Happy-Camp

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Happy-Camp

Heb je ervaring met deze aanbieder van campingvakanties en wil je jouw mening graag met ons delen door een review te schrijven? Of overweeg je hen en ben je op zoek naar reviews van consumenten voor jou? In beide gevallen zit je hier goed!

En dit jaar wordt het….

Het is ieder jaar weer een uitdaging om de juiste vakantiebestemming te kiezen. Wordt het dit jaar Frankrijk of Spanje, Italië of Oostenrijk, of Slovenië of Kroatië? Hongarije misschien? Kon Griekenland eigenlijk? Tegenwoordig zijn er veel reisorganisaties die, naast staplaatsen, ook volledige accommodaties aanbieden op de betere campings, inclusief stacaravan of bungalowtent. Dus volledige dramataferelen met lekkende kleine tentjes of haperend materiaal behoren tot het verleden. Nu nog de hele familie of het gezin op een lijn zien te krijgen over de locatie.

Land gekozen, nu de regio nog

Als je als beginnende kampeerder dacht dat je het gehad had door een land te kiezen, kom je een klein beetje bedrogen uit. Spanje bestaat uit wel meer dan enkel de Costa Brava en Italië kent naast het Gardameer en de Venetiaanse kust, ook nog regio’s als Sardinië, Toscane, Campanië en Apulië. En Dalmatië klinkt misschien niet zoals Istrië, maar het ligt toch echt allemaal in Kroatië.Kinderen met en zonder staart

Op het moment dat er kinderen mee gaan, veranderen de wensen die je hebt over de locatie. Een plek mag dan misschien wel een topcamping zijn, maar als het niet gericht is op kleine kinderen of de wensen van tieners, houdt het al snel op. En wat dacht je van de harige kinderen? Niet iedereen houdt ervan om zijn of haar hond voor een periode in een pension te parkeren. Vaak geeft het ook een gevoel van ‘incompleet’ wat een zonvakantie nodeloos overschaduwd. Gelukkig zijn er ook kindvriendelijke en hondvriendelijke campings, zodat je echt met de hele familie kunt gaan genieten.

Happy Camp

Een van de organisaties die zich bezig houdt met de Nederlandse vakantieganger op de Europese camping is Happy Camp. Via deze aanbieder kunnen reislustige kampeerders direct hun campingvakantie boeken bij de accommodatieverschaffer. Daarbij kan de klant gebruik maken van de indeling ‘eigen tent of caravan,’ ‘hond toegestaan,’ ‘kleinere campings’ en ‘populaire regio’s.’ Naast de website, is de website ook te volgen via de bekende social media, zoals Facebook en Instagram.

Vakatie-ervaringen

Dus heb jij gekampeerd via Happy Camp en wil je daar graag een review over schrijven? Voel je vrij in het toetsenbord te klimmen! Met het delen van jouw mening en het beoordelen van jouw vakantie, help je klanten na jou die op zoek zijn naar dit soort verhalen. Dan hebben zij een idee met wie ze in zee gaan en kunnen ze straks rustig verder lezen, alvorens te gaan boeken.


Ook zo benieuwd naar de ervaringen van kampeervakantiegangers voor jou? Lees hier hun beoordelingen, meningen en reviews. Schrijven kan trouwens ook!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Camping Solaris

September 2018 zijn wij met 3 personen naar camping Solaris in Sibenik geweest, wij hadden een premium caravan voor 7 personen geboekt met zeezicht. Dit viel echter flink tegen, onze caravan stond helemaal achter op de camping bij de bootopslag, het leek wel een vuilnisbelt, overal stonden afgedankte spullen. De caravan was groot genoeg voor ons drietjes maar zeker niet geschikt voor 7 personen, om over de inventaris nog maar niet te spreken. Zeezicht bleek echter havenzicht, nu is dit ook best mooi maar als ik extra betaal voor zeezicht omdat ik dit prachtig vind wil ik dit ook graag krijgen. Uiteraard hebben we gelijk contact opgenomen met happ camp maar na 3 dagen heen en weer bellen leek er geen geschikte oplossing te zijn en hebben we ons er voor dat moment bij neergelegd omdat we onze vakantie niet wilden laten verpesten hierdoor. Ik had echter wel verwacht dat happy camp of het reisburo@dutax.nl hier nog op terug zou komen maar helaas....voor ons dus nooit meer.

H

Helma

03-10-2018

0

"Zeer" slecht

personeel is totaal niet betrokken en de service ( bella italia) is zeer slecht

J

Jurgen Bröker

09-08-2018

0