NederlandReview

  Ervaringen Leenattent

  Ben je op zoek naar een bedrijf dat zich specifiek richt op consumptieve kredieten? Wellicht is Leenattent voor jou een mooie uitkomst. Lees via NederlandReview wat andere mensen van dit bedrijf vinden.

  Over Leenattent

  Leenattent is een bedrijf met als specialisatie consumptieve kredieten. Het bedrijf richt zich al sinds 1983 op bemiddeling in consumptief krediet. Voor wie nog nooit van de term consumptieve kredieten heeft gehoord is het goed om even toe te lichten dat hiermee een bankterm voor kredietvormen wordt bedoeld die worden gebruikt voor de aanschaf van goederen met een beperkte houdbaarheid. Het bedrijf bemiddeld onder andere in doorlopende kredieten en persoonlijke leningen.

  Deze zijn beschikbaar in verschillende specifieke vormen. Het bedrijft heeft zich als doel gesteld om klanten te voorzien van rechtvaardige, eerlijke en open benadering. Op de website stelt het bedrijf klanten graag te helpen bij de informatie waar naar men naar op zoek is. Op de website van Leenattent kun je een keuze maken uit verschillende pagina's waar je onder andere informatie kunt vinden over het ontvangen van een offerte, wat er maximaal qua bedrag geleend kan worden, de maandlasten kunnen berekend worden, er kan gezien worden welk rentevoordeel de klant heeft en wat de beste leenvorm is. Daarnaast kun je online een aanvraag doen, een live chat starten of de telefoon pakken.

  Voor persoonlijk advies kun je bij Leenattent onder andere terecht als het gaat over leenadvies, leningen verzekeren, berekeningen hoeveel er geleend kan worden, berekenen van maandlast en hoeveel rente er bespaard kan worden. Daarnaast kun je kiezen voor pagina’s met betrekking tot dure lening(en) oversluiten, lening voor financiële ruimte, lening voor een auto, lening voor een verbouwing en lening voor een camper.

  Dure leningen oversluiten en veel geld besparen.

  Specialisaties en persoonlijke mogelijkheden

  Voor het bedrijf staan een aantal zaken hoog in het vaandel. Leenattent vindt het bijvoorbeeld belangrijk om persoonlijke leningen en doorlopende kredieten, in verschillende specifieke vormen beschikbaar te stellen. Het bedrijf stelt zich stevig vast te houden aan hun specialisten. Dit doen ze door vakkennis, expertise en ervaring te combineren. De adviezen die worden gegeven zijn echt gebaseerd op persoonlijke situaties en mogelijkheden, die er op dat moment beschikbaar zijn. Leenattent zegt voor eerlijke, rechtvaardige en open benadering van klanten zorg te dragen. Een bekend motto binnen het bedrijf is dat een tevreden klant goud waard is. Het bedrijf streeft naar langdurige relaties met al haar klanten.

  Contact opnemen met de klantenservice

  Je kunt voor verschillende zaken contact opnemen met de klantenservice. Denk dan aan activiteiten zoals het verhogen van een lening, regelen van opname, doorgeven van een wijziging en/of om een cadeaubon te verdienen. Je kunt vragen, opmerkingen en verzoeken indienen via een online mogelijkheid op de website van Leenattent.

  Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden om contact met het bedrijf op te nemen. Zo kan er telefonisch contact opgenomen worden via nummer 023 539 5926. Andere mogelijkheden zijn contact zoeken via de chat of door een e-mail te sturen. Het e-mail adres waarop je de klantenservice kunt bereiken is info@leenattent.nl.

  Wat zijn de klantervaringen bij Leenattent?

  Ben jij al klant bij Leenattent? Ben je tevreden met de diensten die door dit bedrijf worden verleend? Op welke wijze heb je samengewerkt met Leenattent? Ga je in de toekomst vaker samenwerken met Leenattent? Zou je andere mensen aanbevelen om in zee te gaan met Leenattent? Jouw mening is goud waard. Door jou visie te delen met NederlandReview help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je op NederlandReview.

  Leenattent
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Leenattent

  Uw beoordeling

  Lening

  Zeer goede behandeling met vriendelijke mensen en perfect geregeld super

  Door: John van Dam28-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Leenattent een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Leenattent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Leenattent actief?

  Leenattent is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Leenattent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.