De Wijnkoelkast

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Wijnkoelkast

Sommige mensen nemen echt de tijd om voorzichtig te nippen aan hun speciaal gerijpte en zorgvuldig bewaarde wijn, anderen drinken hun wijn direct uit het pak. Hoe je de wijn ook drinkt, wil je thuis niet zonder zitten, dan zul je de wijn op een bepaalde manier moeten bewaren.


Je kunt wijn ook thuis op een professionele manier bewaren. Dat kun je doen omdat je een heuse wijnvoorraad hebt aangelegd, of omdat je wijnen hebt aangeschaft die nog even moeten rijpen. 


Voor het bewaren van wijn kun je bijvoorbeeld een wijnklimaatkast of een wijnkoelkast gebruiken. We schreven eerder al een blog over de verschillen tussen een wijnkoelkast, een wijnklimaatkast en een wijnbewaarkast.


Maar waar kun je zo'n wijnkast het beste kopen? Lees het antwoord in reviews op NederlandReview.


Een webshop die wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten aanbiedt, is De Wijnkoelkast. Wat zijn de ervaringen, beoordelingen en meningen van klanten? Lees hun reviews hier!


Over De Wijnkoelkast


De Wijnkoelkast is een webshop die is gespecialieerd in wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten. Je kunt hier onder andere een wijnkast van BODEGA43 kopen.


Het bedrijf biedt een laagste prijsgarantie. Vind je het product elders goedkoper, dan krijg je het prijsverschil terug en ontvang je bovendien een doos wijn cadeau.


Wat kun je kopen bij De Wijnkoelkast?


De Wijnkoelkast verkoopt verschillende wijnklimaatkasten, wijnkoelkasten en wijnaccessoires. Op de website van De Wijnkoelkast vind je alle types, met de bijbehorende specificaties en verschillen. Hier vast een kleine greep uit het assortiment.


De Wijnkoelkast verkoopt de volgende wijnklimaatkasten: 
- de Wijnbewaarkast BODEGA43-66;
- de Wijnklimaatkast BODEGA43-180;
- de Wijnklimaatkast BODEGA43-40. 


Ook kun je hier terecht voor allerlei kleine wijnkoelkasten, zoals:
- de LuzVini Kleine Wijnkoelkast voor 12 flessen;
- de LuzVini Wijnkoelkast voor 18 flessen;
- de LuzVini Wijnkoelkast voor 24 flessen;
- de Kleine wijnkoelkast BODEGA43-12.


Tot slot verkoopt De Wijnkoelkast verschillende wijnaccessoires. Bijvoorbeeld champagnekurkkrukken, wijnkoelers, onderzetters en allerlei wijncadeaus. 


Wat is de levertijd bij De Wijnkoelkast? 


De levertijd bij De Wijnkoelkast is onder andere afhankelijk van de bestelling en van het gewicht van de wijnkast. Heb je voor 12.00 uur besteld, dan krijg je grote wijnkasten vanaf 30 kilo de volgende werkdag geleverd. Kleine wijnkasten, tot 30 kilo, worden binnen 48 uur geleverd.


Hoe hoog zijn de verzendkosten?


Verzending binnen Nederland en België is gratis.


Kun je een wijnkoelkast of wijnklimaatkast van De Wijnkoelkast retourneren?


Ben je toch niet helemaal tevreden met een aankoop, dan is het mogelijk om die te retourneren. Dat kan tot 60 dagen na levering. Zie ook de contactgegevens hieronder.


Het bedrijf is aangesloten bij WebwinkelKeur.


Contact met De Wijnkoelkast


De Wijnkoelkast is onder andere te bereiken op telefoonnummer 030 3040400. Ook kun je een email sturen naar info@dewijnkoelkast.nl.


Via de website kun je bovendien een contacformulier invullen en versturen. Na ontvangst wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen.


De Wijnkoelkast heeft zelf geen showroom. Wel is het mogelijk om de modellen van BODEGA43 te bekijken in de showroom van BODEGA43. Die bevindt zich in Bunnik.


Heb jij een wijnkoelkast of wijnklimaatkast besteld bij De Wijnkoelkast?


Laat dan nu een review achter op NederlandReview! We horen graag hoe jij de diensten en producten van dit bedrijf hebt ervaren.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)