Hangmat Expert | Frank

9

Bestellen

2

Service

8

Prijs

4

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Hangmat Expert | Frank

Heb je er altijd al van gedroomd warme dagen door te brengen in zo’n lekkere hangmat met een koel drankje in je hand? Daar hoef je niet per se voor naar een warm oord. Met de hangmatten van Hangmat-expert kan dat gewoon bij je thuis in de tuin of op je balkon. Maar wat zal de kwaliteit van deze hangmatten zijn? Zullen ze wel veilig genoeg te bevestigen zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Hangmat-expert jouw nieuwe hangmatstandaard komt bezorgen? En wat zal de klantenservice van Hangmat-expert als je met hangmat en al op de grond valt vanwege een productiefout of een ander probleem? Alleen mensen die al in een hangmat van Hangmat-expert liggen kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat een hangmat kopen bij Hangmat-expert nou eigenlijk echt inhoudt. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je echt van Hangmat-expert kunt verwachten.


Over Hangmat-expert

Hangmat-expert is een woonwinkel die hangmatten aanbiedt. Ze zijn een deel van Frank, de winkelketen die ook Drone-expert, Lamp-expert, Trampoline-expert en nog veel andere winkels brengt. Bij Hangmat-expert willen ze je graag voorzien van een hangmat waarmee je helemaal tot rust komt. Je kunt er een boek in lezen of gewoon relaxed heen en weer schommelen. Zelfs een dutje doen na een vermoeiende werkdag kan heel ontspannend en therapeutisch werken. Hangmat-expert zegt dat hun hangmatten allemaal staan voor pure ontspanning. Ze hebben namelijk hangmatten van hoogwaardige kwalitiet. ze komen in alle soorten en maten. Zo zijn er familiehangmatten, eenpersoons hangmatten, reishangmatten, tweepersoons hangmatten en hangmatten met spreidstok. Mocht een hangmat toch niet helemaal zijn wat je zoekt dan heb je misschien meer aan een hangstoel. Deze zijn er voor kinderen en volwassenen. Je kunt kiezen uit een effen, gestreept of geblokt motief. Er is zelfs een selectie schommelstoelen bij Hangmat-expert te krijgen. Natuurlijk heb je voor een hangmat wel een hangmatstandaard nodig tenzij je hem tussen twee bomen kunt hangen. Ook voor hangstoelen hebben ze speciale standaards. Andere benodigdheden om de hangmat of hangstoel op te hangen zijn karabijnen, bevestigingstouwen, haken, keilbouten, draaihaken en harpsluitingen. Mocht je kinderen hebben, dan zijn er voor hen speciale babyhangmatten, kinderhangmatten of kinderhangstoelen te verkrijgen. En als laatste heeft Hangmat-expert dan nog wat accessoires zoals hangmattafels, picknickkleden, kussens, beschermhoezen, parasols, hangmatrassen en nog veel meer.
Diensten van Hangmat-expert

De hangmatten, hangstoelen en andere producten van Hangmat-expert kunnen gewoon via hun website worden besteld. Er is een Hangmat-expert klantenservice die je bij kan staan als je hulp nodig mocht hebben. Ook heeft Hangmat-expert een klantenservice die vragen over de hangmat of bevestigingsmaterialen kan beantwoorden.


Klachten, Complimenten en Tips voor Hangmat-expert

Heb jij al zo’n hangmat van Hangmat-expert? Dan horen wij graag alles over jouw persoonlijke ervaring met deze hangmatwinkel. Hoe lekker liggen die hangmatten nou eigenlijk? Zijn die hangmatstandaarden wel stevig genoeg om te constructie en jouw gewicht te houden? Duurde het lang voor de bezorgservice van Hangmat-expert jouw hangstoel kwam brengen? En wat zei de klantenservice van Hangmat-expert zeggen als je hun hulp nodig hebt? Schrijf een Hangmat-expert review en laat ons weten wat jouw mening over deze hangmatwinkel nou echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

2 peroons hangmat

Alle touwtjes zijn geknapt,na 2 maanden, echt bagger

A

A. Sijtsema

21-06-2020

0

Bo-Garden Santa Barbara 2-persoons hangmat

Hangmat na 8 dagen nog steeds niet geleverd. Reeds 3 e-mails verstuurd waar niet wordt op geantwoord. Telefonisch niet te bereiken. Nooit meer.

G

Gino De Leeuw

23-05-2020

0