The Pink Stuff - Het wonder schoonmaakmiddel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

The Pink Stuff - Het wonder schoonmaakmiddel

Zoek je een online plek om schoonmaakmiddelen te bestellen? Dan is het The Pink Stuff – verkooppunt wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze site en de producten die worden verkocht. Alle beoordelingen die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is The Pink Stuff - verkooppunt?


The Pink Stuff – verkooppunt verkoopt het The Pink Stuff schoonmaakmiddel. Er zijn via deze website uiteenlopende producten verkrijgbaar. Het betreft hier naar eigen zeggen een wondermiddel. The Pink Stuff producten worden gemaakt door Stardrops uit Engeland. Zij zijn al sinds 1938 actief in de schoonmaakbranche. De schoonmaakproducten worden op de markt gebracht om woningen, kantoorruimtes en andere locaties op effectieve wijze te reinigen. De producten zijn toe te passen op allerlei oppervlakten. Denk bijvoorbeeld aan fornuizen, pannen, terrastegels en vele anderen. Ieder product bestaat uit een milieuvriendelijke samenstelling. Het bedrijf welke deze The Pink Stuff producten verkoopt is niet officieel onderdeel van de organisatie. Ze stellen fan te zijn en daarom de schoonmaakproducten te verkopen.


Scrub Daddy en Scrub Mommy


Het assortiment bestaat ook uit Scrub Daddy en Scrub Mommy producten. Deze schoonmaakartikelen kennen enorme populariteit op social media. Daddy Original is een schoonmaakspons gemaakt van ResoFoam en FlexTexture. Het betreft speciaal materiaal dat kan veranderen door de temperatuur van water. In koud water is het stevig en kan het gebruikt worden om goed mee te schrobben. In warm water wordt het zacht en ingezet voor lichte reiniging. De zachte zijde is volgens deze onderneming meer absorberend in vergelijking met andere sponzen. Schuimopwekkende eigenschappen zorgen voor veel schuim met weinig zeep.


Bestelinformatie


Het doen van een online bestelling is binnen enkele stappen gedaan. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Zo kan er betaald worden met een creditcard of via iDEAL. Er kunnen eveneens kortingscodes ingezet worden. Dit zorgt ervoor dat je minder hoeft te betalen voor je aankoop. Is het product dat jij wilt hebben niet op voorraad? Dan is het advies om contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen dan laten weten wanneer iets weer verwacht wordt. Er kan contact worden opgenomen via het online contactformulier.


Verzendinformatie


Als je een order voor 15:00 uur plaatst, proberen ze deze op dezelfde dag te verzenden. Op feestdagen en tijdens weekenden wordt niet geleverd. Leveringen vinden tussen de 1 en 2 werkdagen plaats. Voor de bezorgingen wordt samengewerkt met transportbedrijven DPD en DHL. Bij een minimale bestelwaarde van € 80,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 5,95.


Retourneren


Ben je onverhoopt ergens ontevreden over? Is er een andere reden waarom je wilt afzien van een aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Deze fase gaat in op het moment dat jij je bestelling fysiek hebt ontvangen. Het volledige orderbedrag wordt geretourneerd. Je zal je wel aan de retourvoorwaarden moeten houden. Zo mag de verpakking geen schade bevatten en mogen producten niet geopend zijn. De terugbetaling zal binnen twee weken geschieden.


Klantervaringen  


Ben jij al klant bij The Pink Stuff? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Zijn dit echt zulke goede schoonmaakmiddelen? Wat vind je van de prijzen? Hoe heb je het bestelproces ervaren? We stellen het enorm op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)