Oppasland

4

Bestellen

4.7

Service

4.7

Prijs

4.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Oppasland

Het kan soms een lange zoektocht zijn naar een geschikte oppas. Je wilt je kinderen namelijk niet zomaar bij iemand achterlaten. Oppasland biedt alle ouders de oplossing. Je kunt eenvoudig en snel online een oppas vinden, maar is de dienst betrouwbaar? De dienst moet wel veilig zijn voor je kindje. Om ouders een handje te helpen, vind je op NederlandReview de beoordelingen van ouders die bij Oppasland al een oppas gevonden hebben. Zo weet je precies wat andere ouders vinden van de dienst en of je veilig een nieuwe oppas kunt vinden. Lees alles over hun ervaringen in de reviews en beslis zelf of jij je nieuwe oppas gaat zoeken bij Oppasland.


Over Oppasland

In 2017 werd het online platform van Oppasland opgericht. De website werd opgericht om ouders in contact te brengen met oppassers en gastouders. Je kunt bij Oppasland binnen enkele seconden een oppas vinden die het beste bij jouw gezin past. Zoek door de verschillende profielen naar een geschikte oppasser en neem direct contact op. Ook oppassers en gastouders kunnen van de website gebruikmaken om contact op te nemen met ouders. Je maakt eenvoudig zelf een profiel aan en kunt daarna door de profielen van ouders zoeken. 
Waarom Oppasland?

De belangrijkste reden waarom ouders, oppassers en gastouders voor Oppasland kiezen, is omdat de dienst geheel gratis is. Iedereen kan gratis een profiel aanmaken en contact opnemen. Je kunt altijd gratis een oppas vinden op Oppasland en daarna zelf afspraken maken met de oppas over de betaling voor het oppassen zelf. Overigens kun je in heel Nederland een oppas vinden. Of je nu op zoek bent naar een oppas in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Utrecht of de kleinere plaatsen, je kunt bij Oppasland altijd een kijkje nemen. Er zijn op dit moment op de website meer dan 300 oppassers,  bijna 50 gastouders en meer dan 40 ouders te vinden bij Oppasland.


Klachten Oppasland

Kwam jouw oppasser niet opdagen? Of had je problemen tijdens het aanmelden? Schrijf dan niet meteen een negatief review. Misschien kan de klantenservice van Oppasland je klacht namelijk oplossen. Op de website kun je op de contactpagina alle manieren vinden op contact op te nemen. Je kunt hier het contactformulier invullen, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van het e-mailadres. Je vindt hier ook de openingstijden van de klantenservice, zodat je precies weet hoe lang het duurt voordat je antwoord krijgt. Je kunt overigens ook proberen om de klantenservice te bereiken via Facebook, Twitter of Instagram. Laat, nadat je contact opgenomen hebt, weten of je vriendelijk en naar tevredenheid bent geholpen in je review.


Jouw ervaringen met Oppasland

Heb jij een oppas gevonden op de website en willen je kinderen nu niemand anders meer? Of heb jij jezelf aangemeld als oppasser? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met Oppasland. Is het betrouwbaar en veilig? Vind je snel een oppas? En is het echt gratis? Geen jouw beoordeling en help andere ouders de perfecte oppas te vinden.


Kun je snel een oppas vinden? Is Oppasland altijd betrouwbaar en veilig? Is het echt gratis? Lees hier reviews over de ervaringen van andere ouders.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Hotel california

Ik heb mij nooit ingeschreven bij dit bedrijf maar krijg iedere maand een afschrijving en kom er gewoon niet vanaf.

H

HA Varkevisser

05-06-2020

0

Oppas gevonden

Oppas gevonden en er is inmiddels al 2 keer opgepast. Duidelijke site en persoonlijk een goede ervaring

L

Lianne Gravenberg

26-03-2019

0

Slechte ervaring

Oppas die afspraak maakt en nachts afzegt terwijl ze om 6 uur bij je moet wezen

F

Francis Arjaans

31-12-2018

0