Mijnidealekussen.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Mijnidealekussen.nl

Ben je op zoek naar hoofdkussens, zijslaapkussens of andere artikelen om lekker te kunnen slapen? Dan is mijnidealekussen.nl wellicht een interessante website voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze webshop bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief geschreven.


Wat is mijnidealekussen.nl?


Via mijnidealekussen.nl kunnen hoofdkussens, zijslaapkussens, medische kussens en andere producten voor een lekker bed gekocht worden. Het grootste doel van hetgeen er verkocht wordt is dat mensen een goede nachtrust kunnen ervaren. Een aantal zaken zijn van groot belang als je lekker wilt kunnen slapen. Het juiste kussen kan klachten zoals nekpijn, rugpijn en hoofdpijn aanzienlijk verminderen. Lichaam en geest komen het beste tot hun recht als er genoeg rust wordt genomen. Kussens kunnen ook ingezet worden voor ontspanning en ondersteuning. Er is niet alleen aanbod voor volwassenen, maar ook voor baby’s en kinderen. Deze webshop is onderdeel van het bedrijf Socratex, welke in 2014 is opgericht. Vanaf de oprichtingsdatum richten ze zich voornamelijk op het verkopen van bedtextiel en beddengoed. Dit bedrijf is exclusieve leverancier van Fossflakes producten.


Bestellen en betalen


Bij mijnidealekussen.nl kan er binnen een aantal stappen besteld worden. Online winkelen kan als gast of met een klantaccount. Voor een account zal je je eerst moeten registreren. Als je dan iets wilt kopen moet je eerst inloggen. Accounthouders kunnen het bestelproces sneller doorlopen. Ook hebben ze eenvoudig inzage in de bestelhistorie. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Maestro en Mastercard. Alle betaalwijzen staan vermeld op de website en worden getoond tijdens het afrekenproces.


Verzendinformatie


Bij een minimale bestelwaarde van € 60,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 5,95. Nadat je besteld hebt kun je binnen 1 tot 3 werkdagen je bestelling verwachten. Om de leveringen te kunnen uitvoeren wordt samengewerkt met transportbedrijven DHL en PostNL. Het is van belang om bij aankomst van je order te kijken of alles in orde is. Als je iets met schade hebt ontvangen kun je dit melden via info@socratex.nl. Er wordt dan samen gekeken om een passende oplossing te vinden.


Retourinformatie


Wil je afzien van een aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Deze termijn gaat in op het moment dat je je bestelling fysiek hebt ontvangen. Een retournering kan in gang gezet worden door een e-mail te sturen of retourformulier in te vullen. Je ontvangt dan een bevestiging waarna het artikel binnen 2 weken teruggestuurd moet worden. Op het moment dat iets is ontvangen wordt binnen 14 dagen het geld teruggestort. Bij een retourzending zijn de kosten voor het terugsturen voor rekening van de klant. Op de website staat het retouradres vermeld welke je dient te gebruiken.


Klachtenregeling


Er kunnen net als bij ieder ander bedrijf situaties ontstaan wat kan leiden tot ontevredenheid. Soms wil je dan zelfs een klacht indienen. Dit behoort bij deze organisatie tot de mogelijkheden. Het verzoek is om klachten aan te geven via e-mail. Het mailadres dat je kunt gebruiken is info@socratex.nl. Vervolgens wordt er getracht een goede oplossing te vinden. Mocht er iets worden voorgesteld waar je je niet in kunt vinden ontstaat er een geschil. Deze geschillen kunnen voor bemiddeling worden ingediend bij de Stichting WebwinkelKeur. Klachten kunnen sinds 2016 ook worden gedeponeerd bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij mijnidealekussen.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke producten heb je via dit platform gekocht? Is het eenvoudig om iets via deze webwinkel te bestellen? Is jouw bestelling op tijd bij je afgeleverd? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)