Foodworld-XL

7.1
8.6

Bestellen

6.2

Service

7.7

Prijs

5.8

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Foodworld-XL

Ben je op zoek naar een handelaar in voedsel, dranken en algemene huishoudelijke artikelen? Wellicht is Foodworld-XL een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReveiw welke klantervaringen er bij Foodworld-XL bekend zijn. 

Wat is Foodworld-XL?

Foodworld-XL (AMS Distribution B.V.) is een handelaar in voedsel, dranken en algemene huishoudelijke artikelen. Deze organisatie is gevestigd in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2007. Op de website van Foodworld-XL is te lezen dat ze al bijna tien jaar succesvol zijn in een competitieve en volatiele markt. Hoewel AMS Distribution B.V. in de loop der jaren is gegroeid, hebben ze hun belangrijkste kernwaarden voortgezet, namelijk om klanten altijd op de eerste plaats te zetten. Met een ervaren groep professionals stellen ze altijd in staat te zijn om hun klanten op een prettige en efficiënte manier van dienst te zijn. De mensen van Foodworld-XL stellen te begrijpen hoe belangrijk het is om het milieu te beschermen. Ze hebben in hun hele organisatie een strikt beleid geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat ze een ecologische voetafdruk verkleinen en dat de leveranciers waarmee ze samenwerken voldoen aan de milieunormen.

Retourneringen 

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over je product, dan heb je de mogelijkheid om deze terug te sturen. Mocht je binnen een termijn van 14 dagen willen ontbinden, dan hoef je geen reden van annulering op te geven. Je dient er wel voor te zorgen dat het product bij het terug sturen in goede staat is. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Het bedrijf zal het aankoopbedrag binnen 30 dagen naar je overmaken. De betaling gaat naar de bankrekening waar vandaan er in eerste instantie betaald is. 

Verzendkosten 

Er gelden regels met betrekking tot de verzendkosten. De exacte bedragen staan vermeld op de website van Foodworld-XL. Er wordt door het bedrijf uiteengezet waarom er niet gratis wordt verzonden. Ze vinden dat dit een simpele reden is. Er wordt aangegeven dat de kosten die worden gemaakt voor de verzending toch betaald moeten worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door in de prijzen die je voor hun producten moet betalen. Dit is bij Foodworld-XL niet het geval. Er wordt ook rekening gehouden met de extra CO2 uitstoot wat het bezorgen van de producten met zich meebrengt. Er wordt niet aangegeven met welke vervoerder de spullen worden verzonden. 

Wetenswaardigheden 

Er worden door Foodworld-XL meerdere betalingsmogelijkheden aangeboden. Zo kun je onder andere betalen via iDEAL, PayPal, Visa en Mastercard. Je kunt op meedere manieren contact met de medewerkers van dit bedrijf opnemen. Telefonisch contact kan via het telefoonnummer +31 0314 820225. Mocht je een e-mail willen sturen dan kun je dit doen naar info@ams-distribution.com. Het is eveneens een mogelijkheid om een brief te versturen. Je dient deze brief dan te richten aan het volgende adres: AMS Distribution B.V., Varsseveldseweg 11-A, 7061  GA in Terborg, 

Wat zijn de klantervaringen?

Heb je weleens een bestelling gedaan bij Foodworld-XL? Ben je tevreden over de producten die je bij Foodworld-XL kunt kopen? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Foodworld-XL? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over deze organisatie deelt op deze pagina. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (25)

Anderen bekeken ook

close

Foodworld-XL

Vergelijk reviews en bekijk Foodworld-XL