus: een nieuwe medewerker zou mijn aanvraag hebben behandeld. Heel slechte service.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  PL

  Ze smeren je makkelijk een lening aan, en dan begint de ellende. Communicatie onderling daar ver te zoeken. Toren hoge rentes, ik was nog wat onbekend met het lenen maar heb spijt als haar op m'n hoofd, ze hebben met te hoge lening gegeven met lange looptijd. Nu staat er bij bkr er dus toren hoog bedrag wat niet meer over te sluiten valt na een lagere rente elders. Wees gewaarschuwd! Plus 1 keer te laat betalen en je word door 10 verschillende telefoon nummers de hele dag door gebeld. Drama daar

  Door: Hendrik27-08-2019
  Sigrid28-05-2020

  Hier soortgelijk verhaal: ik heb een PL en een DK bij hun lopen, gebeld of dit samengevoegd kon worden, en/of de rente omlaag kon, maar dat was niet mogelijk. 'door de strengere regels' zeggen ze dan. Ik hèb de leningen verdorie al! En ook nog eens bij hun!! Ik betaal nu resp. Ruim 8 en 9% rente voor 2 leningen bij dezelfde partij, die ik niet over mag sluiten en een andere partij met lagere rente niet over wil nemen. K#!*zooi!!

  cialis buy cialis26-01-2021

  buy real cialis online

  cialis cialis generic15-02-2021

  cialis prescription online

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Santander een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 35 ervaringen geplaatst over Santander. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Santander actief?

  Santander is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Santander gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.