Globos Ballonnen

5.3
5.6

Bestellen

4.8

Service

6.2

Prijs

4.4

Levering

40%

Zou hier weer kopen

Globos Ballonnen

Wanneer je een feestje hebt, een jubileum bijvoorbeeld, je gaat trouwen of je bent jarig, dan kun je met ballonnen de dag extra opfleuren. Een website die heel veel ballonnen in het assortiment heeft en eventueel ook op de plek van het feest zelf ballondecoraties maakt is Globos Ballonnen. Nu wil je natuurlijk wel graag weten wat de reviews zijn over deze webshop voor je je eerste bestelling hier gaat doen. Die kun je hier vinden op NederlandReview.

Over Globos Ballonnen

Globos Ballonnen is van familiebedrijf Globos. Zij hebben nog meer webshops o.a.  www.trouwen-feestartikelen.nl, www.ballonnenbedrukken.nl, www.ballonboog.nl etc. Zij leveren voornamelijk aan weddingplanners, bloemisten, aanstaande bruidsparen, uitvaartondernemingen, reclamebureaus, evenementenbureaus etc. Het sterke netwerk van ballondecorateurs maakt hen tot een goede partner voor het bezorgen van (helium)ballonnen en ballondecoraties door heel Nederland. Globos verzorgt graag de aankleding van winkels, etalages, cafés, restaurants, feestzalen, beurzen, beursstands etc. Zij decoreren en versieren de locatie geheel naar wens in verschillende thema’s als Halloween, Valentijnsdag, Huwelijk etc. Het doel van Globos is het creëren en verzorgen van ballondecoraties op het hoogste niveau. Om dit te waarborgen zijn zij aangesloten bij het International Qualatex Balloon Network (QBN). Marcel Vermeer heeft ook de titel CBA (Certified Balloon Artist) voor internationaal erkende ballondecorateurs behaald (CBA certificaat). Dit certificaat is wereldwijd erkend en geeft aan dat het intensieve QBN trainingsprogramma met positief gevolg is afgerond. Achter Globos zitten Marcel en Patricia Vermeer, zowel zakelijk als privé partners. Marcel Vermeer heeft een IT achtergrond en is verantwoordelijk voor de marketing, intra- en internetsites en het automatiseren van de bestelproces. Patricia Vermeer heeft een achtergrond als praktijkopleider in de zorg, zij is verantwoordelijk voor de administratie, communicatie en inkoop van het bedrijf. Globos verstuurt wereldwijd bestellingen. Ze zijn dagelijks actief op Facebook, Google +, Twitter, LinkeIn, Pinterest en Flickr. Als je hun website deelt op Twitter of Facebook krijg je zelfs 5% korting op je bestelling.


Diensten

Bij Globos Ballonnen vind je alles op het gebied van ballonnnen. Zo kun je er folie ballonnen bestellen, latex onbedrukte ballonnen in verschillende vormen, bedrukte ballonnen, bubbles ballonnen, stuffer ballonnen, wensballonnen, witte duif ballonnen en ballon toebehoren. Voor ieder feestje en elke gelegenheid is er wel iets te vinden.  Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur besteld, wordt de bestelling vandaag nog verzonden. Je hoeft geen minimale aantallen af te nemen en veel trouwartikelen kunnen voorzien worden van jullie namen en trouwdatum.

Extra opties

Bij Globos kun je ook heliumballonnen en ballondecoraties bestellen. Het laatste gebeurt aan de hand van een offerte, je kunt invullen wat je wensen zijn en de datum van het evenement etc. en dan ontvang je zo snel mogelijk een prijsopgave. Zij dagen je daarbij uit om je offerteaanvraag op hun onafhankelijke ballonnen vergelijkingssite te plaatsen. Zo komt je aanvraag bij Globos en veel meer ballonnenbedrijven terecht. Als hun offerte dan niet de beste is, dan doen zij je een betere aanbieding.

Klachten

Alles wat niet op maat is gemaakt mag zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen teruggestuurd worden. Dit moet wel in schriftelijke overeenstemming gebeuren. De kosten hiervan zijn voor de koper. Wanneer je een klacht hebt kun je ze een e-mail sturen via info@globos.nl. Je kunt eventueel ook een afspraak maken om langs te komen, artikelen te bekijken en mee te nemen, je kunt dan niet pinnen.

Jouw ervaring telt!

Heb jij al eens feestelijke artikelen bij Globos besteld? Wat vond je van de kwaliteit, de prijs en de bezorging? Deel hier jouw ervaring met deze webshop, zo helpen wij elkaar om een goed beeld te vormen!

Is het een goed idee om ballonnen te bestellen bij Globos Ballonnen op ballonartikelen.nl? Hoe is de kwaliteit van de ballonnen? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Anderen bekeken ook