Witgeld.nl

7.7

Bestellen

6.3

Service

7.3

Prijs

7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Witgeld.nl

Beoordelingen over witgeld.nl

Wat vinden consumenten van Witgeld.nl? Het is goed om te ontdekken wat witgeld allemaal kan doen voor jou. Ze zijn een bemiddelaar in verzekeringen voor vervoer, woning en tal van andere zaken. Op de website kun je tal van beoordelingen weervinden en zien hoe anderen over Witgeld.nl denken. Ook op NederlandReview zullen tal van reviews over Witgeld.nl komen. Hierdoor wordt het nog gemakkelijker om snel een indruk te krijgen van Witgeld.nl. 

Witgeld.nl heeft een compacte en eenvoudige website waarbij je snel gemakkelijk de premies kunt uitrekenen. Ook kun je inloggen om je gegevens te beheren, je premiebetalingen en schademeldingen te bekijken. 

Over witgeld.nl

Witgeld.nl is een onafhankelijke dienstverlener welke financiële diensten en producten aanbiedt. Ze zijn in Nieuwegein gevestigd en werken met een kleine groep mensen. De focus ligt op eerlijke verzekeringen welke het leven gemakkelijker maken en welke bijdragen aan de levenskwaliteit. Ze werken samen met de juiste partijen welke passen bij hun normen en waarden. Witgeld.nl omschrijft zichzelf als betrouwbaar, gemakkelijk en eerlijk. Het zijn een aantal kernwoorden welke natuurlijk een goede basis leggen voor een bedrijf. Ook vinden ze dat het verzekeren gemakkelijk moet zijn en blijven. Een goede dekking en een snelle afwikkeling van alle schademeldingen. Klantbelang staat op nummer een, schrijven ze op hun website. 

De belangrijkste prioriteiten van Witgeld.nl zijn:

•Een snelle en ook een persoonlijke behandeling van de schade
•Het online melden van de schade
•Er is geen opzegtermijn
•De voorwaarden zijn zeer eenvoudig opgesteld
•Het is gemakkelijk om online de gegevens of de dekking van de verzekeringen aan te passen. 

Diensten van witgeld.nl

Witgeld.nl biedt verschillende verzekeringen aan. Hieronder moet je denken aan de autoverzekering (een bestelautoverzekering, een zakelijke autoverzekering, een tweede autoverzekering), woonverzekeringen (opstalverzekering, inboedelverzekering, glasverzekering, kostbaarhedenverzekering) en verschillende andere verzekeringen. Hieronder vallen de overlijdensrisicoverzekering, de rechtsbijstandverzekering, de caravanverzekering en ook een motorverzekering.  Klachten en tips over witgeld.nl

Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan. Het is dan echter slim en ook verstandig om te kijken hoe het goed opgelost kan worden. Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk om de klacht kenbaar te maken. Op de website kunnen we hier geen specifieke pagina voor vinden. Natuurlijk is er wel een contact pagina waar je terecht kunt om je klacht kenbaar te maken, via de telefoon, de post of per mail. Mocht je er nog niet uitkomen dan is het natuurlijk zo dat je jouw klacht ook elders kenbaar kunt maken. Denk hierbij aan de consumentenbond, de Autoriteit Financiële Markten of een van de partners van Witgeld.nl. Vaak hoeft het niet zo ver te komen en zal men er natuurlijk alles aan doen om ervoor te zorgen dat je een volledig tevreden klant wordt en blijft. 
Als je zelf klant bent of bent geweest van Witgeld.nl dan horen we graag je mening over hun. Laat hieronder achter hoe je over hun denkt en wat je ervaring is geweest met Witgeld. Het is dan mogelijk voor anderen om hier hun voordeel mee te doen. 


 


Ervaringen lezen over autoverzekeringen aansprakelijkheidsverzekering van witgeld.nl. Hoe goed is de klantenservice en hoe goedkoop zijn ze? Lees dit bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Zonder reden premieverhoging van meer dan 24%

Sinds een paar jaar hier verzekerd, nooit problemen gehad. Per februari zag ik dat mijn met meer dan 24% was gestegen. Gebeld met witgeld, 'de verzekeraar heeft de premies verhoogd'was de mededeling. Bij mijn weten mogen ze de premie maximaal met 10% verhogen. Jammer, nu maar op zoek naar een andere verzekeraar.

J

J.B

03-03-2017

0

Wij hebben een verzekering en zijn tevreden

Wij hebben een verzekering lopen bij Witgeld en zijn zeer tevreden: - Onze schade werd zeer snel gecompenseerd. - Werknemers hier zijn vriendelijk en behulpzaam.

G

Gons

05-12-2016

0

Dhr.

Via Pricewise autoverzekering aangevraagd bij WitGeld.nl. Dacht een goede en goedkope verzekering te nemen. Slecht bereikbaar na 2 dagen een email, onjuiste premie wordt doorgeven, later wordt verteld dat men dit gaat rechtzetten d.m.v. een credit factuur. Er wordt echter eerst een onjuist bedrag van je rekening afgeboekt. Na dat ik hierachter kwam meteen mijn verzekering opgezegd. Er wordt nu echter wel 2 dagen van mijn rekening afgeboekt, het gaat maar om een bedrag van +/ 2 euro, maar als dit bij iedereen zo gaat is dit een aardig spaarpotje. Mijn advies: Nooit geen WitGeld meer!!

F

Frans Peters

15-01-2016

0

Ook ik heb een gezin met de beste deal

Ja, ik denk dat dit bedrijf echt voor gezinnen gaat ofzo, want ook ik kreeg een erg goede deal voor het hele gezin. Dus heb je een gezin (ouders en 2 kinderen of meer) dan is het zeker de moeite waard even deze (voor mij relatief onbekende) partij even te bekijken of het voor jou ook wel eens goedkoop uit zou kunnen pakken.

F

Francesca

15-11-2015

0

Gezin met kinderen beste deal

Voor een gezin met kinderen vonden wij hier de beste deal. Goedkoper dan de andere verzekeraars en volgens mij bieden ze ongeveer dezelfde dekking.

S

Siard Kaagman

06-10-2015

0

in vier stappen een verzekering

Had er nog nooit van gehoord en vond de naam een beetje louche klinken, maar een vriend had goede ervaringen en dat is meer waard dan mijn ongefundeerde ideeën natuurlijk. Afsluiten via de website in vier stappen, supersimpel. En ben een paar euro goedkoper uit dan voorheen. Heb nog geen schade hoeven melden gelukkig.

D

De Leeuw

06-10-2015

0