Van Asten Babysuperstore

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Van Asten Babysuperstore

Heb je nieuwe artikelen voor je baby nodig? Wil je producten kopen zoals kinderwagens, reisbedden, tandems, duowagens, kleding en speelgoed? Dan kan Van Asten BabySuperstore weleens een interessante organisatie voor jou zijn. Je kunt bij deze organisatie eveneens producten via hun webshop kopen. Lees op deze pagina welke ervaringen er over Van Asten BabySuperstore bekend zijn. 


Over Van Asten BabySuperstore

 


Van Asten BabySuperstore heeft in haar winkel voor 5.000 m2 aan babyartikelen te koop. Deze grote babyspeciaalzaak is gelegen aan de Ringbaan-Zuid 5 in Tilburg. Op de website van Van Asten BabySuperstore wordt aangegeven dat je er alles vindt wat je nodig hebt voor je baby. Als je alle producten wilt weten is het raadzaam om even op hun website te kijken. Er wordt aangegeven dat bijna alle artikelen rechtstreeks uit voorraad leverbaar zijn. Je kunt het product zodoende direct meenemen. 


De medewerkers geven aan je graag van dienst te zijn. Je kunt bij hun terecht voor een specialistisch advies. Zo kun je uiteindelijk makkelijker je keuze maken. 


Bestelinformatie 


Je kunt producten online of in de winkel kopen. Mocht je een artikel niet online zien staan is het verzoek om een e-mail te sturen naar verkoop@babysupershop.eu. De medewerkers van deze organisatie gaan vervolgens hun best doen om te kijken of ze iets voor je kunnen betekenen. 


Wil je weten of je bestelling goed is gegaan? Dan dien je in je inbox te kijken. Er wordt door dit bedrijf een orderbevestiging verstuurd op het moment dat je bestelling is geplaatst. Heb je de e-mail niet ontvangen? Dan dien je even bij je spam inbox te kijken. Mocht de e-mail daar ook niet staan word je verzocht contact op te nemen met de klantenservice. 


Van Asten BabySuperstore levert haar producten alleen in Nederland, België en Duitsland. Meubelen worden alleen binnen Nederland en België geleverd.


In de winkel kun je contant of per pin betalen. Als je iets via de webshop wilt kopen kun je op meerdere manieren betalen. Je kunt onder andere betalen via iDEAL, Klarna, Mastercard, Visa en PayPal. 


Ruilen en retourneren


Het kan onverhoopt gebeuren dat je niet tevreden bent met een aankoop. Wellicht heb je een verkeerde maat of kleur besteld. Je kunt je bestelling bij deze organisatie ruilen of retourneren. Ze bieden je de optie om producten binnen 14 dagen te retourneren. Artikelen die gebruikt of beschadigd zijn kunnen niet als retour geaccepteerd worden. De teruggestuurde producten moeten namelijk weer als nieuw verkocht kunnen worden. Het is van belang dat je een product nauwkeurig controleert. Je moet dit net zo doen als dat je dit in een winkel zou doen. 


Producten die buiten zijn gebruikt of gemonteerd komen niet in aanmerking voor een retour. Een retour zal door het bedrijf altijd gecontroleerd worden. Pas als de controle is uitgevoerd zal een artikel wel of niet geaccepteerd worden. Op de website staan tips beschreven hoe je een product het beste kunt testen. Het kan raadzaam zijn om deze informatie even rustig door te lezen. 


Klachten 


Het kan onverhoopt gebeuren dat je een klacht hebt. De medewerkers stellen dit graag voor je op te lossen. Als je iets in de grote winkel hebt gekocht moet je telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer dat je kunt gebruiken staat vermeld op de website. Je kunt ook met je product naar de winkel komen. Als je een online aankoop hebt gedaan moet je met de klantenservice bellen of mailen. 


Ervaringen 


Heb je al ervaringen bij Van Asten BabySuperstore? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Deel op deze pagina van NederlandReview je visie over BabySuperstore. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Niets kopen!

Super slechte zaak, een babybox besteld waarvan de handleiding onmogelijk te begrijpen is en de kwaliteit van de hout 3de keus lijkt. Alles wankelt en in onstabiel, beschadigde onderdelen en krassen. Klantenservice gaat niet akkoord met mijn voorstel en heb een advocaat ingeschakeld die dit verder gaat afhandelen.

I

Isa

13-08-2022

0