Tapijtenstore

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tapijtenstore

Een tapijt kan de sfeer in je huis geheel omgooien. Een kille kamer verandert in een warme en gezellige plek; een saaie kinderkamer wordt getransformeerd in een feestkamer en een lege hal wordt omgetoverd in een hal die iedereen welkom heet. Tapijtenstore heeft tapijten voor iedere kamer, maar om je huis te transformeren met een tapijt heb je wel kwaliteit nodig. Op NederlandReview ontdek je wat klanten vinden van de tapijten van Tapijtenstore. Je ontdekt alles over de kwaliteit, de betrouwbaarheid en de luxe van de tapijten. Een echt zacht tapijt onder je voeten is het beste gevoel dat er is, maar je voeten zetten op een hard tapijt is geen fijn gevoel. Zorg er dus altijd voor dat je weet wat je koopt en lees de reviews over Tapijtenstore. 

Over Tapijtenstore

Als onderdeel van Furnea is Tapijtenstore één van zeven gespecialiseerde webshops. Furnea is een webshop voor meubelen, maar heeft het assortiment verdeeld over zeven expert webshops, zodat klanten altijd precies weten waar ze moeten zoeken voor hun woonaccessoires. Tapijtenstore heeft uiteraard alle tapijten in het assortiment. Je kunt het gehele assortiment bekijken bij Furnea of specifiek zoeken in één van de webshops. Furnea wil een stijlvolle inrichting voor iedereen betaalbaar maken. Dit geldt ook voor de tapijten van Tapijtenstore. Het gaat om betaalbaarheid en kwaliteit. Hun klanten kunnen je in de reviews vertellen of Tapijtenstore zich ook aan deze eisen houdt.


Diensten Tapijtenstore

Je kunt bij Tapijtenstore een uitgebreid assortiment met tapijten vinden. Ze hebben hoogpolige en laagpolige vloerkleden voor in je woonkamer, eetkamer, kinderkamer en hal. Je kunt moderne tapijten vinden of toch kiezen voor een Oosters ontwerp. Het is allemaal in de webshop te vinden. Ook heeft de webshop een outlet met kortingen en aanbiedingen. Je blijft altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen door Tapijtenstore te volgen op Facebook, Twitter en Instagram

De verzendkosten bij Tapijtenstore zijn altijd gratis. Je hebt 14 dagen bedenktijd en alle producten komen met een niet tevreden, geld terug garantie. Door de grote voorraad worden de meeste tapijten binnen enkele dagen geleverd. Je betaling gaat overigens altijd veilig met iDeal, AfterPay, PayPal, MasterCard, Visa, Bancontact, MisterCash en overboeking. 

Klachten Tapijtenstore

Voor alle vragen, klachten en opmerkingen kun je contact opnemen met Furnea. Zij kunnen je verderhelpen bij vragen en een oplossing zoeken bij klachten. Op de website van Tapijtenstore kun je de contactgegeven voor Furnea vinden. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer of het e-mailadres. Er is echter ook een contactformulier dat je kunt invullen. Wij hopen natuurlijk dat klanten die contact hebben opgenomen met de webshop een review schrijven over de klantenservice.

Jouw ervaringen met Tapijtenstore

Is jouw familie altijd onder de indruk van het tapijt dat bij jullie in de hal ligt? Of heb jij de kamer van je kind nog gezelliger gemaakt met een vloerkleed? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met Tapijtenstore. Wat vind je van de kwaliteit van de tapijten? Zijn de prijzen echt voordelig? Werd jouw bestelling snel geleverd? Geef jouw mening. Nieuwe klanten willen graag van je horen.

Heeft Tapijtenstore echt de zachtste tapijten? Wat vinden klanten van de kwaliteit? Zijn de tapijten duur? Ontdek het hier in reviews van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook