Optimaalwater.nl

2

Bestellen

2

Service

4

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Optimaalwater.nl

Water en Nederland zijn twee woorden die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Het hele land zou eigenlijk onder water moeten liggen en het enige wat het water tegenhoudt, zijn de Nederlandse dijken. Zelfs in de Nederlandse geschiedenis werd water gebruikt als het sterkste wapen tegen de vijand. Het Nederlandse waterzuiveringssysteem is één van de beste in de wereld, maar hier is nog altijd veel te verbeteren. Optimaalwater.nl verkoopt waterappareten die gemaakt zijn voor waterfiltering om ook die laatste resten met ongezonde stoffen uit het drinkwater te halen. In de online shop kun je alles vinden om drinkwater terug te brengen naar zijn meest natuurlijke vorm. Wil je meer weten over de webshop en de producten die ze verkopen? Hier vind je recensies en beoordelingen van klanten die al gebruikmaken van de waterfilteringsproducten van Optimaalwater.nl.


Over Optimaalwater.nl

De online webshop van Optimaalwater.nl is opegricht in 2011 om twee producten in de Benelux aan te moedigen: Waterapparaten voor onderweg en waterapparaten voor thuis of op kantoor. De webshop is onderdeel van Fitplein.nl, een online platform voor de bevordering van gezond leven. Op de website vind je blogs, recepten en achtergrondinformatie om bewuster te leven. Via Facebook zoeken zij contact met geïnteresseerde klanten. Optimaalwater.nl is één van de webshops die door Fitplein.nl is gestart. 
Waterfiltering van Optimaalwater.nl

Bij Optimaalwater.nl staat waterfiltering centraal. Alle producten zijn ontworpen om natuurlijk drinkwater te produceren. Alle apparaten in de webshop filteren bacteriën, medicijnresten en chloor uit het water, zodat het water beter opgenomen kan worden door onze lichaamscellen. De webshop heeft ook een mineralencartridge die natuurlijke mineralen toevoegt aan het water. Zo vind je in de webshop onder andere waterflessen, portable filters, zerowater, AQV systems, EWO waterfilters en vervangingsfilters.


Diensten Optimaalwater.nl

– Bestel je artikelen voor 15:30 en de volgende dag heb je alles in huis.
– Bestellingen boven 55,- worden in heel Europa gratis verzonden.
– Retourneren is gratis.
– Betalen kan via iDeal, PayPal, MisterCash en overschrijvingen.


Klachten Optimaalwater.nl

Op de website is een contactformulier te vinden, waarmee je direct contact kunt opnemen met de klantenservice van Optimaalwater.nl. Op de website is informatie te vinden over je bestelling, retourneren en service, betalen, verzenden, bezorging, veiligheid en privacy. Je kunt hier eerst een kijkje nemen voordat je het contactformulier invult. De klantenservice is ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Je kunt bellen op telefoonnummer 020 30 90 400. Je kunt ook contact opnemen met Fitplein.nl. Zij hebben een apart contactformulier, maar je kunt eventueel ook direct mailen naar info@fitplein.nl. Of zoek Fitplein.nl op Social Media en stuur een bericht via Facebook of Twitter.


Schrijf een review over Optimaalwater.nl

Heb jij een waterfilteringssysteem gekocht bij Optimaalwater.nl? Laat dan andere klanten weten wat jouw ervaringen zijn met de webshop. Is de webshop betrouwbaar? Zijn de waterapparaten van goede kwaliteit? Werden eventuele klachten goed afgehandeld? Zijn de waterapparaten makkelijk te bestellen? Is de website altijd duidelijk? Schrijf een review op NederlandReview en misschien kan jouw beoordeling een ander helpen. 


De waterfiltering van Optimaalwater.nl produceert natuurlijk drinkwater. Wil je meer weten over de kwaliteit? Hier vind je beoordelingen en reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Waterfilter

Misleidende teksten

G

Giel

13-06-2020

0forum