Vakantiepark Waterstaete

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Vakantiepark Waterstaete

Zoek je een vakantiepark waar je een huis kunt huren of kopen? Lees wat de klantervaringen bij Vakantiepark Waterstaete zijn.  


Wat is Vakantiepark Waterstaete?

 


Vakantiepark Waterstaete is een vakantiepark in het dorpje Ossenzijl in Overijssel. Deze plaats ligt aan de rand van het Nationaal Park Werribben Wieden. Vakantiepark Waterstaete wordt omschreven als een luxe vakantiepark (in aanbouw). Voordelen van een verblijf zijn onder meer de natuur, water, rust en ruimte. De luxe bungalows waaruit je kunt kiezen zijn allen gelegen op 3 schiereilanden. Deze vakantiewoningen zijn geschikt voor 4, 6, 8 of 12 personen.


Het bedrijf stelt dat de bungalows voorzien zijn van alle luxe en ruimte die personen zich maar wensen als zij op vakantie gaan. Vanaf 1 april tot 31 oktober kunnen vakantiegangers gebruik make van een luxe sloep. Deze is gratis bij het verblijf inbegrepen. Op het moment van schrijven is Waterstaete Ossenzijl nog in aanbouw. Er zijn nu 7 accomodaties die je kunt huren. Er wordt medegedeeld dat bouwwerkzaamheden overdag enige overlast met zich mee kan brengen. Er wordt er alles aan gedaan om dit zo minimaal mogelijk te houden.  


Faciliteiten

 


Op Vakantiepark Waterstaete tref je diverse activiteiten voor jong en oud. Je kunt deelnemen aan allerlei activiteiten. Zo kun je een fiets huren om de omgeving van Weerribben Wieden te ontdekken. Je kunt je tegoed doen aan maaltijden in eetcafé in Ossenzijl.  


In de omgeving

 


Daarnaast worden er prachtige wandelingen aanbevolen. Zo worden er een aantal activiteiten door het vakantiepark aanbevolen. Je kunt naar het Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Hier beleef je volgens het bedrijf een waanzinnig avontuur midden in de natuur. Een andere activiteit is de ecowaterliner Watertaxi. Deze gaat door Nationals park Weerribben Wieden.


Prison break is een nieuwe escape sensatie. Je kunt ook naar het Kuinderbos. Dit is het grootste en meest oude bos dat is gelegen in de Noordoostpolder. In het bos tref je bijzondere planten, paddenstoelen, roofvogels, vlinders, roofdieren, waaronder de boomarter. Op de website staan nog meer bezigheden beschreven.  


Vakantiehuis kopen

 


Op dit vakantiepark kun je ook een vakantiehuis kopen. Het bedrijf stelt dat dit park één van de mooiste vakantieparken van Nederland is. Je kunt via dit bedrijf ook specifiek een recreatiewoning kopen in de provincie Overijssel. Vakantiepark Waterstaete wordt omschreven als een luxe bungalowpark dat beschikt over vrijstaande vakantiehuizen in Ossenzijl. Deze vakantie 'optrekjes' liggen op steenworp afstand van Nationaal Park de Weerribben. Mocht je meer willen weten over deze luxe vakantiehuizen dan kun je contact opnemen met de vakantiemakelaar. Deze is te bereiken via nummer 088 184 55 55. Je kunt eveneens een bezoekje brengen aan www.waterstaete-ossenziWelke klantervaringen zijn er bij Vakantiepark Waterstaete?


Wetenswaardigheden

 


Als je wilt vissen dan kan dit op het park zonder dat je een visvergunning hebt. Wanneer je buiten het park gaat vissen moet je wel in het bezit zijn van een visvergunning. Je kunt in de vakantiewoningen gratis gebruik maken van de WiFi. Je zal de code ontvangen wanneer je gaat inchecken. Het is een huisdier vriendelijk park. Per woning mogen er maximaal twee huisdieren aanwezig zijn. Bezoekers zijn verplicht een borg te betalen. Voor de woning is het bedrag € 65,- en voor het huren van de sloep betaal je € 35,-.  


Welke klantervaringen zijn er bekend bij Vakantiepark Waterstaete?

 


Ben je al klant bij Vakantiepark Waterstaete? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Laat via NederlandReview weten wat jouw ervaringen bij Vakantiepark Waterstaete zijn. Heb je hier een huis gehuurd? Heb je hier soms een huis gekocht? Hoe zou je jouw tijd op dit vakantiepark beschrijven? Ga je hier vaker verblijven? Zou je andere mensen een positief advies geven over dit vakantiepark? Jouw visie is goud waard. Mede door jouw inbreng kunnen we het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.    

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)