PLNTS

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

PLNTS

Wil je graag nieuwe planten en/of accessoires kopen? Zou je dat wel in een online shop willen doen? Wellicht is PLNTS dan wel interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.


Wat is PLNTS?


PLNTS.com is een plek voor plantenliefhebbers. In de online shop kunnen allerlei planten en accessoires gekocht worden. Je kan ook deel uitmaken van de PLNTS-community. Hier worden tips en advies gegeven en kun je aan je groene vingers werken. Het bedrijf doet veel met haar Instagram account. Ze stellen er te zijn voor alle mensen in Europa die van planten houden. Duurzaamheid staat bij deze organisatie hoog in het vaandel. Ze vinden planten en natuur geweldig en stellen alles in het werk om volledig duurzaam te worden. Het vinden van een duurzame verpakking is nog vrij lastig, maar ze blijven hun best doen. De planten worden verpakt in zogenoemd P.E.T.-materiaal. Dit spul komt tot stand door gebruikte waterflessen en andere gerecyclede materialen. Een verpakking kan ingeleverd worden bij een plastic verzamelstation dat bij jou in de buurt ligt.


Leveringsinformatie


Orders worden verwerkt op de dag die plaatsvindt nadat er besteld is. Dit is met uitzondering van het weekend. Bestellingen die vanuit België of Nederland worden gedaan, zullen binnen twee werkdagen geleverd worden. Onverwachte omstandigheden kunnen er een enkele keer voor zorgen dat het langer duurt voordat je je order ontvangt. Bij andere landen in Europa hangt de leveringstermijn af van de vervoerder waarmee wordt samengewerkt. Je hoeft je daarover geen zorgen te maken. Planten kunnen namelijk tot twee weken in een doos bewaard blijven. Bij een minimale bestelwaarde van € 75,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.


Retourverzoeken


Heb je je aankoop ontvangen en ben je toch niet helemaal blij? Kan gebeuren natuurlijk. Je kunt je product dan retour sturen. Dit zal wel binnen 14 dagen na ontvangst moeten gebeuren. Het aankoopbedrag wordt dan aan je teruggestort. Bederfelijke producten kunnen niet teruggestuurd worden. Twijfel je aan de conditie van je plant? Neem dan contact op met de klantenservice. Ze geven aan ervoor te zorgen dat jij weer vrolijk van je plant zal worden. De retourkosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de consument. Om een terugbetaling te ontvangen zal er aan de retourvoorwaarden voldaan moeten worden. Zorg dat je zorgvuldig met je aankoop omgaat en stuur een en ander netjes terug. Mocht iets kwijtraken draag jij daar zelf de verantwoordelijkheid voor.


Garantie


Deze organisatie laat weten te verwachten dat ieder product in topvorm op bestemming aankomt. Toch zijn er soms zeldzame situaties waarbij dit niet het geval is. Klanten hoeven zich dan geen zorgen te maken. Er is namelijk een terugstortbeleid van 30 dagen van kracht. Mochten producten niet doen wat ervan wordt verwacht zal het geld worden terugbetaald. Het verzoek kan ingediend worden via de widget, linksonder op de website. Via de button kan contact opgenomen worden met de klantenservice. Zorg dat je niet alleen doorgeeft wat er mankeert, maar stuur ook een duidelijke foto mee. Het garantieverzoek kan zo sneller worden afgehandeld.


Klantervaringen


Heb jij al ervaring bij PLNTS? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden met de planten die je gekocht hebt? Zou je andere mensen aanbevelen hier een plant te kopen? Deel alles wat je weet en vindt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)