Uniplaces

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Uniplaces

Zoek je een organisatie waar jij als student online een studenten accommodatie kunt boeken? Uniplaces verleend deze service via haar website. Lees wat de klantervaringen bij Uniplaces zijn.  


Wat is Uniplaces?

 


Via het bedrijf Uniplaces kunnen studenten online een studenten accommodatie boeken. Het bedrijf geeft aan een innovatieve service te verlenen. Uniplaces geeft aan dat je via het bedrijf snel kunt boeken, veilig kunt betalen en je krijgt de mogelijkheid een keuze te maken uit duizenden goede woningen in de beste studentensteden van Europa.


Uniplaces geeft aan een vertrouwd, wereldwijd merk voor studenten accommodatie aan te bieden. Het bedrijf is opgericht in 2013. Volgens deze organisatie die zich richt op woonruimte voor studenten zijn ze de snelst groeiende internationale website voor het boeken van studenten accommodaties. Het bedrijf laat aan studenten weten dat ze de eerste oplossing voor studenten zijn. Dat is natuurlijk het zoeken van een passende studenten accommodatie. Er wordt aangegeven dat Uniplaces het proces van het vinden van een kamer gemakkelijker maakt voor studenten van over de hele wereld. Studenten hebben volgens het bedrijf altijd wel een eigen smaak en voorkeuren. Met die achterliggende gedachte wordt de vakkennis gebruikt om de plek aan te bevelen die het beste bij de desbetreffende student past. Het leidt volgens het bedrijf vaak tot de geschikte woonruimte.  


Voordelen

 


Er worden door het bedrijf een aantal voordelen beschreven. Zo gaat het om goede informatie en bevatten de advertenties, foto's en video's van echte huizen. Door deze authentieke advertenties hoef je een huis niet zelf te bezoeken. Het bedrijf stelt dat je via hen, maanden van tevoren een woning kunt boeken. Zo weet je exact wat je vindt als je aankomt. Het bedrijf stelt dat je veilig kunt betalen. Het bedrijf vraagt haar klanten nooit op andere websites dan de Uniplace website te betalen. Op deze wijze word je beschermd tegen fraude. De eerste betaling blijft in eerste instantie bij het bedrijf op de bankrekening van Uniplaces staan. Het geld wordt pas overgemaakt naar de verhuurder op het moment dat je in de accommodatie bent gaan wonen.  


Accommodatie verhuur

 


Mocht het zo zijn dat jij een huurbaas bent die op zoek is naar studenten, kun je je ook aanmelden. Door het bedrijf wordt aangegeven dat er jaarlijks miljoenen studenten op zoek zijn naar een nieuwe woonplek in Europa. Deze studenten zijn doorgaans op zoek naar een langdurig verblijf om te kunnen wonen. Mocht het zo zijn dat jij een plek hebt om te verhuren, dan hoort dit bedrijf het maar al te graag. Woonbazen kunnen zich via de website van Uniplace gratis registreren. Het kost niet veel tijd om die registratie te voltooien.  


Welke klantervaringen zijn er bij Uniplaces?

 


Ben je al klant bij Uniplaces? Dan zijn de gebruikers van NederlandReview maar al te blij met jouw visie. Hoe kijk jij terug op je samenwerking met Uniplaces? Heb jij al een studenten accomodatie bij Uniplaces geboekt? In wleke plaats ben je via Uniplaces terecht gekomen? Ben je tevreden over de geleverde accomodatie? Vind je dat het bedrijf de studenten accomodatie met een betaalbare prijs aanbiedt? Zou je in de toekomst vaker bij dit bedrijf boeken? Zou je andere mensen aanbevelen om hier een studenten accomodatie te boeken? Jouw mening telt! We waarderen het ten zeerste als jij je review over Uniplaces achterlaat op deze pagina van NederlandReview. Mede dankzij jouw inbreng blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf voor reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

kamer

Ik had een bod gedaan voor een kamer. Deze was alleen niet op de tijden die ik aangaf beschikbaar. Dit had ik gemeld en toen hebben ze zelf het vooralsnog geaccepteerd. Nu moet ik €255,- service fee betalen en eerste maand huur! Terwijl ik het nooit heb geaccepteerd. Onacceptabel! In contact komen is ook geen optie! Een grote scam!

L

Linn van Aanholt

03-07-2022

0