Houtenspeelgoed-shop.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Houtenspeelgoed-shop.nl

Ben je op zoek naar een webshop waar je houten speelgoed kunt kopen? Wellicht is Houtenspeelgoed-shop.nl een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Houtenspeelgoed-shop.nl bekend zijn.


Wat is Houtenspeelgoed-shop.nl?


Houtenspeelgoed-shop.nl is een webshop waar je houten speelgoed kunt kopen. De producten die je bij Houtenspeelgoed-shop.nl kunt kopen zijn onder andere onderverdeeld in de volgende categorieën: blokken en ringen, puzzels en spellen, loop en duwwagens, voertuigen, keukentjes, winkeltjes, speelwereld, poppen, houten gereedschap en baby speelgoed. Mocht je inhoudelijk meer over de producten willen weten dan dien je op een categorie te klikken.  


Er wordt aangegeven dat je op een veilige manier kunt afrekenen. De betalingen kun je op verschillende manieren uitvoeren. Een aantal voorbeelden van deze betaalwijzen zijn iDEAL, PayPal, Mastercard en Maestro. Mocht je alle betaalmogelijkheden willen weten dan verwijzen we je naar de officiële website van Houtenspeelgoed-shop.nl.  


Contact opnemen


Mocht je contact willen opnemen dan kun je dit telefonisch of per e-mail doen. Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Het telefoonnummer dat je kunt gebruiken is +31 36 369 00 18. Het e-mailadres van Houtenspeelgoed-shop.nl is info@houtenspeelgoed-shop.nl. Mocht je een mail willen sturen dan kun je dit zeven dagen per week doen. Je zult dan wel antwoord ontvangen op werkdagen omdat dan de klantenservice actief is.


Verzendingen


Heb je artikelen besteld in de webshop? Deze zullen dan bij je thuis worden afgeleverd. Het bedrijf werkt samen met enkele koeriersbedrijven. Op het moment van schrijven worden de producten verzonden via DHL en PostNL. Dit zijn twee bekende koeriersbedrijven.


Retourneren en ruilen


Er wordt aangegeven dat als je wilt ruilen dit digitaal moet gebeuren. Hetzelfde geldt voor retourneren. Om het proces te versnellen word je verzocht om online een formulier in te vullen. Via dit formulier kun je jouw retourzending aanmelden. Je kunt tevens het product terug sturen. Mocht je de voorwaarden voor retourneringen willen weten dan dien je een kijkje te nemen op de website van Houtenspeelgoed-shop.nl.


Voordelen


Er worden door het bedrijf een aantal voordelen aangegeven, als je bij hen een aankoop wilt doen. Zo worden de artikelen vanaf een bestelwaarde van € 25,- zonder verzendkosten naar je verzonden. Mocht je iets voor 17:00 uur besteld hebben, dan heb de bestelling de volgende dag in huis. Je hebt 14 dagen bedenktijd om te kijken of je jouw aankoop zou willen houden of retourneren. De klantenservice staat je graag te woord. Je kunt eenvoudig een vraag stellen, waarna de klantenservice probeert je op een zo goed mogelijke wijze te helpen.


Offerte aanvragen


Wil je een offerte aanvragen. Je kunt dit online doen via de website Houtenspeelgoed-shop.nl. Mocht je meerdere producten willen bestellen dan kun je een offerte aanvragen voor een totaalprijs. Er wordt door deze organisatie aangegeven dat ze zo spoedig mogelijk zullen reageren.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je klant bij Houtenspeelgoed-shop.nl? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij deze organisatie. Welke artikelen heb jij bij Houtenspeelgoed-shop.nl gekocht? Hoe zijn jouw ervaringen met deze producten? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij Houtenspeelgoed-shop.nl? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je visie deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste platform op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)