Koffievoordeel

6.9

Bestellen

5.6

Service

6

Prijs

6.9

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Koffievoordeel

Koffie is een dagelijks ritueel voor vele mensen en eentje dat per dag meerdere keren terugkomt. Voor iets dat zo geïntegreerd is in je alledaagse routine wil je natuurlijk wel de allerbeste optie. Misschien biedt Koffievoordeel je die wel aan.

Hoe is de kwaliteit en de service van Koffievoordeel?
Maar wat zal de kwaliteit van de koffie zijn? Zal zo’n koffiezetapparaat wel lang genoeg meegaan? Hoeveel verschillende soorten espresso en cappuccino zullen ze in hun assortiment hebben? Zul je lang moeten wachten tot de nieuwe lading koffiecups of koffiepads door de Koffievoordeel bezorgservice wordt bezorgd? En zal de Koffievoordeel je vriendelijk te woord staan als de Tassimo of Dolce Gusto niet aan je verwachtingen voldoet? Alleen mensen die al eens koffie van Koffievoordeel hebben geproefd kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een koffiewinkel Koffievoordeel is. Hun meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen zullen je vertellen of Koffievoordeel de juiste koffie voor jou heeft.

Over Koffievoordeel
Koffievoordeel is een koffiewinkel. Je kunt bij hen terecht voor koffie en andere soorten warme dranken. Het gaan dan voornamelijk om koffie die gezet wordt met speciale koffiezetautomaten. Het kan zijn dat je gebruikt maakt van gemalen koffiebonen of gewone koffiebonen. In andere gevallen zet je koffie door middel van speciale koffiecups of koffiepads. Sommige machines geven je ook de mogelijkheid om thee or warme chocomel te maken. En soms kun je er zelfs koude dranken zoals ijskoffie mee zetten.

De geschiedenis

In 2010 is Koffievoordeel opgericht. Het is onderdeel van e-Luscious, een online retailer die gespecialiseerd is in koffie en wijn in de Benelux. E-luscious is weer onderdeel van Gilde Equity Management (GEM). Andere bedrijven van GEM zijn onder andere Koffiemarkt (België) en Wijnvoordeel (in Nederland en België). Vanaf 2010 heeft het bedrijf al honderden miljoenen bestellingen bezorgd aan mensen die van koffie houden.

Assortiment

Op de website kun je je favoriete koffie bestellen. Het assortiment bevat koffiemerken afkomstig uit de hele wereld, zoals Lavazza, Illy en Dolce Gusto. Op de website kun je zoeken met de zoekfunctie met de filters. Filter bijvoorbeeld op koffiesoort of koffiemerk. Ook koffiegerelateerde producten, waaronder ijskoffie, koekjes en suikersticks, kun je bestellen.

Service en klachten

Op de website vind je op meerdere plekken een telefoonnummer waar je naartoe kunt bellen als je vragen hebt. Dit telefoonnummer is op doordeweekse dagen bereikbaar van half 9 ’s ochtends tot 5 uur ’s avonds. Het telefoonnummer is 030-32 000 92. Daarnaast is het mogelijk om ze te mailen. Het mailadres is contact@koffievoordeel.nl. Na hoeveel tijd je antwoord krijgt op je mail is niet bekend. Ook overige bedrijfsgegevens staan vermeld op de contactpagina.

Wil je liever via sociale media contact opnemen? Het bedrijf is actief op Facebook en Instagram. Tot slot is er ook een veelgestelde vragen pagina. Deze pagina geeft je meer informatie over onder andere algemene voorwaarden, verzendkosten, levertijd en retourvoorwaarden.

Heb jij goede of juiste slechte ervaringen met Koffievoordeel?

Heb jij al eerder iets besteld bij Koffievoordeel? Zo ja, hoe is dat bevallen? Koffievoordeel heeft het Thuiswinkel Waarborg keurmerk dat ondersteund wordt door de Consumentenbond. Dit keurmerk krijg je alleen als je voldoet aan strenge eisen op het gebied van bijvoorbeeld duidelijkheid over (bijkomende) kosten, klachtenbemiddeling en privacy. Ook hanteert het bedrijf een 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je niet 100% tevreden bent over je bestelling, is het mogelijk om de koffie terug te sturen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je de koffie niet lekker vindt. De voorwaarde is wel dat je alleen koffiepakken terug mag sturen die nog niet opengemaakt zijn.

Ben jij van mening dat ze het Thuiswinkel Waarborg keurmerk verdienen of was jij juist niet zo tevreden

En komen ze hun beloftes na wat betreft de 100% tevredenheidsgarantie? Schrijf een review op NederlandReview waarin jij jouw ervaringen deelt over Koffievoordeel. Uiteraard is het ook mogelijk om reviews en beoordelingen van andere mensen te lezen. Eerlijke reviews en beoordelingen waar je echt wat aan hebt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Gran maestro italiano

J

Jurn Aarden

19-06-2023

0

Gran Maestro Italiano

Kreeg 3 dozen met 12 pakjes Gran Maestro, dat deed ik al jaren en ik kreeg een range die het niet deed spatte uit elkaar , ook gevaarlijk voor brandwonden. Ik stuurde een mail met de klacht en het batchnummer.Wat schept mijn verbazing ik kreeg een cursus Dolce Gusto apparaten .Ik heb het al 10 jaar .Dus ik ben opgelicht voor ruim 50 euro en , de klanten seieus nemen is niet hun sterkste punt. Ze konden me gewoon het geld terug storten of nieuwe koffie sturen maar deden ze niet .Ook is het niet hun probleem maar van de fabrikan. Dus nu leker bij de Aldi cups kopen is 0.89 euro cts goedkoper en veel lekkerder en heet , die pislauwe Gran Maestro Italino mogen ze van mij houden.

N

Nans

19-07-2022

0

Lavazza koffiebonen

€15,95 voor een kilo Lavazza koffiebonen. De Albert Heijn rekent €15,98. Ik ga voortaan naar koffietheeplaza.nl. Die rekenen €10,95. Scheelt €5,- voor één kilozak koffiebonen! Hoezo, "koffievoordeel"? Pas OF de prijs OF de naam aan AJB

K

Kees Test

22-05-2022

0

Gran Maestro Italiano

via een advertentie een proefpakket van Gran Maestro Italiano geprobeerd. Heerlijke koffie en ook mijn bonenmachine maalde de bonen makkelijk. Kreeg er 2 leuke koffiemokjes bij. snel geleverd ook

D

Drent

06-09-2021

0

koffielikeur

Voor de eerste keer hier besteld (koffielikeur) en ik ben echt zeer tevreden! De smaken zijn heerlijk en ik kreeg ook nog een extraatje! Als mijn likeuren op zijn, bestel ik zeker weer bij koffievoordeel! Ik geniet voortaan van heerlijke koffie dankzij dit bedrijf!

N

Nikki

02-09-2021

0

800 nespresso cupjes

Ik heb 800 capsules gekocht bij koffievoordeel.nl. 600 waren defect. Eigenlijk 720. Verkeerde zending. Ik wil gewoon vervangend product. Ze crediteren hiervoor 56 euro en ik moet nieuwe kopen voor ongeveer 120 euro. Ze leggen bedrijfs risico bij klant, dat is volgens Nederlands recht niet correct. Koop hier nooit iets. Ze klinken leuk, maar zijn niet correct.

E

Ed Hoiting

01-07-2021

1

Koffie

Slechte afhandeling retourneren cups passen niet ,na 1cup achter gekomen moet je toch 10cups betalen slechte service

M

Marga Schoeman

08-02-2021

0

Nespresso 10 stuks

Zeer Slecht!!! Ik ben zeer onbeschoft te woord gestaan telefonisch en mailtjes worden niet beantwoord. Ik heb 3 keer gebeld en 3 keer gemaild voor een simpele bestelling. Ik heb de bestelling van 2 weken terug nogsteeds niet ontvangen. Mijn telefoonrekening was nog duurder dan dat ene pakje koffie omdat ik een half uur in de wacht stond. Ik bestel hier nooit meer!

M

Mustapha Boutia

08-09-2020

0

Illy bonen

Jaren lang klant van AH voor mijn koffie bonen, maar ook deze zijn de enorme prijsverhogingen van AH niet ontsprongen. Bespaar nu € 2,20 PER BLIK bij Koffie voordeel. Advies! Wees geen dief van jouw portemonnee of sponsor van AH's aandeelhouders

B

Beinte

23-07-2020

0