InterProvence Vakantiehuizen

7.3

Bestellen

7.3

Service

6

Prijs

8.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

InterProvence Vakantiehuizen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in de Provence of Zuid-Frankrijk? Lees dan eerst hier de mening van andere klanten van InterProvence Vakantiehuizen. Een vakantiehuis huren in Frankrijk is voor veel Nederlanders een prima manier om hun vakantie door te brengen. Het is vrijwel altijd mooi weer in deze streek en u kunt er dus heerlijk genieten van de zon, de rust en de ruimte. Frankrijk is niet voor niets het populairste vakantieland voor Nederlanders. Als u liever niet wilt kamperen maar graag het comfort van een vakantiehuis of bungalow wilt, dan vindt u op de website van InterProvence Vakantiehuizen wellicht het geschikte vakantieverblijf.


Over InterProvence Vakantiehuizen

InterProvence Vakantiehuizen is een website waar u vakantiehuizen in de Franse Provence en in Zuid-Frankrijk kunt huren. Het gaat meestal om ruime vakantievilla’s met en privé zwembad. Er worden ook appartementen te huur aangeboden. Dit gebeurt zonder tussenkomst van een reisbureau of andere organisatie. U doet rechtstreeks zaken met de eigenaar van het vakantieverblijf van uw keuze. U kunt op de website het aanbod bekijken en zien of het vakantieverblijf van uw keuze beschikbaar is in de periode dat u naar Frankrijk op vakantie wilt gaan. U kunt de omschrijving en ligging van een vakantiehuis of vakantiebungalow op de website bekijken en ook de faciliteiten die een huis heeft worden beschreven. Zo weet u wat u te wachten staat als u naar Frankrijk afreist.
Verhuur van uw vakantiehuis

Andersom werkt InterProvence Vakantiehuizen ook voor mensen die een vakantiehuis in Frankrijk bezitten en dit willen verhuren. U kunt uw vakantiebungalow of vakantiehuis bij ons aanbieden en wij zorgen ervoor dat dit op onze website wordt aangeboden. Als vergoeding voor de service rekenen wij een vast percentage commissie. Als uw huis niet wordt verhuurd betaalt u ook geen commissie, wij werken dus op een zogenaamde no cure no pay basis. Als u zelf gebruik wilt maken van uw vakantiewoning in een bepaalde periode dan kunt u dat uiteraard aan ons kenbaar maken zodat het huis in deze periode niet aan een ander wordt verhuurd. Wij kunnen u ook in contact brengen met plaatselijke bedrijven en personen die kunnen zorgen voor het beheer van uw vakantiehuis als het gaat om schoonmaak en tuinonderhoud. Zo hoeft u voor deze werkzaamheden niet naar Frankrijk te komen als er huurders in het huis komen of als de tuin onderhoud nodig heeft.


Huur en verhuur via een vertrouwde tussenpersoon

Wanneer u een vakantiehuis wilt huren of verhuren in Frankrijk is het prettig om zaken te kunnen doen met een organisatie in Nederland. U kunt dan gewoon in het Nederlands de zaken regelen, niet iedereen is de Franse taal even goed machtig en dan is het vaak prettiger om zaken te doen met iemand die de taal wel spreekt en u gewoon in het Nederlands te woord kan staan. Ook als u zelf een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk of de Provence heeft kunt u zaken met InterProvence doen. De medewerkers van InterProvence zijn gevestigd in de regio en zij bezoeken jaarlijks alle aangeboden vakantiehuizen om deze te controleren op beschikbaarheid en juistheid van de op de website gegeven omschrijving. Zo heeft u als huurder de zekerheid dat u krijgt waarvoor u boekt en betaalt. En als u uw huis verhuurt via InterProvence en zelf niet de gelegenheid heeft om hier regelmatig te komen weet u ook zeker dat er controle plaatsvindt en mogelijke gebreken tijdig worden gemeld en verholpen.


Klachten

Heeft u een klacht over uw vakantiehuis of bungalow dan is het verstandig om dit direct bij aankomst dan wel constatering van het ongemak of tekortkoming te melden aan de eigenaar. Deze is verantwoordelijk voor de staat van het huis en dus ook voor het oplossen van mogelijke problemen. Wanneer u er met de eigenaar niet uit komt kunt u natuurlijk ook contact opnemen met InterProvence Vakantiehuizen. Dit kan telefonisch, via het e-mailadres dat op de website wordt vermeld of door middel van het contactformulier dat u op de website kunt vinden. Als u pas bij thuiskomst een klacht indient moet u er rekening mee houden dat u dit binnen een redelijke termijn doet. Het beste is het om daags na thuiskomst eventuele klachten over een vakantiewoning of bungalow kenbaar te maken. Hoe langer u wacht, hoe kleiner de kans is dat er nog iets wordt gedaan aan uw klacht, ook omdat de bewijslast dan lastiger wordt.


Heeft u wel eens een vakantiehuis of een bungalow gehuurd via InterProvence Vakantiehuizen? En hoe waren uw ervaringen?

Heeft u een fijne onbezorgde vakantie gehad of waren er dingen waarover u minder tevreden was? U kunt het laten weten aan de bezoekers van onze website. Zij kunnen hun voordeel doen met uw beoordeling en mede aan de hand daarvan beslissen of ze ook eens een villa of vakantiehuis in de Provence of Zuid-Frankrijk gaan huren via deze organisatie.


Lees hier recensies en beoordelingen van de vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk van InterProvence. Zijn de vakantie villa™s mooi en schoon? Spreken ze er Nederlands?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Genoten van vakantie in de Provence

Afgelopen zomer voor het eerst op vakantie geweest naar de Franse Provence. Wat een prachtig gebied is dit zeg! We zijn met de auto die kan opgereden. Het verblijf was geboekt via InterProvence Vakantiehuizen. De huizen zagen er op de foto's leuk uit, maar ik had niet gedacht dat het echt zo geweldig zou zijn. We zaten in een complete villa met alles erop en eraan. Er was zelfs een eigen zwembad. We hebben echt optimaal genoten van onze vakantie en we zouden zo nog een keer gaan. Nu begrijpen we wel waarom de prijs aan de hoge kant was ;)

D

Dineke Edelhof

14-04-2017

0

Onze "villa". in de Franse Provence

Onze "villa". in de Franse Provence was erg mooi. We hadden een groot en mooi zwembad en de omgeving was ook erg mooi. Met vragen was er altijd iemand in de buurt van InterProvence. Hele leuke vakantie gehad en de kinderen vonden het ook geweldig!

M

Mia

06-01-2017

0

Vakantiehuis geboekt bij Interprovence

Afgelopen zomer een vakantiehuis geboekt via Interprovence. Dit was voor ons de eerste keer dat we via deze organisatie een vakantie geboekt hebben en het is ook direct de laatste keer. De reis op zich was prefect voor elkaar, dat wel, maar we vonden het niet echt prettig dat we niemand om ons heen hadden. Eerder gingen we altijd naar een camping en hadden we contact met anderen, maar dat was nu veel lastiger. Overigens kan ik mensen die van rust houden wel degelijk aanbevelen om een vakantie bij Interprovence te boeken.

I

I. Kuipers

21-11-2016

0