NederlandReview

  Ervaringen Geld.nl

  Geld is iets waar je best goed over na moet denken. Wat doe je qua verzekeringen, geld lenen of spaarrente? Één bedrijf dat je daarbij kan helpen is Geld.nl. Maar wat zal hun idee over spaarrente zijn? Wat zal er allemaal gedekt zijn in de autoverzekeringen die je via hun website kunt afsluiten en vergelijken? Zullen ze je werkelijk de beste plek laten zien om geld te lenen? Hoe makkelijk is het om spaarbanken te vergelijken via de website van Geld.nl? En hoe zal de klantenservice van Geld.nl je behandelen als je ze om hulp vraagt of hun advies nodig hebt? De enige mensen die deze vragen kunnen beantwoorden zijn mensen die al eerder met Geld.nl in aanraking zijn geweest. Lees hun ervaringen om te ontdekken hoe het er achter de schermen van Geld.nl aan toe gaat. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je helpen om te besluiten of Geld.nl wel of niet de juiste plek voor jouw geldzaken is.

  Over Geld.nl

  Geld.nl is een bedrijf dat geldzaken regelt. Ze willen jou helpen om het beste product te kiezen. Er zijn immers zoveel verzekeringsmaatschappijen en vertrekkers van leningen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Je moet zelf kiezen, maar Geld.nl kan het aanbod wat overzichtelijker maken. Op de website van Geld.nl kun je vele verzekeringen vergelijken. Twee van de vaakst afgesloten verzekeringen zijn de autoverzekering en de zorgverzekering. Je wilt natuurlijk de beste zorg kunnen ontvangen dus is het belangrijk om de beste zorgverzekeraar te kiezen die alles voor je vergoed. Maar je wilt ook niet teveel premie betalen voor je autoverzekering. Autorijden is immers al duur zat. Andere verzekeringen de vaak worden vergelijken zijn de reisverzekering, inboedelverzekering en opstalverzekering. Ook voor het zoeken naar de beste hypotheekrente kun je bij Geld.nl terecht. Daarbij kan Geld.nl je ook helpen om de beste plek te zoeken om geld te lenen of juist op een spaarrekening te zetten. Zo heb je wat geld achter de hand voor onvoorziene omstandigheden.

  Het belang van een goede verzekering.

  Diensten van Geld.nl

  Je kunt vrij gemakkelijk een verzekering, lening of spaarrente vergelijken via Geld.nl. Allereerst moet je kiezen of je een verzekering, geldlening of spaarrente wilt vergelijken. Daarna kun je verder met het invullen van wat persoonlijke details zodat ze je kunnen laten zien hoeveel premie of rente je zult moeten betalen. In het geval van een spaarrekening zal je uiteraard te zien krijgen bij welke spaarrekeningen je het meeste rendement krijgt. Ze zullen je een paar opties laten zien en jij kunt dan kiezen welke optie je wilt. Ook is er een Geld.nl klantenservice die eventuele vragen kan beantwoorden of problemen voor je op kan lossen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Geld.nl

  Als jij al ervaring bent met Geld.nl zijn wij heel benieuwd wat jij vind van deze vergelijkingssite. Heb je inderdaad de goedkoopste lening of verzekering gevonden of was je toch nog ergens goedkoper uit? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Geld.nl? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Geld.nl is.

  Geld.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  7.2
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.4
  Service
  rating
  6.4
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Geld.nl

  Uw beoordeling

  Zorgverzekering

  Via Geld.nl overgestapt van zorgverzekering. Het vergelijken en aanvragen ging heel snel en gemakkelijk. Verder ook goed op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag. Fijne website en goede service.

  Door: Amanda24-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Autoverzekering

  Op internet naar autoverzekeringen gezocht.
  Zeer goed geholpen. Mooie besparing ook.
  Zeer aardige vrouw die mij echt goed verder heeft geholpen

  Door: S de Vries23-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Zorgverzekering

  Via Geld.nl kwam ik erachter dat mijn zorgverzekering veel goedkoper kon. Overstappen was snel geregeld, mijn oude zorgverzekering werd voor me opgezegd.

  Door: Teun29-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Ziektekostenverzekering

  Obereikbaar telef.
  Geen contact per e-mail
  Onduidelijke aanvullende voorwaarden

  Door: Ariane elges29-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  autoverzekering

  Op internet naar autoverzekeringen gezocht, kwam ik op de vergelijking site Geld.nl, zag er netjes uit dus 1 autoverzekering via hun afgesloten. kreeg meteen dit mailtje

  Bedankt voor het aanvragen van je autoverzekering via Geld.nl

  Met deze e-mail bevestigen we dat je aanvraag voor je autoverzekering met kenteken ....... in goede orde is ontvangen. Je aanvraag is nog niet doorgestuurd naar Allianz Direct. Onze financiële expert beoordeelt je aanvraag en zal contact met je opnemen. Hou je telefoon bij de hand want we bellen je meestal binnen 1 uur

  Volgende dag kreeg ik dit mail van ze

  Beste heer ...........

  Helaas moeten wij je mededelen dat je aanvraag voor de autoverzekering met kenteken .......... is afgewezen.

  De reden voor de afwijzing is bij ons niet bekend. Hiervoor kun je contact opnemen met Allianz Direct.

  Om deze reden kunnen wij je autoverzekering ook niet aanvragen bij een andere, reguliere verzekeringsmaatschappij.

  Met vriendelijke groet,
  Liesbeth Smits

  Geld.nl | 040 - 751 3968
  Geld.nl B.V. | KvK: 52062910 | WFT: 12039914

  Geld.nl is voor het vijfde jaar op rij genomineerd voor Website van het Jaar. Help ons aan deze eretitel en breng hier je stem uit.

  Dus ik gelijk Allianz Direct bellen, krijg ik van ze te horen, dat er nooit een aanvraag is ingediend en dat ik mijn auto meteen bij ze kon verzekeren.

  Door: Jamal Ouarssasse14-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Auto verzekering

  Je kon via geld.nl een auto verzekering vergelijken en via hun bestellen en zou je een tankopslag (twv 35,-) krijgen kan maanden duren zeiden ze al wacht er al bijna een jaar op en nogsteeds niks

  Door: Elroy26-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Geld.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Geld.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Geld.nl actief?

  Geld.nl is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Reizen, Vervoer, Huis, Hypotheek, Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Geld.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.