Résidence Koningshof

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Résidence Koningshof

Zoek jij een vakantiewoning in Schoorl? Dan zou Résidence Koningshof een mooie uitkomst kunnen zijn. Om dit te weten te komen doe je er verstandig aan de reviews te lezen van de klanten bij NederlandReview. Dit is een platform waar onafhankelijke meningen worden gegeven over bedrijven. Jij plukt hier de vruchten van.


Over Résidence Koningshof


Bij locatie Résidence Koningshof kun je een vakantiewoning huren in Schoorl, waardoor er genoten kan worden van de vakantie. In de vakantiehuizen is plek voor 4 tot 6 personen. Ieder vakantiehuis beschikt over een woonkamer met zithoek en een ingerichte keuken, twee of drie slaapkamers en een terras dat gemeublieerd is. De vakantiewoningen zijn dichtbij de duinen en strand. Op het park zijn meedere mogelijkheden. Zo kun je verblijven in luxe vakantiehuizen. Deze vakantiehuizen stralen een nostalgische Oudhollandse architectuur uit en zijn gelegen tussen brede groenrijke lanen. Mocht je een vakantie boeken bij Résidence Koningshof krijg je en huis die ruim en volledig ingericht is. Mensen die streven naar extra luxe en zich dit ook kunnen veroorloven kunnen een huis inclusief wellness of jaccuzzi boeken.


In de omgeving


De omgeving van Résidence Koningshof biedt vele mogelijkheden. De Schoorlse Duinen is een breed en afwisselend natuurgebied langs de kust van Nederland. Je kunt hier gaan wandelen of meedoen aan een fietstocht. Op het gebied van kunst en cultuur zou je een bezoekje kunnen brengen aan het dorp Bergen. In dit dorp wonen veel kunstenaars en kun je veel musea en kunstgalerijen bezoeken.


Via bezoekerscentrum De Schoorlse Duinen kun je meer te weten komen over natuur en duinen die in Schoorl zelf, maar ook in de omgeving liggen. Je kunt daar ook terecht voor een actuele duinplattegrond. Erg handig als je een tocht door de duinen wil gaan maken. Via een speciale pagina op de website kun je meer informatie krijgen over uitjes. Zo wordt er een bezoekje aan Alkmaar beschreven. Daaarnaast is er informatie te lezen over mountainbiken, het strand, Hollands Kaasmuseum, het Zuiderzeemuseum, Clement Ballooning, De Abdij van Egmond, Art of Africa, Broeker Veiling en Forten de Beemster.


Algemene informatie


Via de algemene informatie kun je informatie lezen over het verblijf bij Résidence Koningshof. Je kunt alvast de plattegrond en/of routebeschrijving uitprinten. Er staat ook informatie te lezen over het inchecken en het uitchecken. Het bedrijf stelt dit te doen zodat je zorgeloos kan genieten van je vakantie in Schoorl. Er wordt aangegeven dat je veilig online kunt betalen via enkel betaalmethoden zoals per iDEAL, bankoverschrijving en PayPal.


Je kunt voor vragen/opmerkingen via telefoon, een contactforumlier of per e-mail contact opnemen met Résidence Koningshof. Telefonisch is het bedrijf te bereiken van maandag tot en vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 10:00 uur tot en met 17:00 uur. Het telefoonnummer is 072-509 1510 en het e-mail adres is koningshof@uniekparken.nl.


Klantenervaringen bij Résidence Koningshof


Ben jij al klant bij Résidence Koningshof? Heb je via dit bedrijf al eens een vakantiewoning gehuurd? Hoe was de vakantiewoning ingericht? Was het echt ruim en volledig ingericht? Had je een vakantiehuis met jacuzzi? Hoe was die ervaring? Wat is je mening over de prijzen die er worden gerekend? Zijn dat goedkope, dure of gewoon redelijke prijzen? Ga je vaker een vakantiehuis via dit bedrijf boeken? Zou je andere klanten aanbevelen om hier een huis te kopen? We zouden het op prijs stellen als je op deze pagina je mening achter laat. Door jouw visie te delen, kunnen klanten gericht een aankoop doen. Onafhankelijke meningen over bedrijven lees je via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)