In3keer.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9

U bent nu bij:

Totaal

9

Bestellen

10

Service

8,6

Prijs

7,6

Leveren

10
16 rating83 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

29-11-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Talitha

In3keer.nl - Vaatwasser

Zojuist voor de eerste keer via in3keer een bestelling gedaan, binnen een half uur na de eerste betaling heb ik gelijk een afspraak kunnen maken met de logistieke afdeling voor de levering van het product.

Ik ben zeer verrast van de snelle handeling en vind het een uitkomst dat zij de mogelijkheid bieden om de producten in 3 termijnen te betalen. Zo heb je de mogelijkheid om het toch aan te schaffen en ben je op de hoogte van het termijnbedrag en voor wanneer het betaalt dient te worden. Ik zal zeker dit aanraden aan mijn vrienden en familie en mocht ik nog wat nodig hebben zal ik zeker weer bestellen!!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


27-08-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: C.Fenn-Paulussen

In3keer.nl - Tevredenheid

Geweldige mogelijkheid voor mensen die deze apparaten niet in 1 keer kunnen betalen. Donderdagmorgen besteld en vrijdagmorgen al in huis. Goede leverancier,en super vriendelijk. Zou het iedereen kunnen aanbevelen.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
05-05-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  2
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
7,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Sluiter

In3keer.nl - Erg lang wachten op terug storten geld na retour sturen bestelde product.

Laatst daar wat besteld
En voldeed niet aan mijn eisen.
Afgesproken met kl service terug te sturen
En dat ook gedaan zijn nu 2 weken voorbij nog steeds geen geld terug!
Meerdere keren contact gezocht krijg je te horen
Dat de technische dienst het moet inspecteren en er mee bezig zou zijn.
Bestellen daar leuk en aardig
Maar zodra zij jou terug moeten betalen dan houden ze de boot af schandalig gewoon!!
Inspectie van een t.v heb je binnen half uur gedaan
Geen 2 weken!!
Mijn advies koop liever bij een bekende betrouwbare winkel ook al lijkt in 3 keer zo makkelijk ergens anders is hetzelfde artikel 100 euro goedkoper en krijg je na retour ook je geld meteen terug.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: k van der veen25-08-2017

Exact het zelfde probleem echter dat ik de tv terug gestuurd heb met de zelfde koerier die het bezorgde. DHL heeft de tv op 7 aug terug bezorgt bij in3keer en is ook ondertekend qc afgetekend. Op 25 aug zit ik nog te wachten op een terug betaling. Maar wel een bedrijf die de termijnen int bij klanten van dit bedrijf mails gehad dat ik de 2 termijn moet betalen. Nee ik heb een tegoed van in3keer en niet andersom. Aan de telefoon was het excuus, zit een foutje in de webpagina en daardoor gaat het allemaal mis. Ook gaven ze aan vorige week vrijdag heeft de vervoerder de tv afgegeven bij in3keer dat zou geweest zijn op 18 aug. Vreemd is dan dat DHL track and trace laat zien dat de tv al op 07 aug bij in3keer afgeleverd is. Jammer is dan dat er gelogen wordt en excuus webpagina foutje. Vanaf 7 aug moeten ze volgens hun eigen voorwaarden en regels het bedrag binnen 5 werkdagen terug storten. Vandaag 25 aug maar weer een mail verstuurd nog via mail gevraagd op 24 aug maak het dan handmatig over! Helaas geen bericht op gehad. Volgende week neem ik maatregelen wanneer het geld as maandag nog niet is overgemaakt aan mij.

28-12-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  2
 • Levering

  10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Andre

In3keer.nl - Geen rente?

Het klopt niet helemaal. Ik heb een tv gekocht en heb de eerste termijn betaald. Tv kost 708 euro bij in3keer.nl. dit scheeld 109 euro met bijvoorbeeld mediamarkt. Je betaald dan wel geen rente maar wel meer, als dat je hem bijvoorbeeld bij mediamarkt zou kopen.
Maar ok. Ik heb besloten het in drie keer te betalen en dus bij eerdergenoemde gekocht. Das mijn keuze.
Maar in feite betaal je gewoon rente. Alleen anders verpakt.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
30-08-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  6
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Vanesje

In3keer.nl - Een uitkomst als je krap bij kas zit

Een uitkomst als je even krap bij kas zit omdat je stomme baas weer eens te laat is met je loon betalen

Voor mij is het daardoor echt een uitkomst, ik kan met kleine kinderen echt niet gaan sparen voor een wasmachine als die ineens stuk gaat..

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
20-05-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Amerongen

In3keer.nl - dure apparaten betaalbaar geworden

Een uitkomst voor ons. Wij hebben geen groot budget, maar zoals ieder Nederlands gezin met drie kinderen wel behoefte aan een wasmachine. We waren daarom erg blij toen ons werd gewezen op deze website, waarmee we zo'n groot bedrag niet in één keer hoefden te betalen. Misschien ben je uiteindelijk wel iets duurder uit (maar misschien ook niet eigenljjk, ze zeggen 0% rente), maar nu zijn dure apparaten ineens wel betaalbaar voor ons geworden. En dat scheelt!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over In3keer.nl

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij In3keer.nl?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen In3keer.nl

Heeft u weleens een tv, wasmachine of misschien wel een koelkast willen kopen? Maar heeft u gewoonweg geen geld op dat moment? Of heeft u het wel, maar wilt of kunt u het er niet voor over hebben om het in een keer te betalen? Dan is in3keer.nl de beste oplossing voor u. Bovendien is het ook belangrijk wat anderen, of wat u van dit bedrijf vindt. 

Wij van NederlandReview verzamelen allerlei reviews van verschillende consumenten die al eerder ervaringen hebben gehad met dit bedrijf en deze ook willen delen. Deze reviews zijn geschreven door échte consumenten, waarvan alle ervaringen en bevindingen beschikbaar zijn gesteld op onze website. Wij zijn een onafhankelijk platform waar verschillende consumenten reviews kunnen vinden over verschillende bedrijven en daarbij ook een eigen review kunnen schrijven. Hiermee zijn wij in staat om samen een beeld te schetsen van een bedrijf zodat andere consumenten die hier weinig van af weten ook kunnen zien wat anderen hebben ervaard. Bovendien zorgen we er samen voor om zo consumenten te laten weten wat er te verwachten staat.

Over In3keer.nl
Dit bedrijf is een webshop dat zich niet onderdoet voor een van de grootste webshops in dit gebied. Het bedrijf wordt geleid door een team van 3 mensen die altijd voor u klaar staan.

Zo zorgen Eric, Danielle en Patrick ervoor dat alles volgens de juiste wijze verloopt en breiden hierbij dagelijks het assortiment uit voor als er een product volgens wens er niet bij staat. Dit zorgt voor een enorme flexibiliteit dat het alsmaar beter maakt. Het kan helaas niet met elk product te doen zijn, maar wie weet is het wel toe te voegen. Niet geschoten is altijd mis. Dit bedrijf gaat ervan uit dat elk product voor iedereen toegankelijk moet zijn. Bovendien zijn de betalingen per termijn renteloos, waarvan u in totaal in 3 termijnen moet betalen. Dit maakt het natuurlijk erg aantrekkelijk en zorgt ervoor dat u zeker bent dat u niet teveel betaalt. Komt u even financieel niet uit? Dan maakt het bij dit bedrijf weinig uit. U betaalt namelijk in 3 eenvoudige termijnen waarbij u na ca. elke 25 dagen een factuur naar huis verzonden krijgt die u moet invullen. Dit zorgt ervoor dat u niet alles tegelijk hoeft te betalen waardoor u geld heeft voor andere dingen.

Diensten In3Keer
In3Keer biedt u vele verschillende artikelen aan die u kunt betalen in 3 termijnen. Wilt u bijvoorbeeld een tv, wasmachine, koelkast of juist huishoudapparatuur kopen? Dat kan. U kunt op de website www.in3keer.nl uw keuze maken uit verschillende artikelen waarbij ook verschillende merken te verkrijgen zijn. U kunt op uw gemak een artikel uitkiezen en in uw winkelmandje zetten. Als u besluit om een artikel te kopen, kunt u het gemakkelijk afrekenen. Bij het afrekenen betaalt u alleen de 1e termijn en zult u ook geen last hebben van een trage verzending. Het is zo dat de webshop een snelle verzending biedt waardoor u niet te lang hoeft te wachten voor een tv, of iets dat u dagelijks nodig hebt. Dit is erg handig wanneer iets kapot is en u het snel weer nodig heeft, dan kunt u eenvoudig de eerste keer voor een deel betalen in plaats van het hele bedrag in een keer waar u niet op zit te wachten. Bovendien heeft u 14 dagen bedenktijd en boven de €100,- gratis verzending. Bevalt u het product toch niet? Dit is geen probleem. 

Klachten
Voor eventuele klachten en vragen kunt u altijd terecht bij dit bedrijf. Het bedrijf heeft een goede klantenservice waar zo spoedig mogelijk op gereageerd wordt. Heeft u een vraag, dan kunt u ook voordat u het stelt, op de website bekijken. Misschien staat het wel bij de veel gestelde vragen waardoor u sneller een oplossing kunt krijgen. Dit bedrijf is bereikbaar via telefoon en mail.

Heeft u weleens een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf?
Graag zouden wij meer over uw eigen ervaringen en mening willen weten. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!