Richardson Sheffield

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Richardson Sheffield

Heb je net een nieuwe keuken? Wil je daarom nieuwe keukenmessen kopen? Dan zou Richardson Sheffield weleens een interessante organisatie voor jou kunnen zijn. Je kunt hun artikelen via Bol.com bestellen. Op deze pagina laten andere mensen weten wat hun ervaringen zijn met aankopen van Richardson Sheffield items via Bol.com. 


Over Richardson Sheffield 


Bij Richardson Sheffield kun je keukenmessen kopen. Daarnaast worden er ook bijpassende messenblokken aangeboden. Het bedrijf valt onder de paraplu van Amefa. Op de website is te lezen dat het merk er alles aan doet om scherp geprijsde kwaliteitsproducten te verkopen. Bij deze organisatie stellen ze specialisten in dienst te hebben. Zij weten precies hoe je messen zo goed mogelijk kunt ontwerpen. De personeelsleden van Richardson Sheffield worden omschreven als professionals. Er wordt vermeld dat je als klant gegarandeerde kwaliteitsproducten kunt kopen. Ze hebben het dan vooral over de duurzaamheid en het functioneren van het product. 


Binnen het bedrijf is innovatie zeer belangrijk. Ze willen constant vernieuwen en de eerste zijn die met verbeteringen komen. Om de kwaliteit te waarborgen is het van belang dat je messenslijpers gebruikt. Deze zorgen voor duurzaamheid en zodoende gaan de messen langer mee. Design en functionaliteit spelen bij Richardson Sheffield een belangrijke rol. Een product moet handig te gebruiken zijn, maar ze verdienen volgens Richardson Sheffield eveneens een mooie plek op je aanrecht. 


Online bestellen


Je kunt bij Bol.com alleen online bestellen. Je zult hier een speciaal Bol.com account voor moeten hebben. Als je deze hebt is het eenvoudig om een bestelling te doen. Je kunt op verschillende manieren betalen. Zo kunnen betalingen onder andere verricht worden via Visa, MasterCard en iDEAL. Alle betaalmethodes worden aangegeven als je bent ingelogd in je account. 


Het kan onverhoopt gebeuren dat je ontevreden bent met je product. Je kunt je item dan retour sturen. Dit zul je wel binnen 30 dagen moeten doen. Je hoeft dan geen verzendkosten te betalen. Je dient een retour aan te melden via je Bol.com account. Daar kun je stap voor stap de retourprocedure volgen. Daar lees je ook welke voorwaarden er aan het retour sturen van producten zijn verbonden. 


Duurzaamheid 


Op de site van Bol.com is te lezen dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt binnen de bedrijfsvoering. Als het product duurzaam is dan wordt deze gelabeld. Dit wordt bepaald door onafhankelijke duurzaamheidsmerken. 


De duurzaamheid labels bij producten die duurzaam zijn, geven je meer inzicht in het waarom een product een duurzame keuze is. Bijvoorbeeld een artikel dat fairtrade of biologisch is, of gemaakt is door sociale ondernemers. Het bedrijf stelt zich constant te blijven ontwikkelen. Ze zien het als een missie om in 2022 in elk van hun productcategorieën een duurzaam alternatief te tonen.


Zakelijke bestellingen 


Je kunt bij dit platform eveneens zakelijk bestellen. Zo kun je laptops en lampen voor je bedrijf kopen. En wat dacht je van planten en printpapier? Je kunt een nieuw zakelijk account aanmaken of inloggen met een bestaand account. Je kunt meerdere personen toegang geven tot een zakelijk account. Als er iemand vrij of ziek is kan er iemand anders bestellen. Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Ze hebben dan 30 dagen de tijd om hun factuur te betalen. Voordat je van deze service gebruik kunt maken moet je bedrijf eerst goedgekeurd zijn. Dit gebeurt aan de hand van een kredietwaardigheidscheck. 


Ervaringen 


Heb je bij Bol.com weleens een Richardson Sheffield keukenmes besteld? Ben je tevreden over de kwaliteit van het mes? Heb je ook een messenblok van dit merk? Is je pakket op tijd bij je afgeleverd? Ga je vaker producten bij Bol.com bestellen? We waarderen het als jij je ervaringen deelt op deze pagina van NederlandReview. 
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)