Gravity-deken.nl

10

Bestellen

2

Service

4

Prijs

10

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Gravity-deken.nl

Wil je lekker kunnen slapen? Heb je te kampen met stress dat je zou willen verminderen? Dan zijn de verzwaringsdekens van Gravity-deken.nl wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze dekens en het bijbehorende bedrijf bekend zijn.


Wat is Gravity-deken.nl?


Via Gravity-deken.nl kan men sinds 2013 verzwaringsdekens kopen. Het bedrijf is actief binnen alle landen in Europa. De specialisatie is gericht op de verzwaringsdeken. Deze dekens hebben als doel om beter te slapen en stress te doen verminderen. Naar eigen zeggen werden er al ruim 400.000 tevreden klanten bediend.


Geschiedenis


Deze organisatie is in 2013 ontstaan. Er werd geconcludeerd dat jongeren met autisme baat hebben bij een verzwaringsdeken. Echter waren de dekens op de markt vrijwel niet te betalen. Deze producten werden tegen enorm hoge prijzen aangeboden. Het was voor Gravity reden om de deken zelf te gaan produceren. De producten werden in eerste instantie in een niet al te grote woonruimte genaaid. De meeste artikelen werden in Polen verkocht. Inmiddels zijn ze gehuisvest in een grote moderne locatie. Er zijn meer dan 100 personeelsleden bij deze organisatie werkzaam.


Bestellen


Online bestellen is binnen een aantal stappen al gerealiseerd. Je kan een bestelling doen als geregistreerde klant of gast. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Op dit moment worden er betaalmethodes aangeboden zoals iDEAL, Visa, Mastercard en Bancontact. Voor alle betaalwijzen kun je het beste een kijkje op de betaalpagina nemen.


Missie


Ze zien de verkoop van de items en bijbehorende dienstverlening als een heuse missie. Er wordt aangegeven dat het hun wens is om zoveel mogelijk personen te kunnen bedienen. Mensen die baat hebben bij het slapen onder een verzwaringsdeken. Er is niet alleen belangstelling van particulieren. Ook ziekenhuizen, kleuterscholen en verpleeghuizen weten de weg naar Gravity-deken.nl te vinden. Een goede kwaliteit staat binnen de organisatie hoog in het vaandel. Mensen met ontwikkelingsstoornissen zijn volgens dit bedrijf enorm gebaat bij de dekens.


Verzendinformatie


Volgens Gravity kan er rap, veilig en eenvoudig besteld worden. Heb je een bestelling voor 16:00 uur geplaatst? Dan zal je pakket nog dezelfde dag worden verpakt en verstuurd. Pakketten worden verzonden vanuit het distributiecentrum. Op de productpagina wordt een indicatie van de levertijd weergegeven. Alle producten worden handgemaakt. Dit proces wordt in gang gezet nadat jij een order hebt geplaatst. De pakketten worden verzonden via transportbedrijven TNT en GLS.


Herroepingsrecht


Ben je ontevreden over je bestelling? Wil je vanwege een andere reden afzien van je aankoop? Dan kun je je beroepen op het herroepingsrecht. Dit recht zorgt ervoor dat je jouw bestelling kunt retourneren zonder dat je een opgaaf van reden hoeft door te geven. Deze wettelijke termijn is door dit bedrijf zelfs verlengd naar 31 dagen. Jij hebt zodoende genoeg tijd om de deken uit te proberen. Om het herroepingsrecht uit te kunnen oefenen, zal er een ondubbelzinnige verklaring ingevuld moeten worden. Deze kan per post of mail naar GravityBlankets Nederland verstuurd worden. Het exacte adres staat op de website vermeld.


Klantervaringen


Heb je al ervaring bij Gravity-deken.nl? Heb je hier al een verzwaringsdeken aangeschaft? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw mening. Is dit een goede organisatie om een aankoop te doen? Hoe heb je het bestel- en afrekenproces ervaren? We stellen het op prijs als je jouw visie deelt via een bedrijfsreview op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview volledig objectief en onafhankelijk kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Deken

Het bedrijf heeft een website waar zeer goed over nagedacht is! De site ziet er zeer aantrekkelijk uit en alle gegevens zijn bijna... aanwezig. Maar ook al ziet het er ook nog zo aantrekkelijk uit zou ik zeggen: bezint eer gij begint! Er wordt bijvoorbeeld niet vermeld wat het telefoonnummer of KvK nummer is. Je kunt alleen maar communiceren met mail of chat. Om te kunnen chatten moet je eerst kijken of je een chat kunt installeren want dit gaat in het Engels... Ik heb al verschillende E-mails verstuurd maar krijg geen reactie van het bedrijf.... alhoewel ze dit altijd binnen 1a2 werkdagen doen. ( zo staat te lezen op hun Website ) Mijn conclusie: Een money making machine die door de website alle vertrouwen geeft maar zich daarachter verschuild! Hoe betrouwbaar is deze site eigenlijk: Bij zoeken met Google staat er dat Gravity dekens alle sterren krijgt maar ga je er naar toe blijkt dat er helemaal geen reviews zijn.... ( reclame?)

M

Mari

16-12-2022

0