Koffievergelijk.nl

7.3

Bestellen

4.7

Service

6

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Koffievergelijk.nl

De dag beginnen met een goed kop koffie is het halve werk. Misschien heb je daarna nog acht koppen nodig om de hele dag door te komen, maar die eerste kop smaakt toch altijd het lekkerste. Bij Koffievergelijk.nl weten ze hoe belangrijk koffie is. Je kunt op de website daarom al jouw favoriete merken met elkaar vergelijken en de koffie kiezen die het beste bij jou past. Het was nog nooit zo makkelijk, toch? Want wat vinden hun eigen klanten van de website? Kun je de koffie makkelijk vergelijken? En wat vinden ze van de kwaliteit van de koffie? Je ontdekt het hier in hun reviews!


Over Koffievergelijk.nl

In de webshop vinden klanten een uitgebreid assortiment met kwaliteit koffie van de bekende A-merken. De webshop biedt klanten alleen nog een extraatje. Ze kunnen de verschillende merken in de webshop eenvoudig met elkaar vergelijken. Door de uitgebreide zoekfilters vindt de klant altijd de koffie die het beste bij hem of haar past. Koffieadvies noemen ze dat! De webshop verkoopt echter niet alleen koffiesmaken. Ze hebben nog meer producten in het assortiment. Je kunt natuurlijk koffiebonen, gemalen koffie, koffiepods en -capsules kopen, maar ze hebben ook koffiemachines en alles voor onderhoud. Overigens kun je ook verschillende theesmaken bij Koffievergelijk.nl vinden. 
Diensten Koffievergelijk.nl

De webshop garandeert klanten altijd de beste kwaliteit door alleen bekenden merken te verkopen. Je vindt daarom alleen producten van Illy, Lavazza, Jolly Caffè, Mocca D’Or, Segafredo, Medellin Secret, Gaggia, TIKTAK, Fingerprinted, Hesselink, Maromas, Caffè Kimbo, Leptin (Green Coffee), Pure Tea, Bradley’s en Sally Williams. De meeste bestellingen kunnen ook altijd binnen 24 uur geleverd worden. Heb je jouw bestelling voor 21:00 afgerond, dan heb je de koffie altijd de volgende dag in huis. Bestellingen vanaf 75,- worden ook nog eens gratis verzonden. Je betaalt bij Koffievergelijk.nl ook altijd veilig met iDeal, PayPay, vooruitbetaling of creditcard.


Klachten Koffievergelijk.nl

Neem bij klachten altijd eerst contact op met de klantenservice van Koffievergelijk.nl, voordat je een review schrijft. Je kunt op de website het contactformulier invullen en je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie. Op de website vind je echter ook het telefoonnummer en e-mailadres. Je kunt Koffievergelijk.nl ook volgen op Facebook en Twitter. Je kunt ook proberen daar je vraag te stellen.  De klantenservice probeert altijd zo snel mogelijk op berichten te reageren en klachten af te handelen. Heb jij een klacht gemeld bij Koffievergelijk.nl of voor een andere reden contact opgenomen met de webshop? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de klantenservice en laat weten of je goed bent geholpen.


Schrijf een review over Koffievergelijk.nl!

Bestel jij je koffie altijd in de webshop? Of ontdekte je door de vergelijker dat je altijd te veel betaalde? Vertel dan over jouw ervaringen met de website en de producten. Is de koffie lekker? Krijg je echt de beste kwaliteit? Kun je de vergelijker makkelijk gebruiken? En wat vind je van de levering? Schrijf een review en geef jouw beoordeling. Raad jij andere klanten aan koffie te bestellen bij Koffievergelijk.nl?


Vind altijd de goedkoopste koffie op Koffievergelijk.nl. Je kunt alle merken vergelijken, maar is het betrouwbaar? Lees hier reviews en ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

koffiecups van wakuli

Liepen allemaal slecht door. Machine stuk. Geen reactie van De Klantenservice. Suf

T

tessa

29-03-2022

0

De koffiejongens

Lekkere koffie. De reden dat ik over stapte was het zogenaamd afbreekbare karakter. Helaas composteren de cups in eigen compostbak NIET, zelfs na een heel jaarrond kom ik alle cups nog in hun geheel tegen in mijn compostbak. Zelfs het papier-achtige seallaagje bovenop verteert niet. Ik vraag me echt af of het wel lukt via de gft bak, ook al gaat het composteren daar onder grote druk.

P

P. vd Wielen

23-03-2022

0

De Koffiejongens koffie cups

Snelle levering,heerlijke koffie,volledig biologisch afbreekbaar.Weggooien in gft bak.

A

Anita

22-04-2020

0