Het Betere BoerenBed

3.8

Bestellen

3.5

Service

2.3

Prijs

2.8

Levering

12.5%

Zou hier weer kopen

Het Betere BoerenBed

Soms slaan we in onze vakantiewensen nog wel eens door. We willen alleen boeken bij 5-sterren hotels en vakantieparken en zijn altijd op zoek naar luxe. En het moet ook allemaal nog voor de laagste prijs. Bij Het Betere BoerenBed brengen ze alles weer terug naar de basics, gewoon een ontspannen vakantie op een boerderij. Ze noemen het zelf luxe kamperen, wat ook bekend staat als glamping. Is een ontspannen vakantie in de natuur precies wat jij nodig hebt? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere vakantiegangers die al terug zijn van hun reis bij Het Betere BoerenBed. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de vakantieboerderijen en ze laten weten of hun vakantie een succes was.


Over Het Betere BoerenBed

De vakantieboerderijen zijn voor iedereen die houdt van kamperen, maar ook nog luxe wil. Ze hebben bestemmingen in Nederland, België, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Tijdens je vakantie kun je één worden met de natuur en een kijkje nemen in de wereld van de boer. De boerderijen van BoerenBed worden namelijk nog altijd gebruikt. De boer en boerin zijn je gastheer en gastvrouw en vinden het altijd fijn als gasten meer willen leren over het boerenleven. Je krijgt altijd een rondleiding over het erf en je mag helpen met het voeren van de dieren. De vakanties bij BoerenBed brengen je weer terug naar vroeger.Kijk rond op de boerderijen van Het Betere BoerenBed.


Accommodaties Het Betere BoerenBed

Je kunt bij BoerenBed kiezen uit vijf verschillende accommodaties. De meeste vakantiegangers kiezen voor de BoerenBed Tent, een luxe tent voor zes personen. Grotere groepen kunnen ervoor kiezen om de BoerenBed Tent uit te laten breiden, zodat er maximaal 10 personen inpassen. Voor iedereen die meer luxe wil, is de HeerenBoer Tent de beste keuze. Je krijgt dan een ensuite badkamer. Je kunt bij de HeerenBoer tent ook kiezen voor een aparte douche en hot tub in plaats van de ensuite badkamer. De laatste accommodatie is het houten vakantiehuisje. Met deze accommodaties wordt glamping tot een nieuw niveau gebracht.


Klantenservice Het Betere BoerenBed

De website heeft uitgebreide informatie over de verschillende boerderijen en accommodaties, maar klanten met vragen kunnen altijd contact opnemen met de klantenservice. De website heeft een LiveChat om direct advies te vragen. Je kunt echter ook gebruikmaken van het telefoonnummer of het contactformulier invullen. Je kunt je vraag ook stellen op Facebook en Twitter. De klantenservice is ook altijd bereikbaar voor klachten. Mochten er tijdens je vakantie problemen zijn, dan raden wij je aan eerst met de gastheer of gastvrouw op de boerderij te spreken. 


Schrijf een review over Het Betere BoerenBed!

Ben jij net terug van een vakantie op de boerderij in Ierland? Schrijf dan een review en vertel over jouw reis. Of heb jij net een vakantie in België geboekt? Vertel andere klanten dan over jouw ervaringen met de website. Kun je eenvoudig boeken? Zijn de accommodaties duur? Waren de luxe tenten van de beste kwaliteit? Geef jouw beoordeling en laat andere weten of zij hun volgende reis moeten boeken bij Het Betere BoerenBed.


Kun je genieten van een luxe glamping vakantie bij Het Betere BoerenBed? Wat vinden klanten van de accommodaties? Lees hier de reviews en ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Het Betere Boerenbed

Terug naar de basics zonder stroom of wifi. Vrij uitzicht over de weilanden met schapen. Vriendelijke boeren. Knusse tent met voldoende eigen ruimte erom heen. Helaas moet je voor elk kopje thee de houtkachel opstoken. Daarvoor moet je zelf alle grote en kleine houtjes hakken. De eerste dagen rookte de kachel enorm, denk niet dat dat erg gezond is. In die rook slaap je dus ook, met kleine kinderen. Geen stroom dus alles opladen bij de boer waar maar 4 oplaadpunten voor in totaal 7 tenten zijn. En dat voor €700 voor 4 nachten. De prijs staat totaal niet in verhouding met wat je krijgt. Een hip maar overpriced concept.

A

Annie

01-06-2023

0

week Hoeve Zeeland

Vergeet luxe en bijzonder: het is primitief, ongezond en zonder privacy.! Boerendouche is 4 palen met doek om bak in de blubber. Houtkachel in tent zonder voldoende ventilatie. Uitzicht is buren ipv weiland. Niets klopt en alles valt tegen bij Hoeve Zeeland! Met Boerenbed zelf valt niet te communiceren: uiteindelijk slechts 20% terug via rechtsbijstand ipv week vakantie. NOOIT meer Boerenbed!!

W

Wendy Molenkamp

23-10-2021

0

beter boeren bed ermelo

Honderden pissenbedden in de tent.. zo goor.. en dan moet ik hier nog 3 nachten blijven...

N

Niels

22-08-2020

0

Midweek in meivakantie

Ik zou in de meivakantie met de familie bij Boerenbed verblijven. Echter vanwege de coronacrisis en werkzaam in de zorg zijn alle vakanties ingetrokken. Heb dit netjes uitgelegd en gevraagd of we gezien de bijzondere situatie de vakantie mogen annuleren. Hier kon geen gehoor aan worden gegeven... Ben benieuwd welk gedeelte naar het boerenbedrijf gaat.

M

Marvin

31-03-2020

1

Afgehaakt

Wij hebben een aantal jaren met veel plezier gebruikt van de tenten van Boerenbed. We kozen daarbij steeds de luxe tent met hottub. Met bijna 1000 euro voor een week, niet goedkoop, maar wel een beleving. Voor 2019 zullen wij echter geen reservering plaatsen. De reden hiervoor is de exorbitante prijsstijging van 25 - 30 procent. Een charmant concept wordt zo ineens een wel heel commerciele melkkoe. Jammer, maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven om luxe te kamperen bij een boer.

L

Lola

28-09-2018

0

Niet naar onze verwachtingen.

Aangezien de prijs waren onze verwachtingen hoog, met hoge teleurstelling bij aankomst, het leek net een onbewoonde ¨glamping¨ (hoe Betere Boerenbed het zelf noemt), er lag zelfs een omgewaaide tent bij (hoewel er daar al twee jaar lang geen heftige storm was (of wind)), wij zijn dus ook al meteen omgedraaid en vertrokken met het idee dat wij ons (volledig) betaalde bedrag terug zouden krijgen, echter hebben wij maar 1/3 deel teruggekregen en onze andere €2000 euro is als een vuiltje in de lucht verdwenen.

D

Denise

12-03-2018

1

Slecht.

Prijs/kwaliteitsverhouding slecht.

G

Geraldine

12-03-2018

0

m

m

M

m

12-03-2018

0