Beerze Bulten

7.7

Bestellen

8.3

Service

7.4

Prijs

8.3

Levering

85.7%

Zou hier weer kopen

Beerze Bulten

Bent u benieuwd naar wat eerdere bezoekers van camping Beerze Bulten vonden? Lees dan verder!


Over Beerze Bulten

Beerze Bulten is een camping, maar dan geen gewoon camping. Inmiddels is Beerze Bulten een camping geworden met vakantiehuizen en allerlei leuke faciliteiten. Beerze Bulten heeft daarom naast het feit dat het een camping is, allerlei prettige gemakken waardoor het verblijf op Beerze Bulten nog leuker is geworden.

Beerze Bulten is ontstaan rond 1947. Veel was er toen nog niet. Er werd in 1946 in het plaatsje Beerze een pomp aangelegd waar een barak bij werd gebouwd. Meer dan 10 jaar later werd de barak omgebouwd en werd het een pension met zes kamers. Ook werd het mogelijk om daar te gaan kamperen, al was dat alleen nog maar in de zomermaanden mogelijk.

De camping groeide verder en in 1972 kreeg camping Beerze Bulten als een van de eerste campings een echt openluchtzwembad. Toen was Beerze Bulten dus al een voorloper als het gaat om investeren in leuke faciliteiten. Dat zie je ook nu nog. Wie op zoek is naar een camping voor een goedkope vakantie, maar toch wil genieten van veel faciliteiten is bij camping Beerze Bulten aan het juiste adres.

In de jaren die volgde groeide Beerze Bulten verder en investeerde in veel faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan het Giga Konijnenhol, of een wellnessfaciliteit. Wie denkt dat een camping of bangalowpark alleen leuk is voor ouderen, moet zeker eens op Beerze Bulten gaan kijken.

 


Diensten Beerze Bulten

Voor een goedkope vakantie bent u op Beerze Bulten aan het juiste adres. Het vakantiepark heeft veel faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan vakantiehuizen, het wellnesscentrum of het Giga Konijnenhol. Maar Beerze Bulten is meer dan alleen maar een camping of een bungalowpark. Vakantiehuizen kun je overal vinden, op Beerze Bulten vindt je veel meer.

Zo vindt je op bungalowpark Beerze Bulten bijvoorbeeld een fitness-centrum, een brasserie, een zwemparadijs en een supermarkt. Al deze faciliteiten maken de camping en het bungalowpark tot een locatie waar jong en oud tot rust kunnen komen en waar iedereen zich kan vermaken. Beerze Bulten staat dus voor een relatief goedkope vakantie, maar niet voor behelpen in de modder. Het doel van Beerze Bulten is dat op het bungalowpark de zon zelfs schijnt als het regent. Hiermee wordt bedoeld dat de het vakantiepark ervoor wil zorgen dat het er zo gezellig is, dat iedereen er een fijne tijd heeft, ook al zitten de weersomstandigheden soms tegen.


Beerze Bulten klachten

Als je een klacht over Beerze Bulten hebt, dan kunt u die kenbaar maken middels het contactformulier Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om een mail te sturen, of te bellen. Tot 21:00 wordt de telefoon opgenomen en u kunt tegen lokaal tarief bellen

Als u al eens op bungalowpark Beerze Bulten bent geweest, laat dan hieronder uw ervaringen achter. Op deze manier kunnen mensen die overwegen naar Beerze Bulten te gaan beter bepalen of die een verstandige beslissing is.


Wilt u weten wat campeerders vonden van Beerze bulten? Lees hier dan onafhankelijke ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Beerze bulten verblijf

Wij zijn net terug van een paar dagen beerze bulten Echt een topcamping altijd wat te doen prachtige camping voor met kinderen wij een ouder stel maar hebben ons goed vermaakt Alles zeer netjes bijgehouden ondanks de vele kinderen Maar wij zijn over een ding niet tevreden Wij hadden deze camping geboekt ook om de kleinki deren te laten komen maar in de mail stond dat het vanwege corona niet mag Dus wij lieten ze niet komen Maar dan staan wij daar en zien bij ons op het veldje al hele groepen met kinderen en ouders bij de rest komen voor een of meerdre dagen Dat vind ik dan weer jammer

F

Fam nooijen

28-08-2020

0forum

Zwaar teleurstellend

Zwaar teleurstellende week gehad. Bij aankomst in het hagel nieuwe huisje. Bleek de verwarming het niet te doen, 4 dagen hebben we zonder verwarming gezeten waarbij het binnen in het huisje tussen de 4 en de 14 graden schommelde. Warmer was het er niet te krijgen, moet je voorstellen met 2 kleine kindjes van 1 en 4 jaar. Na de 3e dag waren we van plan om naar huis te gaan, maar er werd ons beloofd dat het nu echt opgelost zou worden. Bij vertrek aangegeven dat we het wel netjes zouden vinden als ze iets tegemoet zouden komen voor het ongemak. Ze vonden het gepast om ons of €50,- euro retour te doen of in het laagseizoen tussen November en Maart ,voor €99,- exclusief bijkomende kosten een midweek of een weekendverblijf aan te bieden Slechte tegemoetkoming immers in het laagseizoen kun je altijd boeken voor deze prijs. En het was geen goedkope week voor begin Mei hebben we voor een week €586,- betaald. Thuis gekomen toch maar even gebeld of ze een goed gevoel hadden bij hetgeen ze ons als tegemoetkoming hadden aangeboden en het ongemak wat wij ermee hebben gehad. Er werd ons beloofd dat we teruggebeld zouden worden en dat ze er naar zouden kijken. Na een week nog geen bericht te hebben gehad toch maar weer gebeld, sorry ik kan u helaas niet helpen ik ben een stagiair, ik zorg dat u morgen terug gebeld wordt door de manager. Uiteraard de dag erna nog geen telefoontje, ik vond het niet gepast om gelijk weer te bellen dus maar besloten dat als ik na een week nog niets hoor, dat ik dan maar zelf weer contact zou zoeken. En uiteraard na een week weer geen telefoontje, dus ik weer in de telefoon, sorry mevrouw ik kan u helaas niet helpen ik ben een stagiair (is er dan helemaal geen bevoegde collega, en bestaat het bedrijf uit enkel stagiaires), wat kunt u dan voor mij betekenen, ik zal zorgen dat u terug gebeld wordt door de manager, ja dat is heel vriendelijk van u maar die zou mij al vaker terug gebeld hebben en dat is tot vandaag nog niet gebeurd. Ik zal de notitie neerleggen en u wordt deze week nog teruggebeld. Je raad het weer geen telefoontje terug. Het is ondertussen 11 Juni 2019 en nog steeds niets van ze vernomen. Echt spijtig dat er op deze manier met klachten wordt omgegaan. Ik voel me dan ook echt bij de benen genomen, ik ben altijd vriendelijk gebleven, maar soms denk je moet je niet wat harder schreeuwen om iets voor elkaar te krijgen. Maar dat harde schreeuwen past niet bij ons. Jammer dat je blijkbaar een grote mond moet hebben om serieus genomen te worden. De of €50,- retour of de aanbieding van €99,- mogen ze van mij houden ik wil hier immers nooit meer met mijn kinderen naar toe. Voor ons geen Beerze bulten weer.

M

Marleen

11-06-2019

0forum

Leuke leerzame vakantie voor de kinderen in de natuur

Om de kinderen ook wat van de natuur en kamperen bij te brengen zijn we speciaal naar een kindercamping geweest van Beerze Buiten. Ze hebben het echt superleuk gehad en waren volop bezig met alle beestjes en diertjes die ze in de omgeving tegenkwamen. Heel leuk om de kinderen zo bezig te zien in de natuur. Lekker veel ruimte en rennen en vriendjes maken. Wij wonen zelf in de stad en dan is het goed om de kinderen ook eens goed buiten te laten spelen.

W

Wilma Lodeizen

15-02-2017

0forum

kinderen tijd van hun leven

beerze buiten is heel erg superleuk! onze kinderen hebben echt de tijd van hun leven gehad en zich uitstekend vermaakt voor de ouderen (wij) was het ook leuk, maar ook erg druk met al die kleintjes.

J

Jalona

02-01-2017

0forum

Geweldig vakantiepark!

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad bij Beerze Bulten! Alles was tot in de puntjes verzorgd en ze hebben ontzettend veel faciliteiten. Vooral de zwembaden en het speelparadijs waren in trek bij onze kids. Wij gaan weer boeken, Beerze bulten is een heel bijzonder plekje en wij raden het iedereen aan!

F

Familie Berends

31-05-2016

1forum

Leuk voor klieintjes!

Leuke plek voor de kleintjes! Mijn kinderen vonden het fantastisch! Aanrader.

M

Mona

01-03-2016

0forum

Fijne vakantiebestemming

Wij gingen altijd naar het buitenland maar met kinderen toch minder handig. Wat een ontzettend leuke plek voor kinderen. Aanrader om er eens te gaan kijken want wij zouden dat niet zo snel gedaan hebben maar waren toch aangenaam verrast!

S

Silvia Platje

08-08-2015

0forum