Tendi.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tendi.nl

Heb je zin om op reis te gaan? Heb je weleens een glampingvakantie meegemaakt? Wellicht is een vakantie via Tendi.nl dan wel leuk voor jou en je gezin. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over Tendi bekend zijn. Je leest hier eerlijk en onafhankelijk geschreven bedrijfsbeoordelingen.


Wat is Tendi.nl?


Via Tendi.nl kun je een luxe glampingvakantie boeken. Dit is kamperen maar dan net even anders. Er worden volledig ingerichte Glamping Safaritenten en Lodgetenten aangeboden. Deze staan op 30 campings verspreid door heel Europa. Er kan gekozen worden uit drie verschillende tenten. Deze hebben allemaal de beschikking over eigen voorzieningen. Het enige wat je zelf hoeft mee te nemen zijn kleren, handdoeken en badlakens. Je bent zelfverantwoordelijk voor het meebrengen van de juiste reisdocumenten. De medewerkers van Tendi.nl stellen dat het mogelijk is om via hun een echt vakantiegevoel te beleven.


Reserveren


De Tendi-tenten kunnen niet geboekt worden via reisbureaus. Voordeel hiervan is dat de informatie accuraat en actueel is. Boekingen moeten gedaan worden via de website. Nadat je online jouw gegevens hebt doorgegeven zal je een bevestigingsmail ontvangen. Op dat moment heb je definitief een boeking geplaatst. Mocht je nog een wijziging of annulering willen doorvoeren moet je er rekening mee houden dat hier kosten aan zijn verbonden. Het kan voorkomen dat een reis niet meer beschikbaar is. Tendi zal dan contact met je opnemen. Volgens deze onderneming wordt er dan een goed alternatief geboden. Reserveren kan eveneens telefonisch. Kosten om een reservering te doen bedragen € 27,50.


Boekingsinformatie


De kampeertenten zijn voor uiteenlopende aantallen te boeken. Dit staat allemaal beschreven op de website van Tendi. Heb je een campingbedje en/of kinderstoel voor de kinderen nodig? Deze moeten van tevoren vastgelegd worden. Hier zijn kosten aan verbonden. Als je een campingbedje hebt geregeld moet je wel jouw eigen beddengoed meenemen. De hoofdboeker is de persoon welke namens een groep mensen boekt. Deze meneer of mevrouw is verantwoordelijk voor de gehele boeking. Is er sprake van een noodgeval tijdens je vakantie? Dan kan het noodnummer gebeld worden. Het nummer staat beschreven in de reisdocumenten. Voor reguliere vragen, opmerkingen en/of feedback kan het kantoor gecontacteerd worden. Er zijn situaties in het leven waardoor je jouw reis moet annuleren. Dit dien je schriftelijk of per telefoon door te geven. Dit kan extra kosten met zich meebrengen. Hierover zijn meer details te lezen in de Algemene Verkoopvoorwaarden. Het kan altijd handig zijn om een annuleringsverzekering af te sluiten.


Wetenswaardigheden


Op de locatie zal er € 150,- aan borg betaald moeten worden. Dit bedrag wordt aan het einde van jullie verblijf teruggegeven. Tenminste, als alles goed is gegaan en er geen schade is ontstaan. Op sommige locaties moet er toeristenbelasting voldaan worden. De kosten voor schoonmaak van de safaritenten bedragen € 50,-. Voor de glamping tent is het bedrag vastgesteld op € 60,-. Bij een accommodatie met badkamer zal er vooraf bij de locatie afgerekend moeten worden. In de safaritenten zijn huisdieren niet toegestaan. Deze reisonderneming is aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Alle reizen die je kunt boeken vallen onder deze garantie. Dit kan gezien worden als een verzekering en zorgt er bijvoorbeeld voor dat vooruit betaald reisgeld terug gestort kan worden.


Klantervaringen


Heb jij weleens een tent geboekt bij Tendi? Dan zijn we maar al te benieuwd naar jouw ervaringen! Heb je een goede vakantie gehad? Wat vond je van de tenten van deze organisatie? Ga je vaker een luxe kampeervakantie via Tendi.nl boeken? We waarderen het als jij jouw ervaringen deelt via een review op deze pagina. Mede dankzij jou blijft NederlandReview het grootste platform op het gebied van onafhankelijke bedrijfsreviews.  


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)