Studio 100

4.8
5

Bestellen

4.7

Service

4.3

Prijs

5.3

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Studio 100

Bijna iedereen met kinderen kent de bekende series wel als Bumba, Kabouter Plop, Maya de Bij, Piet Piraat, etc. Allemaal producties van Studio 100. Net als de meidengroep K3 en de verschillende themaparken. Natuurlijk heeft Studio 100 ook een website waar je van alles terug kunt vinden aan informatie, merchandise en dergelijke. Wat de ervaringen met de site, Studio 100 zelf en de geleverde diensten zijn lees je hier op NederlandReview.

Over Studio 100

Studio 100 werd in 1996 als een klein tv-productiebedrijf opgericht door Gert Verhulst, Danny Verbiest en Hans Bourlon. De samenwerking tussen deze drie mensen was al ontstaan in 1989. Toen startte omroeper Gert op de BRT een nieuw initiatief, een sprekende hond naast de omroeper om het aankondigen van de programma’s wat op te fleuren. Hiermee was Samson geboren, dit werd zo succesvol dat Samson & Gert een eigen tv-programma kregen.  ontstond reeds in 1989. In dat jaar startte omroeper Gert op de toenmalige BRT een nieuw initiatief: een sprekende hond naast de omroeper om het omroepen wat op te fleuren, Samson was geboren. Het werd een enorm succes en Samson & Gert kregen een eigen programma. Inmiddels brengen zij vele tv-series, live shows, themaparken en de bijbehorende merchandise.


Diensten

Op de website vind je ten eerste een webshop met originele Studio 100 producten van onder andere de volgende figuren en series:

  • Bumba
  • Ghost Rockers
  • K3
  • Kabouter Plop
  • Maya de Bij
  • Piet Piraat
  • Prinsessia
  • Samson & Gert
  • Etc.

Je ziet er boeken, spelletjes, verkleedkleren, dvd’s, cd’s en nog veel meer. Voor deze producten geldt dat je ze morgen in huis hebt, als je ze voor 17.00 uur bestelt. Bijeen bestelling boven de € 35,- betaal je bovendien geen verzendkosten. Alle bestellingen mogen binnen 30 dagen gratis retour.

Shows

Onder het kopje ‘Shows’ kun je zien welke shows er aan zitten te komen zoals de Samson en Gert Kerstshow. De informatie die erbij hoort kun je daar vinden, en als het je leuk lijkt, kun je ook meteen tickets voor een show kopen op deze pagina.

Plopsa

Onder het kopje ‘Plopsa’ zie je de verschillende Plopsa Themaparken staan. Zoals bijvoorbeeld Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Coo, Plopsaqua, etc. De links naar de verschillende parken en tickets zijn hier ook te vinden.

Wanagogo

Onder het kopje ‘Wanagogo’ kun je het digitale gedeelte van Studio 100 vinden. Je kunt je abonneren en dan met tot 4 personen per huishouden gebruik maken van de Wanagogo app. Dit kan op een smartphone, tablet, pc of geniet via de website van wanagogo.com. Met films, series, maar ook boeken en spelletjes over en met de favoriete helden van je kinderen. Reclamevrij en 100% veilig.

Verder zie je nog een aantal kopjes op de homepage staan, namelijk: Kijk, kleur, kalender, win en nieuws. Hier kun je programma’s bekijken, kleurplaten maken, nieuwtjes vinden en winacties bekijken etc. Ook vind je op de website de vacatures die op dat moment openstaan.

Klachten

Als je een klacht over een product of dienst of een vraag hebt aan Studio 100, dan kun je een online contactformulier invullen. De klantenservice neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laat hier ook jouw review over Studio 100 achter!

Wat zijn de ervaringen met Studio 100? Voel je je uitgebuit omdat je kind K3 fan is en jij wel spullen bij hen moet kopen, of vallen de prijzen mee?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Anderen bekeken ook

close

Studio 100

Vergelijk reviews en bekijk Studio 100