Bushpapa.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bushpapa.nl

Ben je zoekende naar een online kampeershop? Een bedrijf waar je allerlei bushcraft producten kunt bestellen? Dan is Bushpapa.nl wellicht een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze onderneming en bijbehorende webshop.


Wat is Bushpapa.nl?


Bushpappa.nl is een online kampeerwinkel van Bushpappa. In de webshop worden bushcraft artikelen aangeboden voor iedere survival- en outdoor liefhebber. Ze stellen je via de webwinkel mee op avontuur te nemen. Je kan hier niet alleen producten kopen maar bijvoorbeeld ook reizen en workshops bestellen. Het is mogelijk om via Bushpapa.nl verschillende avonturen te beleven. Voor het gehele assortiment kun je het beste zelf een kijkje op de website nemen.


Persoonlijk en eerlijk advies


Heb je ergens een vraag over? Dan ben je van harte welkom om deze te stellen. Het team geeft aan altijd voor je klaar te staan. Ze geven je graag persoonlijk advies. Er kan contact opgenomen worden via telefoon, mail of chat. Het telefoonnummer is +31 6 21 91 26 87 en e-mailadres info@bushpappa.nl. Bestellingen die voor 17:00 uur worden gedaan, zullen dezelfde dag nog verzonden. Ze vinden het geweldig als je via hun op bushraf, survival of ander avontuur gaat. Leuk als je de natuur in gaat. Je hoeft alleen een rugzak om te doen en vervolgens is het tijd om op avontuurlijke belevenis te gaan.


Uitrusting en outdoor producten


In de burshcraftshop kun je allerlei uitrusting bestellen. Je kan deze artikelen gebruiken tijdens outdoor- en survivaltochten. Het aanbod sluit naar eigen zeggen aan bij de bushcraftliefhebber. Er kunnen producten worden gekocht voor het hele gezin. Wellicht wil je een storm aansteker of lucifers aanschaffen. Of ga jij liever aan de slag met een firesteel. Er is aanbod voor beginners en gevorderden. Sommige mensen gaan al jaren diep de wildernis in. Andere personen komen net kijken. In de webshop is keus voor iedereen. Er wordt aangegeven dat de items van goede en betrouwbare kwaliteit zijn. Daarnaast wordt gezegd dat er van alles wordt aangeboden in allerlei soorten prijscategorieën.


Bestellen en betalen


Er kan binnen een aantal stappen iets besteld worden. Je kunt dit als gast doen of met een klantaccount. Als je een account wil hebben zal je je vooraf moeten registreren. Geregistreerde klanten zullen het betalingsproces sneller doorlopen. Ook hebben ze de mogelijkheid om meerdere adressen in te voeren. Via je accountomgeving kun je ook je bestelhistorie beken en nog meer raadplegen. Er kan op meerdere manieren betaald worden. Alle betaalmethodes staan vermeld op Bushpappa.nl.


Retourinformatie


Wil je afzien van jouw aankoop? Dan is het goed om te weten dat je een beroep kunt doen op het consumentenrecht/herroepingsrecht. Bestellingen mogen binnen een termijn van 14 dagen teruggestuurd worden. Je hoeft dan geen opgave van reden voor het annuleren door te geven. Als je een terugbetaling wilt ontvangen moet je wel aan de retourvoorwaarden voldoen. Zo zal het item in originele staat er verpakking geretourneerd moeten worden. Als er aan alle voorwaarden is voldaan zal een retour binnen een week worden teruggestort.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Bushpappa? Heb jij weleens een aankoop gedaan via Bushpappa.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke artikelen heb jij hier gekocht? Ben je tevreden over de prijs en kwaliteit? We stellen het op prijs als jij je mening geeft via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)