Vakantiepark Buitenplaats Holten

8

Bestellen

2

Service

2

Prijs

4

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Vakantiepark Buitenplaats Holten

Zoek je een vakantiepark om een vakantie accommodatie te huren? Wellicht is vakantiepark Buitenplaats Holten voor jou een goede optie. Lees de ervaringen bij dit bedrijf via NederlandReview.  


Vakantiepark Buitenplaats Holten

 


Vakantiepark Buitenplaats Holten is een vakantiepark gelegen aan de Holterbergweg. Op het park staan onder meer luxe vakantiewoningen. Vanaf het park wandel of fiets je op eenvoudige wijze de Holterberg op. De Holterberg is onderdeel van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Kenmerkend aan en rondom dit park zijn fietspaden, bossen met veel wandelpaden en mountainbikeroutes. Volgens het bedrijf is de mooie heide het gehele jaar door de moeite waard. Op het park tref je luxe vakantie accommodaties met veel ruimte. Handig om te weten is dat je via de website altijd de allerbeste prijs betaald.    


Accommodaties

 


Als je een accommodatie wil huren op het vakantiepark in Holten, dan zijn er verschillende soorten accommodaties die je kunt huren. Het bedrijf biedt vakantiewoningen aan tot en met 6 personen. Mocht je met meer personen zijn dan is dat geen probleem. Je kunt met een gerust hart meerdere vakantiewoningen boeken. Het bedrijf geeft aan haar uiterste best te doen om je dan zoveel mogelijk bij elkaar te plaatsen. Mocht je een vakantieaccommodatie op vakantiepark in Hotel boeken dan is het goed om een aantal dingen te weten. De bedden zijn standaard opgemaakt. Het bedrijf is favoriet bij actieve families en senioren. Rechtstreeks boeken betekent de laagste prijs. Je auto kun je bij het huisje parkeren. Je kunt tijdens je vakantie op het park gebruik maken van alle faciliteiten. Zo kun je onder meer gaan zwemmen in het zwembad of baantjes trekken in het verwarmde buitenzwembad. Je kunt samen met de kinderen langs gaan bij de kinderboerderij.  


Wetenswaardigheden

 


Mocht je contact met het bedrijf willen opnemen dan is dat op verschillende manieren mogelijk. Het adres is Buitenplaats Hotel, gelegen aan de Holterstraatweg 186. Je kunt telefonisch contact opnemen via het nummer +31548 540 610 en een e-mail sturen naar info@buitenplaatsholten.nl. Prachtige natuurgebieden, speelbossen voor kids, beste fiets- en wandelgemeente en historische bezienswaardigheden worden als bijkomende voordelen aangegeven.  


Omgeving

 


De medewerkers van het vakantiepark geven aan dat er genoeg te doen is in de omgeving van Buitenplaats Holten. De omgeving van het park kenmerkt zich volgens de medewerkers door de diversiteit van het dorp Holten en de stad Rijssen met daartussen het prachtige Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Er wordt aangegeven dat je vanaf het vakantiepark eenvoudig het Nationaal Park Sallandes Heuvelrug binnen wandelt. De Sallandse Heuvelrug is gelegen tussen Hellendoorn en Holten. Volgens het bedrijf biedt de omgeving veel mogelijkheden tot fietsroutes en wandelroutes. De kenmerkende heuvels die worden aangegeven zijn de Hellendoornse Berg, de Haarlerberg, de Holterberg en de Koningsbelt. In het natuurgebied bevinden zich ook bijzondere diersoorten.  


Klantervaringen bij Vakantiepark Buitenplaats Holten

 


Heb jij weleens een vakantiewoning bij Vakantiepark Buitenplaats Holten geboekt? Dan zijn we reuze benieuwd hoe jij dit hebt ervaren. Welke vakantiewoning heb je bijvoorbeeld geboekt? Wat vond je van die vakantiewoning? Ga je vaker een vakantiewoning bij dit bedrijf boeken? Worden de vakantiehuizen aangeboden tegen goede prijzen? Zou je andere mensen aanraden hier een vakantiewoning te boeken? Door je visie te delen via NederlandReview help je mensen een weloverwogen keuze te maken. Moeten zij wel of niet in zee gaan met dit bedrijf? Mede door jouw inbreng blijven we de grootste objectieve en onafhankelijke organisatie op het gebied van bedrijfsreviews! We stellen het dan ook zeer op prijs als jij je visie deelt via deze pagina.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Verblijf in Buitenplaats Holten Luxury lodge | 6 pers. 26-05-2022 - 02-06-2022

Slechte prijs kwaliteit verhouding. Het woord Luxury is volkomen misplaatst. Zeer slechte verlichting waardoor een boek lezen onmogelijk was, deksel koffiezet apparaat kapot, ongeschikt om met 6 personen goed te kunnen zitten (alleen een hoekbank), minimale privacy qua ligging t.o.v. buren rechts (minimale geen vegetatie). Slaapkamers erg krap en moeten bellen om de was van de vorige bewoners op te laten halen evenals het omruilen van een zeer gore niet te gebruiken koekenpan. Van de 7 dagen werd er op 100 meter van het "huisje" gebouwd en reden de zware vrachtwagen af en aan. Het park ken geen gescheiden afval en poepzakjes van de hond kun je nergens buiten kwijt. Al met al een teleurstellende accommodatie in een geweldige omgeving. Beslist GEEN aanrader!

M

Marco

12-06-2022

0