Breiwebshop.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Breiwebshop.nl

Ben je op zoek naar een online shop om brei- & haak wol/garens en toebehoren te bestellen? Dan is Breiwebshop.nl mogelijk een interessante webshop voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit bedrijf bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief geschreven.


Wat is Breiwebshop.nl?


Via Breiwebshop.nl kunnen brei- & haak wol/garens, naalden, accessoires en patronen besteld worden. Er wordt dagelijks hard gewerkt om het assortiment uit te breiden en veelzijdig te houden. Op dit moment worden er veel producten van het merk Drops verkocht. Er worden met regelmaat aanbiedingen gedaan. Daarnaast wordt aangegeven dat de items vaak met hoge kortingen worden aangeboden. Voor het volledige aanbod kun je het beste zelf een kijkje op Breiwebshop nemen. Er wordt verzocht om deze onderneming eveneens te volgen via Facebook. Via hun Facebook-pagina worden geregeld acties uitgezet.


Bestellen en betalen


Wil jij een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Je kunt iets bestellen als gast of met een klantaccount. Ga allereerst op zoek naar hetgeen je graag wilt kopen. Plaats dit vervolgens in de online winkelmand. Je kunt vervolgens doorgaan met winkelen of richting het afrekenproces gaan. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Mastercard en Visa. Er kan ook achteraf betaald worden via AfterPay. Heb je een vraag over het bestelproces? Dan ben je welkom om contact op te nemen met de klantenservice. De contactgegevens staan vermeld op de website van dit bedrijf.


Verzendinformatie


De pakketten worden altijd nauwkeurig ingepakt waarna ze worden afgegeven aan PostNL. Dit koeriersbedrijf is er verantwoordelijk voor om jouw order op tijd en zonder problemen bij je af te leveren. Bij een minimale bestelwaarde van € 39,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 3,95. Orders die voor 20:00 uur worden geplaatst, zullen in principe de volgende dag bezorgd worden. Tijdens het bestelproces kan zelf een bezorgdag/tijd worden aangegeven.


Retourneren


Is jouw bestelling toch niet wat je ervan verwacht had? Heb je iets met schade ontvangen? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Je kunt het retourproces online starten. Dit doe je via de optie ‘Bestel & Retourinformatie’. Als de retournering binnen 14 dagen plaatsvindt hoeven er geen verzendkosten betaald te worden. Mocht je iets na 2 weken terugsturen dan zal je € 5,- voor de verwerking moeten betalen. Het is niet mogelijk om iets te ruilen. Je dient dan eerst een retournering te doen, waarna je opnieuw een bestelling kunt plaatsen. Als er aan de retourvoorwaarden wordt voldaan kun je binnen anderhalve week een terugbetaling verwachten. Het bedrag wordt overgemaakt aan de bankrekening waarmee in eerste instantie betaald is. Alle voorwaarden lees je op de ruilen en retourneren pagina.


Klachten


Soms ben je ontevreden en wil je een klacht indienen. Dit behoort bij deze organisatie tot de mogelijkheden. Alle klachten worden afgehandeld volgens een speciaal opgestelde klachtenprocedure. Zowel de koper als verkoper moeten zich aan deze regels houden. Een klacht moet duidelijk en op tijd worden ingediend. Je kunt binnen 2 weken een terugkoppeling verwachten. Soms is er een langere verwerkingstijd nodig. Je wordt hier dan van op de hoogte gebracht. Uiteindelijk wordt er een oplossing voorgesteld. Als je je hier niet in kunt vinden ontstaat er een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Geschillen kunnen gedeponeerd worden bij de Stichting Webshop Keurmerk. Sinds een aantal jaar kan een klacht ook worden ingediend bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Breiwebshop.nl? Heb je weleens een aankoop gedaan bij deze webshop? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten? Hoe heb je het bestelproces en service ervaren? We waarderen het als je je mening deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)