Contorion

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Contorion

Ben je zoekende naar een online bouwmarkt? Dan is Contorion wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit bedrijf. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.

Wat is Contorion?

Contorion is een online bouwmarkt voor vakmensen. Een belangrijk doel is om vakmensen, ondernemers en alleskunners te helpen om middelen en tijd te besparen. Online inkopen moet gemakkelijk en efficiënt zijn. Het assortiment wordt als veelzijdig beschreven. Er worden ruim 100.000 producten aangeboden. Deze zijn naar eigen zeggen van goede merken. Het moet jouw project vele malen makkelijker maken. Het personeel is volgens Contorion deskundig. Op de website staat ieder product afgebeeld met een foto. Er wordt productinformatie beschreven en je ziet welke prijs er betaald moet worden. Als je al weet wat je wilt hebben kun je de artikelnaam in het zoekveld invoeren. Mocht je liever even rondkijken kun je op een van de categorieën klikken.
    

Voordelen

Op de site wordt aangegeven welke voordelen een samenwerking met zich meebrengen. Zo geven ze aan dat je werk lichter wordt gemaakt. Het is eenvoudig om artikelen uit te kiezen. Dit doe je in een shop die overzichtelijk is. Binnen een paar klikken heb je iets besteld. Er wordt aangegeven dat er sprake is van een eersteklas assortiment en je voor ieder budget de beste koop doet. Je ontvangt steun en krijgt advies van vakmensen. Dit moet leiden tot goede aankopen en kostenbesparing.

Bestellen

Je kunt binnen enkele stappen een bestelling plaatsen. Om dit te doen moet je allereerst een Contorion-account aanmaken. Als je deze al hebt kies je voor inloggen. Een account maak je aan door je gratis te registreren. Het kan gebeuren dat je je wachtwoord kwijt bent. Door op ‘wachtwoord vergeten’ te klikken, kun je een nieuwe maken. Nadat je de gewenste producten hebt geselecteerd, is het tijd om af te rekenen. Om minder te betalen kunnen korting codes of waardebonnen ingezet worden. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, PayPal, Visa, Mastercard en American Express. Op de site van Contorion staan alle betaalwijzen beschreven. Iedere bestelling wordt bevestigd met een bestelbevestiging. Deze wordt per e-mail aan je verzonden.

Verzendinformatie

Bij een minimale bestelwaarde van € 50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 6,95. Het overgrote deel van de orders wordt binnen een dag verwerkt en verzonden. Dan moet de betaling wel zijn ontvangen. Bestellingen die voor 10:00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag nog verstuurd. De leveringen vinden plaats via bezorgpartner DHL. Als jouw bestelling de deur uit is ontvang je een trackingnummer. Hiermee kun je online volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Op de productpagina staan actuele levertijden vermeld. Er kan desondanks weleens vertraging optreden.

Retourinformatie

Wil je afzien van je aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. Als je gaat retourneren zijn de verzendkosten voor rekening van dit bedrijf. Een retour kan online aangemeld worden. Je moet dan de artikelen selecteren die je terug wilt sturen. Ook wordt verzocht om een reden voor de retour door te geven. Retouraanvragen worden per e-mail bevestigd. Je ontvangt dan een retourlabel. De terugbetaling zal je binnen 3 weken ontvangen. Er wordt betaald aan de betaalwijze/bankrekening waarmee je in eerste instantie het geld hebt overgemaakt.

Klantervaringen

Ben jij al klant bij Contorion? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb jij hier gekocht? Ga je hier vaker aankopen doen? Wat vind je van de prijzen en kwaliteit? Hoe heb je het bestelproces en service ervaren? We waarderen het als je je mening deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook